full str bicheon aç gerisini sen bilirsin ama blade kraldır ben gittim açtım 33 de bıraktım zırhı falan çıkardım 0 item bi tek kılıç kalkan vardı 33 lv di koko pt yi indiriodum
heuksal'ı salla bladerla warrior/cleric kıyasıya düşmandır warrior cleric bufflarıyla daha üstün gibi duruyo
bende aynı ikilmede kaldım ama sonradan arkadaşlar gel söz dinle warrior aç dediler.bi de okulda sro oyniyan bi hoca var ona da sordum kesinlikle warrior dedi bence warrior/cleric
Warior cleric veya bladerda karar kılman konusunda ısrarlıyım. Heuksalla uğraşma derim. Warior cleric ff te gerçekten can yakıcıdır vur kır parçala taktiğini uygularsın. Bladerda 1vs1 de adamı deli edersin 75lvlken ve 1build eksiğim olmasına rağmen(cold yoktu fire 75 bic 75 cold 0 light 30) 76 ff warioru indirmiştim ki gerçekten pro biriydi. Fakat bu örneğe bakarak karar vermemen gerektiğini söyleyeyim bir de. Sadece bladerın da boş bir char olmadığını söylemek istedim Bladerı kasması biraz zordur. Gerçi botla kasacakmışsın ama kasması uzun sürer diyelim
Blade Her Zmn Üstündür 73te Gelen Divison Skillinden Sonra^^
quote:
Orijinalden alıntı: ¿Rqmareî
Blade Her Zmn Üstündür 73te Gelen Divison Skillinden Sonra^^
Hiç bir char hiç bi chardan üstün değildir. Silkroad Online da iyi karakter, iyi iteme sahip karakterdir. Ben sun +7 li Warriordan 30k crit+15 k normal vuruşla, tek skillde yattığımıda bilirim, Kendi Blader karakterimle, Guildim adına , tek başıma Jangan F.W. ye girip keyfine oynarım dediğim savaşta 120+ kill yaptığımı, 10 kişinin üstüme çullanıp buff yardımıyla hepsini dizdiğimi de bilirim. Yani SRO da iyi char diye bir kavram olmamalı..
bence BLADER kas.7+ 13+ 18+ Q genel izleyicidir Blade her ortama uyar xD Glev para canavarıdır skilleri çok mp yer ve hpde çok yer Warrior ne kdr sağlam olsada pot sorunu var ve bufsuz teneke parçası bu benim görüşüm..
Bot için Warrior/Cleric en son düşüneceğin karakterlerden birisi olmalı.Saydığın 3 seçenek arasında en uygun olanı STR Blader.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme