Şimdi Ara

Vw Yağmur Sensörü Jelini Nasıl Değiştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2009 model Vw jetta aracımın ön camı değişti. Cam değişiminden sonra yağmur sensörünün önünde bulunan jelin zarar gördüğünü farkettim. Sensörün önündeki jelle camın arasında hava kabarcıkları var ve sensör bu kabarcıkları görüp yağmur sanıyor ve silecekleri çalıştırıyor. Daha sonra tekrar camcıya gittim ama bir sonuç alamadım. Sensörü kendim söküp geri taktım ama kabarcıklar aynen duruyor. Yani bu jelin değişmesi gerekiyor. Bu jeli nereden bulabilirim veya nasıl bir çözüm yöntemi uygulayabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vw de jel satılıyor. Eskisinin yerini temizleyip Yen’i aldığınız jeli takabilirsiniz. 70 tl olması lazım.

• Bu jelin kac binde degismesi gerekir ?
  • Direk gidip servisten alın. Jel ömürlüktür. Cam değişimi olmadıkça değiştirilmesi gerekmez.
  • tsmsk kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

• Cam yetkili serviste takılmamış anladığım kadarıyla, gidin yetkili servise yaptırın, kendiniz değiştirebilecekseniz alıp yapabilirsiniz. Benim cam yeni değişti serviste her hangi bin sıkıntı yok.
  • Arkadaşlar aracımda yağmur sensörü devreye girmiyor. Bu jellerden temin edip uygulamak kolay mıdır? Sökme takma işi kafama takılıyor. Tecrübesi olan var mı?
    https://app.hb.biz/FSa4Vb6DpKZF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 6 Aralık 2024; 0:9:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.