Şimdi Ara

War of the Immortals [ 1 Aralık Açık Beta ] Açıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
7.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çok güzel 50 lwlım pet kasmayı beceremeyip bütün paramı çarçur ettim nerelerden para kazabiliriz bu oyunda birde craft olayı nasıl oluyor
  • Fazladan keyi olan var mı?Baya bir geç kaldım...

Edit:Hallettim key olayını emailime davetiye gelmiş ne ara pw ye kayıt oldum onuda bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastacı Fırınzade Efendi -- 12 Kasım 2011; 17:35:51 >
  • shop açmayı bilen var mı?
  • mapin sağındaki kırmızı hazine sandığı
  • BOİ çıktığı gün karakteri açtım ama yukardaki arkadaşlar gibi 80 , 90 lv kasıp hüsran olduğunu anlamaya gerek duymadan ilk hafta bıraktım bunun olacağı da o .. Maile Beta Key atmış sağolsun Perfect World ama neye yarar buda hüsran.. Eşeği boyasan At olurmu? olmaz :))
  • bag i ac sol altta vending war ordan acabilirsin...
  • perfect world u da boi 1 de oynadım aynı yukardaki arkadaşın dediği gibi aynı oyunu ufak detayları değiştirerek sunuyorlar harcanan emek ve zamana yazık o zaman ve emeği hakedecek baya bi oyun var
  • şu an oynayan varmı beyler oynu varsa genel olarak hangi realmsdesiniz
  • şuan tek server var 8 kanal var 8 kanaldan hangisine girersen gir farketmez :) genelde eventlara felen realm 1-2 den giriliyor yanılmıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyn -- 17 Kasım 2011; 15:00:29 >
  • "Turkuazz" ekleyebilirsiniz ranger actım meraktan
  • level sınırı 75 e yükseltilmiş sanırım cb bitene kadar aşama aşama yükselticekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyn -- 19 Kasım 2011; 15:05:41 >
  • beta key gelmis suan indiriyor. oynayan varmı
  • az önce girdim hiç beğenmedim oyunu vakit kaybı
  • nıck DreamTeam lwl 51 oldum 300 - 500 ms oluyor neden
  • oyunun geneli ile ilgili sanırım bende denerken minimum 350 400 arası oluyordu ob ye geçince düzelir mutlaka
  • 300 sonra 3500 ms gelıyor alamadım oyun sildim obt ne zaman gelir.
  • Türk Klanı varmı
  • translate akar
  • ilgilenen var mı bilmiyorum ama 1 saat içinde bu oyun obye geçiyor arkadaşlar boi oynamış biri olarak bunada bir şans vermek istiyorum

http://woi-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=494951
  • Oyuna başladım.Snırım devam edicem.Shop baya ucuzlamış.Takılmak isteyen imzamda xfire ekleyebilir.Talep olursa oda açarız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.