Şimdi Ara

War of the Immortals [ 1 Aralık Açık Beta ] Açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
7.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xlargest

oyun kapalımı şuan oyuna girmiyor da oynayabilen varsa söylesin!

Aynı şey bendede oluyor girişde hata veriyor
    belli bi server belirleyip onda başlayalım bu arada söylemiş olim
    Edit:Oyunun CBT Tarihi Tekrar Ertelenmiş 9 Kasımda Oynanabilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 5 Kasım 2011; 22:13:00 >
  • 9 kasım ve ben oynayamıyorum sunucular bakımda gözüküyor
  • Sitesinde countdown koymuşlar.gece 1 de girebilecegiz.
  • 1 saat sonra acılacak oyunun server ları oyun içinde buluşuruz
    oyuna girdikden sonra nick imi yazarım
  • sözde oyun açıldı fakat ben giriş yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital2

sözde oyun açıldı fakat ben giriş yapamıyorum

oyunun sitesindeki geri sayım bitdikden 15dk sonra oyun acıldı problem sende olabilir
    41 lwl duelist im nick FacelessMan ekleyin birlikde instance yaparız
  • ben karakter acamıyom karakter ekranında informatiyon İD gidi birşey yazıyor oraya ne yazaçam
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

ben karakter acamıyom karakter ekranında informatiyon İD gidi birşey yazıyor oraya ne yazaçam

boş bırak bu bölümü
  • başlıkta açık beta yazıyor cbt'ye geçmedi mi?
  • cbt de şuan lvl 50 sınırı mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeSTeReS

başlıkta açık beta yazıyor cbt'ye geçmedi mi?

Pardon düzelttim.
  • 50 level oldum sonradan baydı.Level sınırı yükselince eğlenceli olacaktır. Zaten kasmak çok kolay OB ye geçince çerez niyetine oynanabilecek bir oyun. BOI ile aralarında pek bi fark yok.
  • adamlar zahmet edip yeni item bile yapmamıslar yeni 3 karakterin itemleri hariç diğerlerinin hepsi aynı ben skiller değişir diye düşündüm cünkü cok az skill vardı özellikle magus da adamlar sadece 2 tane yeni skill eklemiş ve 55 lwl da acılan skill i 70 lwl a koymuşlar oyuzden magus acmadım duelist oynuyorum ama sıktı harbiden
  • kısa sürede 50 oluyorsun instancelerden zaten abuk subuk soul gearlar düşüyor cbt ye özel sanirim normalde bu kadar düşmesi mümkün değil ama level sınırı yükselince belki bişiler yapılabilir ama genede oyun marketteki itemlere bağlı onlardan almadigin sürece çoOooOooK zorlanırsın boi oynamış biri olarak :)
  • dün gece 3 gibi girebildim oyuna az çok bilgim vardı oyunla alakalı oyun item yada başka değerlere göre işlemiyor sadece craft üzerine kurulu bir oyun skilleriniz yada itemlerini ne kadar yüksek craftlı olursa oyunun kralı siz luyorsunuz gece 3 den sabah 9 a kadar oynayıp bıraktım oyunu bırakmak denilebilirse onada 45 lwl oldum oyun çok evkli geldi açıkçası ama oyunla ilgili neredeyse hiç bir bilgim yok ne instancelere girdim nede pvp yaptım ama quiz layına daldım açıkçası qui olayı iyi olmuş bence değişik bi tat diğer oyunlara göre sadece ana hikayeyi takip edip 45 oldum ddiğim gibi bişeyden çakmıyorum sadece yabancı serverlarda okuduklarım ve muhabbet ttiğim kişilerden öğrenmeye çalışıyrum ama pekde etkisi lmıyor açıkçası =) siden yardım istiyorum beraber intencelere girsek guild kursak nasıl olur görevlerin birince bir itemi craft yaptım ama nasıl yaptım bilmiyorum skill craftlamayı öğrenmiş olsamda skill craft olayıda çk zahmetli para açısından çok para götürüyor zaten oyunda doğru düzgün para bile kazanılmıyor anca görevden gelirse =) bana yardımcı olmak hem oyun arkadaşı hem dst olabilicek kişiler varsa yardımlarınızı ve oyun ile ilgili bilgileriniz bekliyorum.

oyundaki id: POESHII dost olmak yardımcı olmak sıkı bir oyun arkadaşı isterseniz ben burdayım =)

• ben karar veremendim Champion ve Heretic arasında kaldın hangisi iyi olumlu ve olumsuz yanlarını söylermisiniz birde oyundaki karakterler silineçek mi bedava zen verdiler
  • oyun için açık beta diyorlar ama bize key geldiğinde üye olurken kapalı betaa diye geçiyor lwl kasmak sorun değil görevleri takip edin atlarsınız 8 çeşit karakter var aklımda kalan atakçılar ranger berzek asasin tarzı bişi champion birde değişik bir sınıf var bunlar gibi atak grubunda büyücü grubuda çok farklı ama kullanmayı bilmediğim için ranger seçtim uzaktan biriyor işi bence en iyi sınıf =)
  • oyunu oynuyanlar varsa bende başlamayı düşünüyorum (önceden boi oynamıştım ) ?
  • ne zaman OB Ye geçicek bilgisi olan var mı?
  • Beta key gelmiş aktive ettim ama DC varken hiç giresim yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.