Şimdi Ara

vw touran mı=ford cmax mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar araba almayı düşünüyoruz sizce hangisi daha iyi.

• valla hiç bi tercih yazmamışsın dizel benzinli.donanım motor

fiyatlaar baktım ghia cmax ile highline touran arasında en az 10.000 ytl fark var donanım olarak aynılar hatta ghia cmax te sunroof dtandart görünüyor.
  • sağol.Ama vw daha kaliteli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beçoo

sağol.Ama vw daha kaliteli değil mi?
    kalite anlayışın 10.000 ytl yapıyorsa bişey diyemem.

ben vw araçlarını doğuş yüzünden sevmiyorum.çok üçkağıtçı bir firma imajı var gözümde.servislerinin ne kadar dandik olduğunu cümle alem biliyor.parça pahalılığı desen keza öyle

onun yerine madem o kadar paraya kıyacaksın bide toyota versoya bak derim.

haaa sea5t ın alteasıda olabilir bir arkadalşa baktık ve baya beğenmiştik.bi problem yüzünden alamadık aracı.fiyatıda gayet makuldü.

full donanımlısı 33.000 lira idi 102 bg liği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 17 Ocak 2006 14:10:21 >
  • arkadaşım da touran var 1.6 fsi 115 hp çok güzel 7 kişilik sence iyi değil mi*
  • quote:

arkadaşım da touran var 1.6 fsi 115 hp çok güzel 7 kişilik sence iyi değil mi*
    ben kötü demiyorum arabaya ben doğuşun uygulamalarını beğenmiyorum.o yüzden versoya bak bide diyorum.o tarz arabaların hepsini gez kullan ele ondan sonra son karar için bir kez daha sor.böyle ezbere girme bence bu işe.
  • quote:

arkadaşım da touran var 1.6 fsi 115 hp çok güzel 7 kişilik sence iyi değil mi*
    ben plus kullanıyorum çok memnunum, ailenin kaç kişi olduğunu bilmiyorum ama plus a bir bak derim ergonomi ve dizayn olarak touran dan daha iyi

hem touran yakın zamanda kasa değiştirebilir veya makyajlanabilir oysa pklus daha yeni ve bir 5 yıl rahatsın

fiyatı da touran dan daha düşük

bakmanı tavsiye ederim

vw sevmeme rağmen touran a alışamadım

servisler konusunda yorum belirten arkadaşa katılmıyorum

96 dan beri genoto kartala giderim

hiçbir problemim veya kazıklarını görmedim

gayet memnunum

fiyatlar ise diğer markaalardan farklı değil

ama illa touran mı cmax mi dersen benim zevkime göre cmax daha iyi, donanım ve dizayn olarak artı fiyat avantajı var

kalite bakımından touran daha iyi hemfikirim ama plus a bir bak derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss71

ben plus kullanıyorum çok memnunum, ailenin kaç kişi olduğunu bilmiyorum ama plus a bir bak derim ergonomi ve dizayn olarak touran dan daha iyi

hem touran yakın zamanda kasa değiştirebilir veya makyajlanabilir oysa pklus daha yeni ve bir 5 yıl rahatsın

fiyatı da touran dan daha düşük

bakmanı tavsiye ederim

vw sevmeme rağmen touran a alışamadım

servisler konusunda yorum belirten arkadaşa katılmıyorum

96 dan beri genoto kartala giderim

hiçbir problemim veya kazıklarını görmedim

gayet memnunum

fiyatlar ise diğer markaalardan farklı değil

ama illa touran mı cmax mi dersen benim zevkime göre cmax daha iyi, donanım ve dizayn olarak artı fiyat avantajı var

kalite bakımından touran daha iyi hemfikirim ama plus a bir bak derim

Alıntıları Göster
    evet dediğin gibi yakında touran kasa değiştirecek.resmi aşağıda.Ama bir arkadaşım bana golf plustan memnun olduğunu fakat vw servisine en az 4 kere gittiğini ve hala arka farının su kaçırdığını söylüyor.Senin arabada yaşandımı hiç böyle bir olay.

• quote:

evet dediğin gibi yakında touran kasa değiştirecek.resmi aşağıda.Ama bir arkadaşım bana golf plustan memnun olduğunu fakat vw servisine en az 4 kere gittiğini ve hala arka farının su kaçırdığını söylüyor.Senin arabada yaşandımı hiç böyle bir olay.

