Şimdi Ara

W7 Geçmeyen Donma !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Çözemedim, günlerdir arıyorum çözümde bulamadım.

Sorundan bahsetmeden önce donanım hakkında bilgi vereyim.

Ram : 1 GB DDR2
    İşlemci : DualCore 3.00Ghz 3.00Ghz İntel Pentium
    Ekran Kartı : 256 MB 128 Bit

Windows 7'ye geçmeden önce böyle bir problem hiç yaşamadım kullandığım bilgisayarda. Ama windows 7'ye geçtikten sonra bu problemi ilk baştan beri yaşıyorum.

Sorun : İnternet üzerinden video izlerken yada flash oyun oynarken görüntü ekranları donuyor, yani sabit bir donma değil yavaşlıyor ağır olarak hareket ediyor. Mouseyi objenin üzerinde hareket ettirdikçe (seri hareket) normal seyrine dönüyor..

İE 8, Firefox 7, Chrome 12, Opera 11 ve safari olmak üzere problemlerden dolayı tüm tarayıcıları yükledim hepsinde aynı.

Java, Flash Player, Shockwave, Shilverlight bunlarında son güncel veriyonları yüklü..

Tüm güncelleştirmeler yapılmış.
    Tarayıcılar dışında bilgisayarda hiç bir program yüklü değil.
    Virüs Programı Eset Smart Security 4 (Kontrol ettim bir engelleme yok)
    Tüm Driverler yüklü ve güncel.
    Sabit disk dolu değil.

Donma sadece flash yada java objelerde oluyor donma esnasında komple bilgisayar donmuyor sadece o obje donuyor.. Donma sırasında Tarayıcılarda çökme olmuyor yada ilerleyen zamanlarda hiç çökmüyör.

Ekran kartı fanından şüpelenip ekran kartına ekstra fan takviyesi yaptım. Herhangibi ısınma yok, ısı değerlerini kontrol ettiğimde gayet normal derecelerde. Ekstra fanlardan dolayı sıcaklıklar normalin altında diyebilirim..

Java ve flashda problem olabilir kaldır yükle diyenler olabilir.

Kaldırıp yükledim, güncelledim, format atıp tekrar denedim. AMA BU PROBLEME ÇÖZÜM BULAMADIM.

• Güncel !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.