Şimdi Ara

Vw polo ile Nissan micra güvenlik paketleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 4 yıldır kullandığım bir polom var, gayet memnunum. şimdi yeni araba alacak olsam yine volkswagen alırım (alman alırım) diye düşünüyordum. daha güvenli ve sağlam olduğu yönünde bir kanım vardı. ayrıca sürekli yüksek fiyatı ile tutulmasının sebebinin de bu olduğunu düşünüyordum.

eşime araba almaya karar verdim. bu sefer 0 km bir araç alacağım için araştırıp almak istedim. ve paketleri incelemeye başladım.

eşimin sevdiği nissan micra ile benim sevdiğim polo ve hadi olmadı yine alman olan corsayı karşılaştırdım.

güvenlik açısından karşılaştırdığımda micrada standart sunulan özelliklerin polonun üst düzey aracında bile olmadığını gördüm.ve çok şaşırdım. acaba ben bunca aman kendimi mi kandırmışım yoksa atladığım yanıldığım birşeyler mi var?yardımcı olursanız sevinirim.

micra street(baz) micra match(dolu model) polo(trendline) polo(comfortline)

ABS: + + + +
    ESP
    (Elektronik Denge Kontrol Programı) + + - -

EBD + + - -

Fren Destek Sistemi (Brake Assist) + + ? ?

Yan Hava Yastıkları + + - -

Sürücü ve Yolcu Hava Yastığı + + + +

Perde Hava Yastıkları + + - -

• NCAP, üretimin %85'ini oluşturan donanımların testlerini yayınlamayı kabul ediyor. Bugünkü dört ve beş yıldızlı sonuçlar ancak yan hava yastıkları (gövde ve baş için olan perde h.y.) ile mümkün.

Toplam ölümlerin üçte biri yan darbelerden dolayıdır. Toplam puanda baş bölgesinden alınan veriler en önemli datadır. Testlere göreyse yan çarpışma testlerinin ortalamadaki ağırlıkları görmezden gelinemez. Yan yavayastıkları eksik ithalatların pratik olarak kaza testleri yoktur.

208, Corsa, Polo, Punto, Sandero ithalatçıları modellerinin tamamını bu %15lik dilimden alıyorlar. Forumda yeri geldikçe uyarıyorum. Bu arabaların testlerden üç yıldız alabilecekleri şüphelidir. Türkiye'de pazarlanan Volkswagen Polo, "Chrome ed." hariç güvenlik bakımından nostaljik bir üründür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 2 Mayıs 2014; 15:43:42 >
  • Volkswagen polo chrome alsanız bile;

Elektronik diferansiyel kilidi (EDL)-
    Elektronik patinaj önleme sistemi (ASR)-
    Elektronik stabilizasyon programı (ESP)-

sadece sürücü yolcu yan hava yastıkları var ek olarak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAZAKAT -- 2 Mayıs 2014; 15:52:20 >
  • HAZAKAT H kullanıcısına yanıt
    Güzel yakalamış ve ifade etmişsiniz. Micra donanım ve güvenlik olarak Polo ve Corsa dan daha üstün. Ekim sonu Avrupa standartlarında ESP nin her araçta standart olma zorunluluğu başlayacak sanırım o zaman biraz toparlarlar kendilerini. Astra HB kullanıcısıyım, ben de kızım için HB otomatik B sınıfı araç bakıyorum Corsa yıl sonunda kasa değiştirecek onu da görmek istiyorum 2.tercihim ise Micra olacaktır .VW in DSG problemleri varken şahsen Polo düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 2 Mayıs 2014; 16:03:09 >
  • birisi yanlışım varsa düzeltsin lütfen.
    ben volkswagenin daha güvenli bir araç olduğunu düşünüyordum. ve toplumdaki genel kanının da bu olduğunu sanıyorum. bu yanılgı değil mi?

nissanın micradaki tüm modellerinde (street-baz, match-orta, desire-üst) güvenlik paketleri standart. yok yok anlayacağınız. dolayısıyla hanımı polo almaya ikna etmeme gerek kalmadı hem daha ucuz hem de daha güvenlikli bir micra zaten tipini seven eşim için ideal araba olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAZAKAT -- 2 Mayıs 2014; 16:14:43 >
  • HAZAKAT H kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAZAKAT

birisi yanlışım varsa düzeltsin lütfen.
    ben volkswagenin daha güvenli bir araç olduğunu düşünüyordum. ve toplumdaki genel kanının da bu olduğunu sanıyorum. bu yanılgı değil mi?

nissanın micradaki tüm modellerinde (street-baz, match-orta, desire-üst) güvenlik paketleri standart. yok yok anlayacağınız. dolayısıyla hanımı polo almaya ikna etmeme gerek kalmadı hem daha ucuz hem de daha güvenlikli bir micra zaten tipini seven eşim için ideal araba olacak.

hocam bizim kapıda da var bi polo temmuz ağustos hanım emekli olsun ilk iş satıp değiştirmek.. bizde her sakallıyı dedemiz sandık ama durum ne yazık ki öyle değil bayide inceeledikki jetta ve polo resmen üvey evlat 3. sınıf bi araç olmuş.. passat yada cc ye bakınca çok daha iyi anladık...

güvenlik olarak 2 hava yastıktan başka bişey yok.. size illa b sınıfı ise micra yada kıa rıo sport öneririm çok üstün sınıfında bu 2 araç...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.