Şimdi Ara

Vw Passat Variant Exclusive yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
14.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar passat variant modelinde broşüre bakarken highline donanımda park asistanı olduğunu gördüm benm alabileceğim versiyonunda highline donanımı yok yani 1,4 tsi 122 beygir dsg exclusive donanım versiyonu var bu exclusive dede park asistanı varmı acaba ? yardımcı olursanız sevinirim?

• Merhaba,

Öncelikle seçiminzden ötürü sizi kutlarım. Passat sorularınızın tümüne VW PASSAT SAHİPLERİ forumunda hemen ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
    Park Asistanı Türkiye'de HIGHLINE'a özgü bir donanım. Diğer model seviyelerinde bulunmuyor. Bu özelliği Adana'ya gelen beyaz bir 2.0 TDI
    HIGHLINE 6-DSG Passat'ta görmüştüm. Ancak RNS-510 değil, RCD-510 vardı. Bizler şimdiye kadar Park Asistanının yokluğunu hissetmedik.

Forumumuza bekleriz. Her türlü öneri ve tavsiyeleri vermek için elmizden geleni yapacağımza emin olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Merhaba,

Öncelikle seçiminzden ötürü sizi kutlarım. Passat sorularınızın tümüne VW PASSAT SAHİPLERİ forumunda hemen ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
    Park Asistanı Türkiye'de HIGHLINE'a özgü bir donanım. Diğer model seviyelerinde bulunmuyor. Bu özelliği Adana'ya gelen beyaz bir 2.0 TDI
    HIGHLINE 6-DSG Passat'ta görmüştüm. Ancak RNS-510 değil, RCD-510 vardı. Bizler şimdiye kadar Park Asistanının yokluğunu hissetmedik.

Forumumuza bekleriz. Her türlü öneri ve tavsiyeleri vermek için elmizden geleni yapacağımza emin olabilirsiniz.
    bende çok sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum ancak hani highline donanım paketi olsa 1.4 tsi dsg'nin onu alırım ama highline koymamışlar onn için sordum exclusive de varmı die.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_isikan

bende çok sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum ancak hani highline donanım paketi olsa 1.4 tsi dsg'nin onu alırım ama highline koymamışlar onn için sordum exclusive de varmı die.

Alıntıları Göster
    Mahmut Kardes selam, alacagin araba senin ve ailen ve dahi sevdiklerin icin en hayirli araba olur insallah. Guvenli ve keyifli surusler dilerim simdiden.

Park asistani, yillar evvel Almanya'daki bir universitenin otomotiv muhendisligi bolumunde gelisitiriliyordu ve sanirim Cumhuriyet Bilim ve Teknik ekine veya TBITAK'in Bilim ve Teknik dergisine de konu olmustu. 10 seneden fazla oluyor bu haberi okuyali. Ama detaylarini unuttum.

Park asistani aslinda kamera ve ultrasonik sensorlerden olusan bir uzman sistem. Olmasi cok guzel tabi. VW, ilk once yeni cikardigi kompakt SUV sinif araci Tiguan'a koydu bu sisteme. Sonra Touareg'e ve nihayet Passat'a.

Tilki ulasamadigi uzume "koruk" dermis seklinde mukemmel bir atasozumuz vardir. Simdi ben de biraz tilki rolune girecegim. Fakat ote yandan su da bir gercek ki, VW park asistani sistemini, Avrupa'nin her bir kaldiriminin, kukasinin, kaldirim engelinin yuksekligi sabit olan gelismis medeni ulkeleri icin gelistirdi bu sistemi. Her bir telefon, kanalizasyon, su, fiber optik kablo, baz istasyon link hatti vs. altyapi calismasi sonrasinda yuksekligi ve egimi degisen, her bir yerel secim oncesi bordur taslari yenilenen ve bu sayede nice yandas muteahhitlik firmasi sahibinin ihya edildigi bizimki gibi 3. dunya ulkelerinde de park asistani basariyla gorevini yapacak diye bir garanti yok.

Park sensoru, olmazsa olmaz bir donanim + yazilim. Geri gorus park kamerasi "olursa super olur!" diyebilecegim bir yardimci sistem (donanim + yazilim). Ama ayni seyi Istanbul sokaklarinda kullanilacak park asistani icin soyleyemiyorum.

Bizzat park asistanini kullanan arkadaslar varsa eger yasadiklari tecrubelerini okumak isterim. Esenlikler. - LP

• quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_isikan

arkadaşlar passat variant modelinde broşüre bakarken highline donanımda park asistanı olduğunu gördüm benm alabileceğim versiyonunda highline donanımı yok yani 1,4 tsi 122 beygir dsg exclusive donanım versiyonu var bu exclusive dede park asistanı varmı acaba ? yardımcı olursanız sevinirim?

