Şimdi Ara

VW Tiguan vs Nissan X-Trail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki modelden hangisi fiyatını daha çok hak ediyodur.
    Tiguan 1.6 TDI Highline Manuel 115 HP 250 Nm Tork 153.000 TL
    X-Trail 1.6 dCi Prenium Platinium 130 HP 320 Nm Tork 172.000(Manuel) , 183.000 (CVT)
    Yoksa ikisinin yerine Renault Koleos beklemek mantıklı mı ?

• Yada bu paralara en dolusundan Honda CR-V 1,6 160 beygir 350 Nm Tork ?
  • İkisi de hak etmiyor.

İkinci elde 2.0 dizel Volvo XC60 alınır düşük kmli, sorunsuz kalite olarak bu araçlardan 2-3 gömlek yukarıda yakıtı da 7.5 8 litre civarında olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel 1.6 dizel hic bir arac 150.000den pahali olmamali.

Bence 2.el volvo, mercedes bakin.

• o parayı verdikten sonra manuel almazdım
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Ya hocam arkadaşımda CR-V vardı. Ama bu 160 lık olanlardan değil. Çok gitmiyordu araba öyle gaza bassan da. Sürüşü çok keyifliydi ama performans çok iyi değildi. Bu yeniler nasıl bilmiyorum ama hiç 160 lıklar. İyise eğer tabiki düşünülebilir. Hatta onlar da yanlış bilmiyorsam Z.F de vardı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melik.bck

Ya hocam arkadaşımda CR-V vardı. Ama bu 160 lık olanlardan değil. Çok gitmiyordu araba öyle gaza bassan da. Sürüşü çok keyifliydi ama performans çok iyi değildi. Bu yeniler nasıl bilmiyorum ama hiç 160 lıklar. İyise eğer tabiki düşünülebilir. Hatta onlar da yanlış bilmiyorsam Z.F de vardı galiba.

yaş kaç hocam senin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

quote:

Orijinalden alıntı: melik.bck

yaş kaç hocam senin ?

Ben kendim için değil ailem için araştırıyorum. Benim yaş 18. Ama işte ailem SUV istiyor mutlaka.
  • Ailene söyle bu paraya manuel alınmaz satarken zorlanırlar Honda ya baksınlar
  • İkisi de alınmaz bence de. İlla sıfır olacaksa crv alınabilir. Skoda kodiaq da çıkması yakındır. Baya heybetli duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılın Üyesi -- 5 Şubat 2017; 23:10:2 >
  • Cvt dci ikilisi pek sağlıklı değil bildiğim kadarıyla olduda buna karar verirseniz aklınızda bulunsun

• VW Tiguan C sınıf suv diye biliyorum ne zaman D sınıfı oldu.Bence hatalı bir karşılaştırma.

• vay arkadaş yahu 1.6 dizel araçlar ne fiyatlara gelmişler 150-160-170 bin tl nedir yahu
  • X trail fiyatini görünce araçlara gelen zammı daha da belirgin hissettim.

• Skoda suv çıkacaktı ona b

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda suv çıkacaktı ona bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre Bu ülkede bu saatten sonra sıfır araba devri bitmiştir. B C segmenti arabaları hariç tutuyorum.

180 bin liralık XTrail'de işçilik kalitesi vasat. Camı açıyorsunuz kapının üstündeki plastik dans ediyor resmen. Trim sesleri canınızı sıkar, bazı yerlerde dacia kalitesibde plastikler var. Motor şanzıman uyumu kötü, cvt şanzıman 110-120 giderken d modunda iken devri 2.300 civarında tutuyor, bu da manuel modda 5. Vitese denk geliyor, fakat aslında 7 vites var. Performansı 1.5 dCi clio, symbol ayarında belki daha kötü. 1600 kg ağırlığı var. Yakıt tüketimi de 7 7.5 litre seviyelerinde. Şanzımanın da sorunlu olduğu söyleniyor.

Crvde performans biraz daha iyi, fakat kalite olarak fiyat seviyesinin altında, birçok kronik sorunu var deniyor. 7 litrenin altında tüketim yakalamak zor. Şehirlerarası da 5 civarında.

Dediğim Volvo'yu düşünün. 2.0 181 bg, 8 ileri yeni nesil tork konvertörlü geartronic şanzımanı var, motor performansı son derece iyi, tüketim de 1.6 dizel Crv ve Xtrail ile aynı seviyelerde. Otobanda 110-120 5 litre civarı yakıyor, 90 sabit 4.5 litre yaktığına şahidim.

Bakım fiyatlarından çekiniyorsanız çekinmeyin, zira Nissanda bakımlar 10 bin kmde bir ve fiyatlar Renault servislerinin iki katı. Qashqainin bakımına 1.400 lira ödeyen insan gördü bu forum. Volvoda da 1.500ü geçmez.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-2014-volvo-xc60-2.0-d-d4-advance-19.000-km-de-full-boyasiz-bayi-365468531/detay

• Bu sınıftaki araçları yakından takip ediyorum. Tiguan X_trail ayarında bir araba değil. Segmentleri farklı.
    Tiguan farklılık, tasarım,donanım,tüm VW ler gibi sıkıcı olması,aracın kilosuna oranla dizel motorun yetersizliği konusunda geride.
    Bu sınıfta alınabilecek en ideal araçlar;
    Qasqai, 3008,Koleos ve C-HR(dizeli yok).En çok 3008 i öneririm.
    B Crosover sınıfında bakacaksanızda Renegade ve 500X ideal araçlar.
  • tiguani bilmem incelemedim ama xtrail e o para yazık günah qq 80 lira etmezken gözümde qq dan 2 koltuk fazlası 180 bin verirsem arabaya komple mazot döker içine biner hem kendimi hem arabayı yakardım.

not qq sahibi.2015 nisanda 105 e aldım 100 verene hemen satarım 1.6 dci black edition premium pack.(tavanı da cam zıkkımın)24 bin küsür kmde.Niye aldın derseniz yaptık bir hataAh 3.20 ah
  • celal_55 C kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, neden memnun değilsiniz? Sorunları nelerdir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.