MERHABA ARKADASLAR BİLGİSAYARIMDA W95.CIH VE W95SPACES İSİMLİ İKİ TANE VİRÜS CEŞİDİ VAR FORMAT ATMADAN HERHANGİ BİR VİRÜS PROGRAMIYLA KURTULABİLİRMİYİM ? NORTON İŞE YARAMADI!
bence format at çünkü 26 nisan (yanlış hatırlamıyosam) yaklaşıyo bios gider valla ben yaşadım
f-prot ile temizle dos modunda tarama yapacaksın dememe gerek yok sanırım .
<b<font color='red'><font face='Comic Sans MS'><b> Bulabilirsen "Panda Titanum" kur windows ortamında gayet yerinde bir temizlik yapıyor.Nortonun temizlemediği bu CIH virüsünü pandayla çok rahat temizlemiştim.Windows ortamında çalışıyor. Panda ile temizleyemessen arkadaşın dediği gibi tek çare F-Prot en kralı budur......Kolay gele.......!</b></font id='Comic Sans MS'></font id='red'></b>
NORMAN Vırus guard
www.f-prot.com sitesinden f-prot'un son versiyonu nu indir (eğer elinde varsa 3.XX türevi bişi gerek yok) W95.cih W95Spaces windows'tan bile silebilirsin kolay bi virus. Kolay gelsin
25-26-27 nisan günü PC'ye yaklaşma ve yaklaştırma :)
formattan önce " fdisk/mbr "' yi unutmayın
Norton nasıl işe yaramaz hangi versiyonunu kullanıyorsun. Birde NAV 2002 dene. (Update lerini yaptıktan sonra; belkide kullandığın versiyonunuda updatelerini yapmamışsındır?)