Şimdi Ara

War of the Immortals [ 1 Aralık Açık Beta ] Açıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
7.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mixionious

aizen souske oyunu oynuyormusun hala =D

Yok la bıraktım.Sıktı beni
  • Şuanda indiriyorum merak ettim.
  • Oyunu bırakma aşamasındayım.11 günde 90 lv magus karekter yaptım.Keşke magus kasmasaydım.Güç dengesi diye birşey yok defans olarak en zayıf magus fakat demage olarakta en zayıf magus gibi.Oynayacak bir oyunda bulamadım.Ne yapsam karar veremedim.
  • oynıyan varsa hangi serverda ?
  • Gaia serverında CrazyTurks guildine aktif oyunda olan arkadaşları bekleriz pm:Brate_
  • oyunu indirdim kurdum update basıyom çalışmıyo herhangi bi tuşa basıyorum register meseala oda çalışmıyo nasıl çözecem bu işi
  • update i halletti starta basıyom hiç bir şey olmuyo ne yapacam yardım lütgen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boostrap -- 26 Şubat 2012; 17:54:08 >
  • boideki hesaplarla buna devam edebiliyormuyuz..
  • Hayır bu kendi başına ayrı bir oyun sıfırdan karakter oluşturman gerekli.
  • Arkadaşımla birlikte bu gün gaia da başladık, gerçi hoş o devam etcek mi bilmiyorum ama, duelist açtım 40 lwl a kadar kasıp çıktım. Ben daha çok pvp ağırlıklı bir class arıyorum önerebileceğiniz başka bir class var mı ? Bir de oyunun pvp sistemi hakkında biraz açıklama yapabilir misiniz ?
  • Oyundaki her class pvp icin uygundur.Oyunun pvp sistemi faction var seklindedir.Guildler belirli factionlara üye olur ve belirli günler faction savaslari vardır.Pvp katılmak icin uzun bi caba harcamak gerek.
  • Beyler satılık +10 int attack pet var. Summoned, unbuffed halindeki istatistikleri resimde görüldüğü gibidir.

100 tl düşünüyorum. Aşağısına satmam, talebe göre fiyatı da artırabilirim.

http://g1205.hizliresim.com/x/c/5pyzc.jpg
  • oynayan kalmadı mı?
  • Ben oynuyorum ama Duelist ve healer arasında kaldım healer iyi can basıyor tamamda az vuruyor duelistte fena değil ama arasında kaldımm yardım
  • arkadaslar oyuna giremiyorm kod filan istiyor kod paralı mı bedava diye indirdim cok guzel oyuna benziyor bi yardım etseniz acil ^^^^
  • bu oyun da bir çok kişi aynı mapde bulanbilyor mu yoksa tek başızamıyız. pvp olay arenaya filan mı gidiyorouz?
  • introduction id isteyen varsa (GAİA EU) : 0822164G070806039004215S3fbfb2 hıozlı kasmak ısteyen free ıtem pet vs buyrun..beklerim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.