Şimdi Ara

W95.CIH VE W95.SPACES VİRÜSLERİNDEN NASIL TEMİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BİLGİSAYARIMDA W95.CIH VE W95SPACES İSİMLİ İKİ TANE VİRÜS CEŞİDİ VAR FORMAT ATMADAN HERHANGİ BİR VİRÜS PROGRAMIYLA KURTULABİLİRMİYİM ? NORTON İŞE YARAMADI!

• bence format at çünkü 26 nisan (yanlış hatırlamıyosam) yaklaşıyo bios gider valla ben yaşadım
  • f-prot ile temizle dos modunda tarama yapacaksın dememe gerek yok sanırım .
  • <b<font color='red'><font face='Comic Sans MS'><b> Bulabilirsen "Panda Titanum" kur windows ortamında gayet yerinde bir temizlik yapıyor.Nortonun temizlemediği bu CIH virüsünü pandayla çok rahat temizlemiştim.Windows ortamında çalışıyor.
    Panda ile temizleyemessen arkadaşın dediği gibi tek çare F-Prot en kralı budur......Kolay gele.......!</b></font id='Comic Sans MS'></font id='red'></b>
  • NORMAN Vırus guard
  • www.f-prot.com sitesinden f-prot'un son versiyonu nu indir (eğer elinde varsa 3.XX türevi bişi gerek yok) W95.cih W95Spaces windows'tan bile silebilirsin kolay bi virus.
    Kolay gelsin
  • format +1
    cıh herbişeye bulaşıyo çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25-26-27 nisan günü PC'ye yaklaşma ve yaklaştırma :)
  • formattan önce " fdisk/mbr "' yi unutmayın
  • Norton nasıl işe yaramaz hangi versiyonunu kullanıyorsun. Birde NAV 2002 dene. (Update lerini yaptıktan sonra; belkide kullandığın versiyonunuda updatelerini yapmamışsındır?)
  • Norton antivirusu virus bulaşmış bilgisayara yükleyemezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.