Alıntıları Göster
    valla ben eylül başında aldım daha 3500 de araba onunda 1800 ünü bayramda yaptım

hiçbir problemle karşılaşmadım

neticede bu tip ayıplı mal olayı eğer aldığından beri varsa kolayca halledilir

doğuş oto bu konuda oldukça hassas, 0 ı bırak kayınpedere dod'dan aldığımız audi için bile benzer bir soun oldu, 2 telefon ve bir mail attım anında çözdüler olayı

neticede ben memnunum, şu ana kadar bir problem yok

daha önce de 4 ayrı kasa golf kullandım, bir problem yaşamadım fabrikasyon olarak, bazı ufak tefek işleride hallettirdim

plus a bakmanı şiddelte tavsiye ederim

ekonomik olarak rahatsan comfortline öneririm ben anca midline tiptronic fiyatını denkleştirmiştim ama şimdi keşke 5-6 milyar kredi daha alıp comfortline alsaydım diyorum

fsi olmasını kesinlike tavsiye ederim

araba şehir içinde düşük viteste hantal gibi duruyor ama uzun yolda ve yüksek viteste inanılmaz atak çevik ve agresif

• quote:

Orijinalden alıntı: boss71

valla ben eylül başında aldım daha 3500 de araba onunda 1800 ünü bayramda yaptım

hiçbir problemle karşılaşmadım

neticede bu tip ayıplı mal olayı eğer aldığından beri varsa kolayca halledilir

doğuş oto bu konuda oldukça hassas, 0 ı bırak kayınpedere dod'dan aldığımız audi için bile benzer bir soun oldu, 2 telefon ve bir mail attım anında çözdüler olayı

neticede ben memnunum, şu ana kadar bir problem yok

daha önce de 4 ayrı kasa golf kullandım, bir problem yaşamadım fabrikasyon olarak, bazı ufak tefek işleride hallettirdim

plus a bakmanı şiddelte tavsiye ederim

ekonomik olarak rahatsan comfortline öneririm ben anca midline tiptronic fiyatını denkleştirmiştim ama şimdi keşke 5-6 milyar kredi daha alıp comfortline alsaydım diyorum

fsi olmasını kesinlike tavsiye ederim

araba şehir içinde düşük viteste hantal gibi duruyor ama uzun yolda ve yüksek viteste inanılmaz atak çevik ve agresif

Alıntıları Göster
    10,000 ytl için touran tercih edilmez cmax daha avantajlı deseydinki arada 2 milyar fark var touran derdim ama cmax daha hoş bir araba yani cmax favorim.

• quote:

Orijinalden alıntı: desert_lion

10,000 ytl için touran tercih edilmez cmax daha avantajlı deseydinki arada 2 milyar fark var touran derdim ama cmax daha hoş bir araba yani cmax favorim.

Alıntıları Göster
    cmax
  • quote:

Orijinalden alıntı: PNR05

cmax

Alıntıları Göster
    iki arabada güzel ama toruanin daha kaliteli ve konforlu oldugunu düsünüyorum

sen yinede ikisini kullanmadan karar verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: V5TURBOOST

iki arabada güzel ama toruanin daha kaliteli ve konforlu oldugunu düsünüyorum

sen yinede ikisini kullanmadan karar verme

Alıntıları Göster
    cmax kullanıyorum kesinlikle öneriyorum
    ama bende otokoçtan iğreniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufk

cmax kullanıyorum kesinlikle öneriyorum
    ama bende otokoçtan iğreniyorum

Alıntıları Göster
    focus c-max daha spor daha iyi yol tutar daha iyi performans verir.

ve fiyat%donanım olarak çok daha iyi.

touran o paraya alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

focus c-max daha spor daha iyi yol tutar daha iyi performans verir.

ve fiyat%donanım olarak çok daha iyi.

touran o paraya alınmaz

Alıntıları Göster
    walla bende 10000tl lik bi fark göremiyorum
  • 2. elde touran düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Zer Gıfari

2. elde touran düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım
    dizel alıcam dersen vwnin dizelleri cok pahalı ama onun yerine c max alabilirsin o da kaliteli bir aractir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

dizel alıcam dersen vwnin dizelleri cok pahalı ama onun yerine c max alabilirsin o da kaliteli bir aractir

Alıntıları Göster
    cmax
  • quote:

Orijinalden alıntı: azaz06

cmax

Alıntıları Göster
    tuketicin zevki burada belirleyici olur
    ben mesela touran'in genisligini daha cok begeniyorum
    bindigim VW araclarin konforunu da tatminkar buluyorum
    selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: felmali

tuketicin zevki burada belirleyici olur
    ben mesela touran'in genisligini daha cok begeniyorum
    bindigim VW araclarin konforunu da tatminkar buluyorum
    selamlar

Alıntıları Göster
    ben otomotiv öğr. 3, sınıf ögrencisiyim. hocamız gecen c-max zafira touran karsılastırma videosu izletti. Kesinlikle c-max bu karsılastırma direk olarak konfor ve yol tutusu üzerineydi c-max virajlarda okadar dengeliki aynı hızda 3 aracta viraja giriyor arada ucurum var emin l

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.