Selam,

Malesef 1.4 TSi Passat'da Highline donanım secenegi yok. Almanyada ise 1.4 TSi'la birlikte tercih edilebiliyor. Park assist sevgili Taner'in de dedigi gibi sadece Highline'da mevcut. Variant tercihiniz icin sizi aylıca kutlarım emin olun hic pisman olmayacaksınız. İnanın insan her gün arabasına biraz daha asık oluyor. DSG ve Exclusive bir de Variant olunca of off. Passat forumuna bekleriz, simdiden güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aatabay

quote:

arkadaşlar passat variant modelinde broşüre bakarken highline donanımda park asistanı olduğunu gördüm benm alabileceğim versiyonunda highline donanımı yok yani 1,4 tsi 122 beygir dsg exclusive donanım versiyonu var bu exclusive dede park asistanı varmı acaba ? yardımcı olursanız sevinirim?

Selam,

Malesef 1.4 TSi Passat'da Highline donanım secenegi yok. Almanyada ise 1.4 TSi'la birlikte tercih edilebiliyor. Park assist sevgili Taner'in de dedigi gibi sadece Highline'da mevcut. Variant tercihiniz icin sizi aylıca kutlarım emin olun hic pisman olmayacaksınız. İnanın insan her gün arabasına biraz daha asık oluyor. DSG ve Exclusive bir de Variant olunca of off. Passat forumuna bekleriz, simdiden güle güle kullanın.
    vw yetkili satıcısı alturdan Ersoy beyle görüştüm az önce 1.4 tsi dsg modelinde park asisstanının olmadığını söyledi bende opsiyon olarak ekletebilirmiyiz die sordum bunun mümkün olmadığını ancak fabrikada özel üretim yapılabileceğini söyledi bunun içinde 3-4 ay beklemem gerektiğini söyledi,ama park asistanının LagrangePasha'nın da dediği gibi Türkiye için çok kullanışlı olmadığını ve eğer gelirsem bunu touran modelinde olan versiyonunu gösterebileceğini söyledi.Yarın hem variantı incelemek için hemde bu park asistanını görmek için altura gideceğim.10 mart gibide passat variantıma kavuşmayı umut ediyorum.Hepinize teşekkür ederim

• quote:

vw yetkili satıcısı alturdan Ersoy beyle görüştüm az önce 1.4 tsi dsg modelinde park asisstanının olmadığını söyledi bende opsiyon olarak ekletebilirmiyiz die sordum bunun mümkün olmadığını ancak fabrikada özel üretim yapılabileceğini söyledi bunun içinde 3-4 ay beklemem gerektiğini söyledi,ama park asistanının LagrangePasha'nın da dediği gibi Türkiye için çok kullanışlı olmadığını ve eğer gelirsem bunu touran modelinde olan versiyonunu gösterebileceğini söyledi.Yarın hem variantı incelemek için hemde bu park asistanını görmek için altura gideceğim.10 mart gibide passat variantıma kavuşmayı umut ediyorum.Hepinize teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun çok güzel seçim

TSI+DSG+EXCLUSIVE+VARIANT

Hangi renk almayı düşünüyosunuz acaba? İç döşeme rengini bej veya sütlü kahve öneririm eğer koyu renkli bir Passat alacaksanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 28 Şubat 2009; 18:38:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

Hayırlı olsun çok güzel seçim

TSI+DSG+EXCLUSIVE+VARIANT

Hangi renk almayı düşünüyosunuz acaba? İç döşeme rengini bej veya sütlü kahve öneririm eğer koyu renkli bir Passat alacaksanız

Alıntıları Göster
    renk konusu çok karmaşık aslında ben ya siyah yada şeker beyazı istiyorum.Ancak annem mocca antrasit istiyor bilemiyorum büyük ihtimal şeker beyazı olur ama çünkü onu da beğendi annem.:).

• quote:

renk konusu çok karmaşık aslında ben ya siyah yada şeker beyazı istiyorum.Ancak annem mocca antrasit istiyor bilemiyorum büyük ihtimal şeker beyazı olur ama çünkü onu da beğendi annem.:).

Alıntıları Göster
    Beyaz da gerçekten çok güzel. Passat forumunda sadece Zeki abide var. Onun da dediği gibi gerçekten kuğu gibi. Hem metalik renk farkı da yok :)

Bizim araba exlusive donanım, mocca antrasit dış renk ve iç mekan da sütlü kahve...

