Şimdi Ara

War of the Immortals [ 1 Aralık Açık Beta ] Açıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
7.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shop ucuzlamadı sadece cbt özgü bazı itemler vardı onlar kaldırıldı :) ek olarak oyunun tamamen shop a bakiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyn -- 2 Aralık 2011; 13:28:37 >
  • çok yavaş iniyor + inerken fena lag yapıyor diğer oyunlarda
  • Oha oyun manyak birşeye benziyor online diablo gibi :O
  • o Kadar eleştirdim ama bende 70 lv kadar ilerledim 75 Soullerı giyemeden 5 k zenimi harcayamadan OB geçti. Boi beğenmedim ama Woi idare eder en azından Divin Edge yi gördükten sonra gözümde baya bir yükseldi.Dün open beta olduğunu söylemiş arkadaş bu gün gündüzden arkadaşlar EU serverde karakterlerini açtı akşam server bakıma girdi(Şu sıra halen bakımda) acaba açacaklarmı bilen varsa haber edebilirmi..???
  • Oyundayım ben.Ayrıca açık beta dün akşam başladı.
  • valla takılmalık bende oynadim biraz cbt de 75 e kadar geldim ama zen almadan birşey yapamazsınız söyliyeyimde 1usd=100 zen olarak gösteriyor ki cbtde 20.000 zen verdiler anca yetti :) çok uğraşmayın bence
  • Arkadaşlar ben karakter açmaya çalışıyorum da oyunda açamadım ıntroduction ID de takılıyorum ne yazıcam oraya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

valla takılmalık bende oynadim biraz cbt de 75 e kadar geldim ama zen almadan birşey yapamazsınız söyliyeyimde 1usd=100 zen olarak gösteriyor ki cbtde 20.000 zen verdiler anca yetti :) çok uğraşmayın bence

Ne alaka ? Ne yapamayız mesela zen almadan?
  • silahlara extra özellik basamazsin binegini geliştiremezsin petini upgrade edemezsin saymamı istermisin daha :)
  • Diğer oyunculardanda satın alınabiliyor. 1 ayda yapamayabilirsin ama 5 ayda yapabilirsin, çünkü oyunda para kasmanın güzel taktikleri var. Uğraşırsın ama para vermeden de yapabilirsin?Satan oyuncu çok fazla. Dersen ki ben uzun süre takılmam, bir an önce olsun. O zaman sıkıldığında bırakırsın işte :) Ayrıca fortify stone shardlar düşüyor moblardan ben bota bırakarak 2 saatte 10-11 parça düşürdüm.5 tanesi bir upgrade taşı oluyor.Totalde görevlerden gelenlerde beraber 13 tane fortify taşı kastım mesela.

Yani demek istediğim geliştiremezsin değil de geliştirmen zor oluyor.Yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 8 Aralık 2011; 11:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus595

Arkadaşlar ben karakter açmaya çalışıyorum da oyunda açamadım ıntroduction ID de takılıyorum ne yazıcam oraya...

Evet arkadaşlar bende karakter açamadım yardımcı olurmusunuz ne yazmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

Orijinalden alıntı: pegasus595

Arkadaşlar ben karakter açmaya çalışıyorum da oyunda açamadım ıntroduction ID de takılıyorum ne yazıcam oraya...

Evet arkadaşlar bende karakter açamadım yardımcı olurmusunuz ne yazmak gerekiyor.

Oraya birşey yazmayacaksınız elinizde kod yoksa, onu yazdığınız zaman bonus itemler geliyor oyunda. Benim kodumu yazabilirsiniz illa yazmak istiyorsanız orayabirşeyler.

0721171G050008041002910S3eefb2
  • evet alirsin diğer oyunculardan ama level 4 gem yapman mümkün değil 3 tane level 3 taşın olsa bile onuda birleştirmek için genede shopdan item alman gerek :)) tmm sen 5 ayda kas :)
  • Oyun ücretli mi ? pek araştırmadım ama tatlı geldi grafikler felan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Oyun ücretli mi ? pek araştırmadım ama tatlı geldi grafikler felan...

Ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Ücretsiz.

su an oyunu oynuyorum duelist kasıyorum stat ne vercem acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Ücretsiz.

su an oyunu oynuyorum duelist kasıyorum stat ne vercem acaba ?

Valla o char hakkında bilgim yok.
  • C ye bas sağda statların yükseltiği yer var ordaki ? işaretine gel görürsün hangi çarda hangi statın öncelikli oldugunu
  • evet full int vercekmisiz dueliste... Arkadasın dedıgı dogru c ye basınca gozukyo hepsi
  • aizen souske oyunu oynuyormusun hala =D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.