Şimdi Ara

vw passat 1.9 tdi 2003 model turboşarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aracı akrabamdan aldım ve daha sonra servise kontrole verdikten sonra vw doğuş oto servisinin en erken sürede turboyu değiştirmemin iyi olacığını söyledi turboşarj, bağlantı hortumu ve normal hortumun toplam fiyatı işçilik hariç 2492 tl ( işçilikle tahmini 3000 tl ) bulacağından dolayı bunu servis dışında yaptırtmayı düşünüyordum ve öncelikle farklı yerlerden fiyat alımlarına başladım İstanbul' da ( Aksaray, Taksim, 4. Levent Sanayi ) den almış olduğum fiyatlar turboşarj + 2 hortum için işçiliksiz 1250 tl, 1550 tl ve 1950 tl olarak farklı farklı fiyatlar aldığımdan ne yapmalıyım, nasıl hareket etmem gerektiğini bilemiyorum. Sizce bu kadar fiyat farkı olmasının sebebi ne olabilir ? Bu tür fiyat farklarından dolayı serviste değiştirsem daha mı iyi olur sorusu da aklıma gelmiyor değil ? Bu konularda yardımcı olabilecek veya daha önce bu tür benzer tecrübeler yaşayanlardan fikri benim için çok daha önemli, şimdiden yardımcı olan veya olabilecek olan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixxi -- 8 Aralık 2011; 22:16:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.