Şimdi Ara

W700 W810

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta telefon alıyorum ama w810'mu w700'mü karar veremedim.Benim için W810'un w700'den ayrılan tek farkı autofocus ve makro.W700 W810'dan daha kötü resim çekiyor biliyorum ama gerçekten dayanılamayacak gibi mi?Daha küçüğüm bu yıl OKS'ye gireceğim.Vede alacağım telefonu ÖSS'ye kadar kullancağım.Yani sırf autofocus ve makro için 100 milyon daha fazla vermeye değer mi?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• çok güzel düşünmüşsün..hiç fazla masraf yapmadan w700 al.seni öss ye kadar da daha sonrasına kadar da götürür..100 ytl daha fazla para vermenegerek yok canım kardeşim.
  • ÖSS'ye hazırlanmasaydın W810i derdim.Madem ÖSS çalışıyorsun W700i al,100 YTL'ye alabildiğin kadar Final yayınlarının ÖSS soru bankası al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 15 Ocak 2007; 21:12:03 >
  • Öss'ye kadar daha 3-4 yıl var. Joystick 3 sene de en az 3 kere bozulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 15 Ocak 2007; 21:27:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Öss'ye kadar daha 3-4 yıl var. Joystick 3 sene de en az 3 kere bozulur

ay demek istedin herhalde kardeşimW700'ün joystiği K750i kadar dandik değil bozulmaz kolay kolay.arkadaşım W800i kullanıyor 8 aydır ve joystick sorunu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 15 Ocak 2007; 21:42:47 >
  • @seriousmehmet kardeş sen de benim kafadansın
    bende bu yıl oks ye hazırlanıyorum inşaallah güzel bi lise tuttururum
    neyse benim aklımda bunlar var

w810i(ses çıkışı tek eksiği)
    w700(autofocus tek eksiği)
    k750(malzeme kalitesi tek eksiği)
    sxg75(tipsizlik, flaş ve autofocus üç eksiği)
    6233(flaş ve görünüş ha bi de autofocus üç eksiği)

hanisini alıyım diye şaşırıyorum
    ben de Allah nasip ederse 2 martta alıcam bişey
    ama içlerinden w810i bir-iki adım önde gibi duruyo
    fakat yine de kararsızım
  • w810i en mantıklısı bana göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    6230i
    21 yıl önce açıldı
    k750i mi w300i z550i w700i mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfa-140

@seriousmehmet kardeş sen de benim kafadansın
    bende bu yıl oks ye hazırlanıyorum inşaallah güzel bi lise tuttururum
    neyse benim aklımda bunlar var

w810i(ses çıkışı tek eksiği)
    w700(autofocus tek eksiği)
    k750(malzeme kalitesi tek eksiği)
    sxg75(tipsizlik, flaş ve autofocus üç eksiği)
    6233(flaş ve görünüş ha bi de autofocus üç eksiği)

hanisini alıyım diye şaşırıyorum
    ben de Allah nasip ederse 2 martta alıcam bişey
    ama içlerinden w810i bir-iki adım önde gibi duruyo
    fakat yine de kararsızım

fotoğrafa önem verenler için önemli o flaş ve otofocus.

• w810 ses çıkışı dışında gayet kaliteli bi teldir arkadaşımmm
  • w810i derim ben
    bende kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seriousmehmet

Arkadaşlar bu hafta telefon alıyorum ama w810'mu w700'mü karar veremedim.Benim için W810'un w700'den ayrılan tek farkı autofocus ve makro.W700 W810'dan daha kötü resim çekiyor biliyorum ama gerçekten dayanılamayacak gibi mi?Daha küçüğüm bu yıl OKS'ye gireceğim.Vede alacağım telefonu ÖSS'ye kadar kullancağım.Yani sırf autofocus ve makro için 100 milyon daha fazla vermeye değer mi?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

iki tel arasinda otofokus ve makro disinda epey fark var arkadasim..oncelikle W810i nin ekrani biraz daha buyuk, kaliteli ve parlak, sonra dort bant destegi var, isik sensoru, netfront web tarayici, rss uygulamasi, 1000 kisilik gelistirilmis tel rehberi, flash tema destegi, daha hizli menuler, ozel muzik tuslari, beraberinde 512 mb kart, daha kaliteli kulaklik, usb kablosu ve muzik kablosu veriliyor..butun bu ek ozellik ve paket icerigi 100 ytl farka deger bence..ama madem ogrencisin, butcen de kisitli, bu durumda W700i de sana fazlasiyla yetecektir..benim yorumum bu sekilde..secim senin..

• @angelmax w700 ün kutu içeriğinde müzik kablosu ve usb kablosu mevcut
    bi de w700 ile w810i nin kullandığı kulaklık aynıydı benim bidiğim kadarıyla
    bişey daha sölicem rss uygulaması ne oluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.