İç Mekan:

Dışardan:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 28 Şubat 2009; 18:57:24 >

• quote:

Beyaz da gerçekten çok güzel. Passat forumunda sadece Zeki abide var. Onun da dediği gibi gerçekten kuğu gibi. Hem metalik renk farkı da yok :)

Bizim araba exlusive donanım, mocca antrasit dış renk ve iç mekan da sütlü kahve...

İç Mekan:

Dışardan:

Alıntıları Göster
    dış renk mocca antrasit mi aa dışardan daha çok resim koyabilir misiniz? çok değişik geldi .
    sizde kazasız belasız binersiniz inşallah sizinki kaç model bide motor seçeneği olarak 1.4 tsi mı?

• quote:

dış renk mocca antrasit mi aa dışardan daha çok resim koyabilir misiniz? çok değişik geldi .
    sizde kazasız belasız binersiniz inşallah sizinki kaç model bide motor seçeneği olarak 1.4 tsi mı?

Alıntıları Göster
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Araba 2008 1.8TSI ...

Ne yazık ki laptopta kaldı Passat resimleri ve laptop da şu an serviste :) Sadece bunu bulabildim:

Bu da forumdan Passat sahibi bir arkadaşın. Resim ararken rastladım eski Passat başlığında...

Kapalı havalarda siyaha çok benziyo. Açık havalarda ise kahverengiye çalıyo baya. Geceleri ise herkes siyah sanar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 28 Şubat 2009; 19:27:34 >

• quote:

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Araba 2008 1.8TSI ...

Ne yazık ki laptopta kaldı Passat resimleri ve laptop da şu an serviste :) Sadece bunu bulabildim:

Bu da forumdan Passat sahibi bir arkadaşın. Resim ararken rastladım eski Passat başlığında...

Kapalı havalarda siyaha çok benziyo. Açık havalarda ise kahverengiye çalıyo baya. Geceleri ise herkes siyah sanar

Alıntıları Göster
    Mahmut Bey,

Almanya'da 1 yılda satılan 125.000 adet VOLKSWAGEN PASSAT'tan % 60'tan fazlası VARIANT. Bu otobüs gibi otomobil 5 metreye yakın boyu ile sizi çok fazlası ile tatmin edecektir. HIGHLINE fiyatı olarak yüksek ve 1.4 TSI motorlu ile de ülkemizde bulunmadığı için COMFORTLINE'da da konfor donanımını eksik bulabileceğiniz için EXCLUSIVE sizin için daha uygun olabilir. Kararınızı tebrik ediyorum. Siyah bence çok iyi bir karar olabilir ama MOCCA ANTHRACID de arkadaşlarımın ifade ettiği gibi çok uygun bir renk. Almanya'da da çok tutuluyor.

Saygılarımla,

Taner Göde

• quote:

Mahmut Bey,

Almanya'da 1 yılda satılan 125.000 adet VOLKSWAGEN PASSAT'tan % 60'tan fazlası VARIANT. Bu otobüs gibi otomobil 5 metreye yakın boyu ile sizi çok fazlası ile tatmin edecektir. HIGHLINE fiyatı olarak yüksek ve 1.4 TSI motorlu ile de ülkemizde bulunmadığı için COMFORTLINE'da da konfor donanımını eksik bulabileceğiniz için EXCLUSIVE sizin için daha uygun olabilir. Kararınızı tebrik ediyorum. Siyah bence çok iyi bir karar olabilir ama MOCCA ANTHRACID de arkadaşlarımın ifade ettiği gibi çok uygun bir renk. Almanya'da da çok tutuluyor.

Saygılarımla,

Taner Göde

Alıntıları Göster
    VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

passat variant , passat'tan daha güzel bile denebilir, araçta audi esintileri çok baskın.

http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/1575743?MarkaModel=2007-VW-Passat-Variant-FSI-Comfortline

http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/1575685?yeniResimNo=5&MarkaModel=2007-VOLKSWAGEN-Passat-Variant-FSI-Comfortline#detail

http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/1575671?yeniResimNo=5&MarkaModel=2007-VOLKSWAGEN-Passat-Variant-FSI-Comfortline#detail

http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/1575552?yeniResimNo=5&MarkaModel=2007-VOLKSWAGEN-Passat-Variant-FSI-Comfortline#detail

şu ilanlara bakmanızı tavsiye ederim, araçlar doğuş çıkışlı.

