Şimdi Ara

vw tiguan mı mitsubishi asx mi alınır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vw nin makyajlı modelı cıkacagı dusunuldugunde buna ragmen su anda tiguan mı almalıyım yoksa full mitsubishi asx mi arada 8bın tl gıbı bır fark var ama para onemlı degıl
    sız ne onerırsınız

bu arada makyajlı tiguan ne zaman turkıye yollarında olur

• makyajlı tiguan bu yıl sonuna doğru gelicek ve ondada 1.2 tsı kullanılcak benim bilgim bu
    geleleim kıyas yapmaya ben ist yıldızlar plaza mıtsubis bayinde test ettim asx güzel araba ama içinde kullnulan malzeme kalitesi çok kötü ama araç dıştan çok güzel onu söylemek lazım hele asx o vites kolu çok basit ve saçma olmuş tiguanlarda şöyle bir olay var 1.4 tsı motorlarda çok sık rastlanan bir motor problemi var enaz 5 tane motor değişine tiguan biliyorum birde artı bilgi mitsubih parçalrı çok pahalıdır genel olarak özetlersek ben tiguandan yanayım
  • Tiguanı 1.2 tsi kaldırmaz.zaten öyle birşey yok.

yeni tipler haziran ayında gelir.

asx yerine nissan qq tavsiye ederim.ikinci eli de oturmuş bir model.

tiguan bana göre gereksiz pahalı bir araç.
  • peki makyajlı tiguan ler zamlanıp mı gelecek eger zamlanmıycaksa 3 ay sonra makyajlısı cıkacak arabayı sımdı satın almak ne kadar mantıklı

birde sole bırsey var makyajlı tıguanın daha resmı fotografları yayınlanmadı avrupada bıle bole dusunuldugunde hazıranda türkiyede olur demek bıraz optimistik olmaz mı
  • asx ile tiguan hiçbir şekilde kıyaslanmaz, asx'in kapısını açıp bir fitillerine, kapının kalınlığına ve iç mekan kalitesine bakın sonra gidip bir de tiguanı inceleyin lütfen, para mühim değilse şimdiden gidip tiguan alın ileride mühim olur belki , ikinci elinde de üzülmezsiniz...
  • Ne alırsanız alın ama tiguan hiç tavsiye etmem bizde var hiç rahat olmaması , vasatı geçmeyen seyir ve yol zevki.Çıkardığı sorunlar ve servis dostu olmasını katmıyorum bile hiç.
  • selamlar

tiguan almaya karar verdık hatta aldık ama plakada sorun cıktıgı ıcın aracı teslım alamadım fakat dogus otoda gıttık bızım aracı gorduk fakat bı bındım arac 11 kılometrede ıcı fln da sırf camur bole sankı yenı araba kokısuda azmıs gıbı geldı ıcıme kurt dustu bunlar bıze kullanılmıs araba fln mı keklıyo dıye 11 km kullanılmıs olması normal mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: berserker13

selamlar

tiguan almaya karar verdık hatta aldık ama plakada sorun cıktıgı ıcın aracı teslım alamadım fakat dogus otoda gıttık bızım aracı gorduk fakat bı bındım arac 11 kılometrede ıcı fln da sırf camur bole sankı yenı araba kokısuda azmıs gıbı geldı ıcıme kurt dustu bunlar bıze kullanılmıs araba fln mı keklıyo dıye 11 km kullanılmıs olması normal mı acaba

hayırlı olsun, 11 km normaldir, doğru tercih...
  • Tiguan seçmeyin dedik ama almışsınız bu noktadan sonra bize hayırlı olsun demekı düşer iyi günlerde kullanın
  • quote:

Tiguan seçmeyin dedik ama almışsınız bu noktadan sonra bize hayırlı olsun demekı düşer iyi günlerde kullanın

ya oturduk ınceledık ıkısınıde test surusu yaptım tam anlamıyla basabas arabalar asx full du cunku ama bakıyosun kapıyı kapatırken bıle vw nınkı bı ayrı ses sıcartıyo yanı sonucta alman arabası o yuzden tiguan aldık
  • tiguan çok ilginç bir araba benim anlamdığım 1,4 tsı devamlı motor problemi var nerdeyse her 10 aracın birinde moor arzası oluyor bunun sebebei nedir acaba
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/818785/g/VOLKSWAGEN+7+Aylik+Aracim+Neredeyse+Hurdaya+Cikacak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: berserker13

quote:

Tiguan seçmeyin dedik ama almışsınız bu noktadan sonra bize hayırlı olsun demekı düşer iyi günlerde kullanın

ya oturduk ınceledık ıkısınıde test surusu yaptım tam anlamıyla basabas arabalar asx full du cunku ama bakıyosun kapıyı kapatırken bıle vw nınkı bı ayrı ses sıcartıyo yanı sonucta alman arabası o yuzden tiguan aldık

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  • Youtube a girin d-4d avensis i izleyin iyi bakın bakalım turbo varmı yokmu dizel turbosuz hiç bir şeye yaramaz nedenide yüksek basınçlı yanma gerçekleştirememesi ayrıca tiguan 1.4 ti 4motion kullanıcısıyım gayet iyi hızlanıyor hızlanmayı bilene asx e geline güzel araba ama tiguan ile karşılaştıramazsınız tiguan hem daha büyük ve buna rağmen daha atak ve almanların tsi motoru birdn fazla ödülü olan bir motor almanlar sağlam araba yapar japonlar uzun ömürlü motor ama 1.6 125ps araca 1milyon km ömür biçiyorlar bencegerek yok onun yerine 1.4 tsi motorlu araca binerim ömrü 500bin olur saten 500bin km bi arabaya binen tanımıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.