Şimdi Ara

w800 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. sorunum önceleri avea hatlı w800 telimde maç skorları ekrana geliyordu kayan yazı şeklinde idi. ne yaptıysam ayarı değişti ve şu anda mesaj olarak geliyor diğer durumuna getiremedim bunu eskisi gibi nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: realx

selam arkadaşlar. sorunum önceleri avea hatlı w800 telimde maç skorları ekrana geliyordu kayan yazı şeklinde idi. ne yaptıysam ayarı değişti ve şu anda mesaj olarak geliyor diğer durumuna getiremedim bunu eskisi gibi nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum...

w800 de kayan yazı şeklinde bilgi mesajımı hiç denk gelmedim walla....Siemenslerde öyle ama SE de hiç rastlamadım...zarfsız msj olarak gelir yazı direk ekranda görünür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 13 Ağustos 2006; 20:57:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

quote:

selam arkadaşlar. sorunum önceleri avea hatlı w800 telimde maç skorları ekrana geliyordu kayan yazı şeklinde idi. ne yaptıysam ayarı değişti ve şu anda mesaj olarak geliyor diğer durumuna getiremedim bunu eskisi gibi nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum...

w800 de kayan yazı şeklinde bilgi mesajımı hiç denk gelmedim walla....Siemenslerde öyle ama SE de hiç rastlamadım...zarfsız msj olarak gelir yazı direk ekranda görünür...

evet şu anda dediğin gibi geliyor msj. 4 ay önce teli aldığım ilk zamanda öleydi hücre bilgisi gibi geliyordu ve kayan yazı şekildeydi. acaba avea test yayını mı yapıyordu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

quote:

evet şu anda dediğin gibi geliyor msj. 4 ay önce teli aldığım ilk zamanda öleydi hücre bilgisi gibi geliyordu ve kayan yazı şekildeydi. acaba avea test yayını mı yapıyordu

kayan yazı şeklinde dediğin siemens lerde oluyo dostum tekrar diyorum hiç görmedim...SE de..

• teşekkürler kenanmavzer dediğin gibidir. işte ilk öle olduğunu gördüm olmuyo zaten tekrar olsa güzel olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.