Şimdi Ara

W960i Hakkında Birkaç Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şunu üzülerek belirmek istiyorum, belki bu sorularımın cevaplarını forumda vermiş olabilirsiniz fakat şu anda her sayfayı okuyacak kadar vaktim olmadığından size danışmak daha mantıklı bir yol gibi geldi.

W960i almak istiyorum, fakat

Telefonun dili Türkçe mi?
    Sense Me ve Shake Control özellikleri var mı? (En çok istediğim iki özellik yani oyunları telefonu eğdirerek oynayabiliyor muyuz?)
    Daha önce hiç Symbian kullanmadım. Sadce 5-10 dakika bakma fırsatım oldu. Sıkıntı yaşar mıyım?
    Aynı şekilde, 1 saat kadar dokunmatik ekran kullandım, açıkçası hoşuma gitti fakat uzun vadede sorun çeker miyim?
    Ve telefonun en sevdiğiniz özelliklerine kısaca değinirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0mc0m -- 3 Ekim 2008; 0:34:44 >

• Yeni sorular ekledim cevaplarsanız sevinirim.
  • arkadaşım istediğin telefonu ben satıyorum sıfırdan da farksız çok uygun fiyata veriyorum... telefonun müzik kalitesi walkman serisi içerisinde en iyisi diyebilirim sense me özelliği var mı yok mu dikkatimi hiç çekmedi bile...fakat rotate me özelliği ile film internete girerken telefon ekranını yatay olarak kullanabiliyorsun... symbian olması işlerini her zaman kolaylaştırır bir çok programla telefonuna yeni özellikler ekleyebilirsin... dokunmatik olması özellikle bu tür programları kullanırken de çok işine yarıyor... zaten w960i yi istersen tek elle de kontrol edebiliyorsun... p1i gibi qwerty klavye olmadığından dolayı kulllanımı ona nazaran çok daha kolay... telefon oldukça şık ve ince bir yapıda... n95 gibi modellerle kıyaslarsanız daha uzun şarj süresine sahip... autofocus özelliğine sahip foto mak. ile gerçekten güzel işler çıkarabilirsin... telefon oldukça şık yapıya sahip... wifi çekim gücü çok iyi ve özellikle nette gezmesi çok keyifli... şimdilik yazacaklarım bu kadar yeni soruların olursa ya da benden almak istersen pm atarsın... verdiğim linkteki son ilana bakabilirsin:http://resim.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=226207

• bu arada telefonun dili de Türkçe
  • ne yazıkki sonyericsson türkiyenin aptal fiyat politikası ve yeni modelleri getiremeyişi yüzünden heba olup gitti bu model

çok güzel bir telefon olsada artık fiyatını hak etmiyor n95 8 gb bile artık daha ucuz

üstelik gps i yok
  • gps özelliği artık bence bir özellik değil... programlar aracılığı ile artık kullanabiliyorsun ki gps i kaç kişi kullanıyor aktif olarak... ilk aldığında gerçekten doğru mu gösteriyor diye meraktan başka birşey değil...
  • Ben dokunmatik hassasiyetinin artırılabilip artırılamadığını merak ediyorum.
  • Cevaplarınız için teşekkürler, Kamera benim için çok önemli bir şey değil, ama 2.0 MP'den de aşağı olmamasını isterim. Bir PDA olarak, Samsung Omnia ile karşılaştırdım. İşin içinden çıkamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  • konu yanlış yerde konu açmadan önce üst konuda bulunan bölüm kurallarını dikkatli okuyalım
  • Yanlış yer mi? Nasıl olur, Sony Ericsson bölümüne açtığımı zannediyorum?

Uyardığınız için teşekkürler bölüm kurallarını okumamıştım.

Sonradan düzenleme: Okudum fakat, topik yanlış yerde değil. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0mc0m -- 3 Ekim 2008; 14:56:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0mc0m

Yanlış yer mi? Nasıl olur, Sony Ericsson bölümüne açtığımı zannediyorum?

Uyardığınız için teşekkürler bölüm kurallarını okumamıştım.

Sonradan düzenleme: Okudum fakat, topik yanlış yerde değil. Teşekkür ederim.

konu cep telefonu tavsiye bölümüne yada w 960 ana konusuna açmanız çok daha doğru olurdu
    bu şekilde bir çok gereksiz konu başlığı açılmış oluyor

• Uyarınız için tekrar teşekkürler, fakat bu soruların Cep telefonu tavsiyeleri ile ne gibi bir alakası olduğunu tam olarak çözemedim.
    Bir dahakine dediğiniz gibi yapmaya çalışırım, teşekkürler.
  • cep telefonu tavsiyeleri bölumu var oraya açsaydın diyo farukk
  • quote:

Uyarınız için tekrar teşekkürler, fakat bu soruların Cep telefonu tavsiyeleri ile ne gibi bir alakası olduğunu tam olarak çözemedim.
    Bir dahakine dediğiniz gibi yapmaya çalışırım, teşekkürler.

şuanda bu telefonu almayı düşünüyor ve sorularınız var yani tavsiye istiyorsunuz onun için tavsiye bölümü sizin için daha iyi bir bölüm olurdu

se bu bölümü daha çok paylaşım yardım destek bölümü ayrıca sorularınızın cevabı ana konuda olması daha iyi olurdu

• Evet, haklısınız. Özür diliyorum. Konuyu taşıma gibi bir imkanım var mı?
  • quote:

Evet, haklısınız. Özür diliyorum. Konuyu taşıma gibi bir imkanım var mı?

Ben taşıdım
  • almak isteyen güncel fiyata 525 lira
    http://resim.donanimhaber.com/m_26538342/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.