Şimdi Ara

w7 Realtek ses Seorunu ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 7 x64 yüklü bilgisayarımda üç gündür seste sorun yaşıyorum.müzik yada sesi olan ne varsa üç beş saniyede bir dırrt dırrt ses geliyor ve o 1sn lik dırtlama anında bilgisayar donuyor.driverı kaldırıp tekrar kurdum ama yine aynı.hizmetlerdeki windows ses ve w. ses bitiş noktası oluşturucu da çalır halde.sorun nedir yardım edin.tşk.

• sistem normalde de donuyor olabilir mi sesten bağımsız olarak ? sadece ses çalarken olduğuna emin misiniz ?
  • evet sadece sesi olan herşeyde.özellikle oyunlarda çok kötü oluyor.Dirt 3 ü indirip kurdum oynanmaz hale geliyor bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limon33 -- 28 Mayıs 2011; 21:48:02 >
  • ses kartının sürücülerini güncellemeyi denemek faydalı olabilir . kaldırıp tekrar kurduğunuzu söylemişsiniz ama tekrar kurduğunuz sürücüler kaldırdıklarınızın aynısı mı ?
  • realtekin sitesinden indirdiğim High Definition Audio bozulmadan öncede bu yüklüydü.
  • bu sorunu neden sonra yaşamaya başladınız?
  • 2tb lık hddyi taktıktan 4 5 gün sonra diyeblilirim.başkada önemli bir şey olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    W7 Usb sorunu (kod 43) çözümü
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartınızın cd si duruyorsa ordan ses kartı sürücülerini değiştirmeyi denemek geliyor aklıma belki işe yarayabilir .
  • bilgisayarı 3-4 gün öncesine döndür. o zaman sorun kalkar.
  • varya bu donma tam olarak sesten değil galiba şimdi müzik kapalıyken klasörü sağa sola salladım bi donma oldu.ses açıkkende bu donma sese yansıyor galiba.peki bu donma neyin nesi.
  • aynen ses kapalıykende donuyormuş.farketmemişim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.