Bildirim
vw polo polen filtresi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benimde polom var, polen filtresi büyük ihtimalle arabanın içindedir, bizi esk corollada öyleydi, sag yolcu tarafının altlarına bir bak istersen. -
hemen anlatayım arkadaşım kaputu açıyosun sol üst köşede kapağı var onu söktünmü çıkıyo önce ortasındaki lastiği kaldırman gerek tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 27 Aralık 2006; 16:26:44 > -
çok teşekkür ederim fotoğrafda koymuşsun süper olmuş ellerine sağlık beni serviste beklemekten ve işçilik ödemekten kurtardın -
quote:
Orjinalden alıntı: FIRST BULLET
çok teşekkür ederim fotoğrafda koymuşsun süper olmuş ellerine sağlık beni serviste beklemekten ve işçilik ödemekten kurtardın
önemli değil kardeş -
quote:
Orjinalden alıntı: @armagedon@
quote:
Orjinalden alıntı: FIRST BULLET
çok teşekkür ederim fotoğrafda koymuşsun süper olmuş ellerine sağlık beni serviste beklemekten ve işçilik ödemekten kurtardın
önemli değil kardeş
2004 model tdi nin nerede bende soyle bir baktim ama bulamadim asagi yukari ayni yerde tahminime gore ama bir bilene sormak lazim
-
2004 model tdi nin polen filtresini buldum torpidonun altindaymis
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X