Alıntıları Göster
    bugün altur'a gittim passat 1.4 tsi dsg'nin exclusive donanım versiyonu yokmuş türkiyede ,distribütörle görüşceklermiş.Variantta 1.4 tsi dsg exclusive versiyonu var onda da 4 renk kalmış beyaz,refleks gümüş,siyah,derin siyah.
    Bu arada Variantla passat arasında bagaj farkı çok yok derinlikleri aynı sadece yükseklik olarak daha fazla hacmi var variantın o 60 litrelik farkda ordan gelio,bugün ikisinide inceleyince passatı daha çok beğendim.Distribütöre sorsunlarda bi exclusive varsa kesin onu alırım yoksa da belki comfortline donanım versiyonunu da alabilirim .

• quote:

bugün altur'a gittim passat 1.4 tsi dsg'nin exclusive donanım versiyonu yokmuş türkiyede ,distribütörle görüşceklermiş.Variantta 1.4 tsi dsg exclusive versiyonu var onda da 4 renk kalmış beyaz,refleks gümüş,siyah,derin siyah.
    Bu arada Variantla passat arasında bagaj farkı çok yok derinlikleri aynı sadece yükseklik olarak daha fazla hacmi var variantın o 60 litrelik farkda ordan gelio,bugün ikisinide inceleyince passatı daha çok beğendim.Distribütöre sorsunlarda bi exclusive varsa kesin onu alırım yoksa da belki comfortline donanım versiyonunu da alabilirim .

Alıntıları Göster
    308 düşünüyordunuz:)passat variant a dönmüşsünüz.hayırlı olsun diyelim.inş istediginiz aracı alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: _GLR_

308 düşünüyordunuz:)passat variant a dönmüşsünüz.hayırlı olsun diyelim.inş istediginiz aracı alırsınız.

Alıntıları Göster
    308 düşünüyorduk evet ancak bagaj hacmi büyük bir araca ihtiyacımız olduğundan passatta karar kıldık.Sağolun
  • quote:

308 düşünüyorduk evet ancak bagaj hacmi büyük bir araca ihtiyacımız olduğundan passatta karar kıldık.Sağolun

Alıntıları Göster
    quote:

Tebrik ederim Mahmut Bey, aklınızda soru kaldıysa seve seve yardımcı olurum. Sonuç olarak VARIANT satın almaya karar verdiğinizi anlıyorum. 1.4 TSI Comfortline VARIANT 6 ileri manüel vites veya 7 ileri DSG otomatik vites kutusu ile çok doğru, yerinde ve uygun bir seçim. Comfortline donanımına da bazı opsiyonları ekletebiliyor ve fabrikada taktırıp teslim ettirebiliyorsunuz. Bu da sizin için başka bir yol. Deyenenilirsiniz veya doğrudan da Comfortline sipariş edebilirsiniz.

Saygılarımla,

Taner Göde

/>

• quote:

quote:

Tebrik ederim Mahmut Bey, aklınızda soru kaldıysa seve seve yardımcı olurum. Sonuç olarak VARIANT satın almaya karar verdiğinizi anlıyorum. 1.4 TSI Comfortline VARIANT 6 ileri manüel vites veya 7 ileri DSG otomatik vites kutusu ile çok doğru, yerinde ve uygun bir seçim. Comfortline donanımına da bazı opsiyonları ekletebiliyor ve fabrikada taktırıp teslim ettirebiliyorsunuz. Bu da sizin için başka bir yol. Deyenenilirsiniz veya doğrudan da Comfortline sipariş edebilirsiniz.

Saygılarımla,

Taner Göde

/>

Alıntıları Göster
    Mahmut bey bir sakıncası yoksa liste fiyatından herhangi bir indirim aldınız mı? paylaşırsanız sevinirim.
    Ben de uzun süredir bu aracı almak istiyorum fakat ardı ardına gelen zamlardan dolayı bir türlü gerçekleşmedi..
    Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan13

Mahmut bey bir sakıncası yoksa liste fiyatından herhangi bir indirim aldınız mı? paylaşırsanız sevinirim.
    Ben de uzun süredir bu aracı almak istiyorum fakat ardı ardına gelen zamlardan dolayı bir türlü gerçekleşmedi..
    Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    taner bey yanlış anlamışsınız variantı çok beğenmedim ve passatında bagaj hacminin gayet yeterli olduğunu gördüğümden normal sedan passat almaya karar verdim.Ayrıca Variantta exclusive donanım var,sedan passatta exclusive kalmamış ondan comfortline tercih edeceğim,fabrikadan opsiyon eklettirme olayını da sordum 3.5-4 ay sonra gelir ayrıca çok fark olur dedi ordaki yetkili.

arslan bey liste fiyatı üzerinden indirim yapıp yapmayacaklarını sordum bugün pazar olduğundan tam kodro gelmemiş ersoy erdoğan beyle görüşmem gerektiğini söylediler bugün telefonla görüşeceğim sonucunu buraya yazarım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.