Şimdi Ara

War of the Immortals [ 1 Aralık Açık Beta ] Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
7.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi Site :http://woi.perfectworld.com/

Facebook Sayfası :http://www.facebook.com/WarOfTheImmortals

Battle of the immortals 2 olarak beklerken farklı bir isimle ortaya çıkan woi,25 ekimde kapalı betaya başlıyor.

Oyunda 8 class var.Bunlar Berzerker, Champion, Heretic, Magus, Slayer, Duelist, Ranger ve Enchantress.

Soul gear sistemi var.Buda boi'den alışkın olduğumuz bir sistem.Yani bir nevi itemlerinde lvl'i olması.

Guild Housing sistemi var.Bilmeyen yoktur ama yinede söylemekte fayda var.Yani guildin kendine has bir evi var.Bu evdeki eşyaları sadece guild üyeleri kullanıp paylaşım yapabiliyor.

Territory Wars sistemi clanlar arası savaş yapılabilmesi.

Yeni pet soul sistemi ile oyundaki hemen hemen her peti yakalamak mümkün olucak.

Perfect World oyunda tescilli grafik motoru olan CUBE 'yi kullanıyor.Ve oyunda yeni zindanlar,yeni seviler de beraberinde geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 2 Aralık 2011; 12:09:22 >

• boi nin aynisi sayılır ben bunu bekliyorudum aslında oyuzden boi yi bırakmıstım belki geri donebilirim
    nick turkuazz baya eskiden oynardım :D
  • BOI den farkı neymiş bunun?
  • İşte budur ya kaç aydır bekliyorum ama ben BOİ üzerine patch gelcek diye biliyordum yani ordaki 70 lwl Magus um var direk bu oyunada onla devam etsem müyhiş olurdu ama neyse
    grafikler bayağı bi değişmiş atlantis gökyüzünde falan filan 5 kişi oynardık BOİ yi herkez 1 class ı acmıstı neyse 25 Ekime cok var ama beklicez napalım oyuna başlıcakları şimdiden toplayalım derim aynı serverda birlikde gireriz instance lara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

BOI den farkı neymiş bunun?

Pek bişey yok aslında.Yeni haritalar,yeni grafik motoru filan moblar değişmiştir.Aşırı bir fark yok.
  • grafik değişimi ve yeni skiller ayrı yeni instance ve bi yeni instance sistemi varmışi bide 3 tane yeni class boi da puzzle grafikle oynamakdan bıkmıştım
  • bizim eski guildimiz vardı luna_ diye bi ablamız vardı masterimdi kendisi
    baya eglenceliydi belki bunada baslayabilirim herkes toplanır hepberaber oynarız
    (oyuna pek zaman ayıramayanlar icin guzel bi oyun lvl kasmak zor degil)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pvp si çok zayıf olan bir oyun.BOI de gemini açıldığında 92 ye kadar kasmıştım.Berserker karakterle severin en iyi 3. zerk'kiydi.Ama tırt yani.PVP olarak çok zayıf
  • key aldım bekliyorum download linkini :)
  • quote:

pvp si çok zayıf olan bir oyun.BOI de gemini açıldığında 92 ye kadar kasmıştım.Berserker karakterle severin en iyi 3. zerk'kiydi.Ama tırt yani.PVP olarak çok zayıf

iyi peti olan kazanıyodu pvpde
    bakalım oynuyucam ben sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CurieuX

quote:

pvp si çok zayıf olan bir oyun.BOI de gemini açıldığında 92 ye kadar kasmıştım.Berserker karakterle severin en iyi 3. zerk'kiydi.Ama tırt yani.PVP olarak çok zayıf

iyi peti olan kazanıyodu pvpde
    bakalım oynuyucam ben sanırım

battle lar vardı böle 3 dene bölgeyi alıyorduk falan falan orda magus ciddi şekilde avantajlıydı niye derseniz
    oyun başlıyor biniyorum benim aslanımsı boynuzlu havana 1 taneyi alıyorum ben onu alana kadar diger takımda 2 tarafı alıyor genelde ne hikmetse hep 1 vs 2 oynarım :D
    şimdi onlarda biri bendeki melek/şeytan ları uzaga cekmesi öbürününde mekanı alması lazım tabi iletişimsizlikden beceremiyolar :D ama magus tek basına istedigi yeri alır
    tam o melek/şeytan lar saldırcakken donduruyorum 14 sn boyunca alıyorum mekanı :Dbukadar cok basit
    inşallah war of immortalsda gelişmiş bi pvp görrüz guild savaşları vs vs
    o pet olayına gelirse ben uzakdan önce petlerini hallediyordum :D

• bakalım ya guzel birsey bekliyorum ben slayer karakterim vardı 78 lvldi sanırım
    brzrkr veya su yeni classlardan secicem sanırım
  • Boi de shop çok etkiliyordu oyunu.Umarım bunda etkilemez okadar.
  • Betaya katılan varmı ?
  • beta tarihi ertelenmiş galba 2 kasım olacak yazıyor sitesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender000 -- 26 Ekim 2011; 11:08:25 >
  • evet 2 kasım yazıyor sitesin'de
  • 4 kasım oldu beta keyim vardı üyeliği aktif ettim ama mail yollamamıslar download linki için
  • oyun kapalımı şuan oyuna girmiyor da oynayabilen varsa söylesin!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.