arkadaslar bende vw touran var..aracımı modifiye etmek ıstıyorum nette biraz gezındım ama pek ılgımı cekıcek bısey bulamadım yanı fazla bısey yok..onerılerınızı beklıyorum..resım olarakta gosterebılırsenız sevınırım..sımdıden hepınıze tesekkurler...
arkadaşım biraz havada kalmış sorun sanırım o tüzden kimsw cevap vermemiş, iç modifiyemi, dış modifiyemi, yoksa performans modifiyesimi düşünüyosun, bütçen ne kadar?
haklısın tesekkur ederım uyarın ıcın kardes...dıs modifiye dusunuyorum..ne az nede fazla pahalı bısey olmayacak asırı kacmak ıstemıyorum..aracım metalık grı..
aracın ıcı ıcın cok sey dusundum ama oncelıkle dısını yapmak ıstıyorum hosunuza gidenlerı yazar veya resım olarak gosterırsenız sevınırım..motora dokunmak ıstemıyorum sımdılık benım ıcın tehlıkelı fazla guclu motor...
www.der-abt.com Yarı resmi VW tuning sitesidir. Yalnız touran çok mod yapılan bir araba değil. Mesela vw spesyalisti Jedesign phaetona dahi bodykit yapıyorken tourana yapmıyor.
Bunlar en azından fikir verir. Der abt ı bulabilirsin getiriyorlar.
haklısın bende pek bulamadım touran..bulduklarımdanda 1-2 tanesı fena deıldı...ama sıze danısmak ıstedım sızın fıkırlerınızle bıseyler olacak ıns..tesekrler
foto veremiycemde geçen ışıklarda önümde bi touran vardı ledli şeffaf stop koynuştu çok güzel ve hoş duruyodu, yanlız belirtim çakal işi değildi ağır duran ve güzel bi modeldi, bunun dışında jantları deiştirebilirsin, cama film çektirebilirsin, kapı kolları, çıtalar, bagaj kapağı krom la deiştirilebilir, bide xenon kit düşünülebilir şimdilik aklıma gelenler bunlar
seffaf ledlı stoplar benımde aklıma geldı ama galıba onu anca yurtdısından temın edebılırız dımı?turkıyede varmı bıldıgınız bı yer..ben bıkac yere sordum yok demıslerdı..halıyle getırmezler tabı kac tane touran modıfıye edılıyo ki..ama bıraz daha arastırcam olmazsa almanyadan temın etmeye calıscam tanıdıktan..
bildiğim bir yer yok ama forumda bu işlerin imalatını yaptıran insanlar var mesela sediacvolve kendine ledli ampullu yaptırmıştı el yapımı bi şeffaf stop, ona danış sanda bi tane bulur belki istediğinden yapabilecek bi adam
evet bı danısayım onada bılmıyordum onun yaptırdıgını okuyamamıstım butun yazdıklarını..benım burada da vardı ama adam ıstanbula gıttı bıda ulasamamıstım..
Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift adlı filmde vardı modifiyeli Touran bitane izlersen eğer .. Çizgi karakter HULK temalı bır aractı tabı motor nedır bılemem
evet ızlemıstım...benımkı onunkı gıbı seker bi arac olmamalı urkutucu olmalı
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift adlı filmde vardı modifiyeli Touran bitane izlersen eğer .. Çizgi karakter HULK temalı bır aractı tabı motor nedır bılemem
ben diyecektim tamm ordaki body kit çok etkileyici olmuş yapanları bayağı uğraştırmıştır
touran orjinl tampon ek'lerini vs. vw bayilerinde bulabilirsin. ama fiyatarı uçuk.. mesela acarlar getiriyo
evet fiyatlar ucuk bıde o mallar cın malı dayanıksız parcalar..verecegin paraya degmez o parcalar..tesekkurler..