Şimdi Ara

Warlock hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa arkadaşlar dierek sözüme başlıorum elimde uranüsde 120 full rare+12 set rare+12 acc set sheld+12 rod +12 staf legend+12 ben bu çarı hayatımda en korktuğum warrock buildine çevirmeyi düşünüorum

Warlock çarını hakkını verememekten korkuorum ve kafamda 2 build var sırf pvp yapıcam bi çar olucak

rogue/ warrock veya warior/ warrock

bu çarları nasıl kullanırım ne yapmam gerek ayrıntılı bi bilgiye ihtiyacım var çarı 1000silke ya warior ./Warlock yada rogue Warlock yapıcam
    lütfen yardımlarınızı esirgemeyin warrock çarınıda öğrenmeye çalışıcağım yardımlarıınz için şimdikten teşkkürler

>özellikle d0g1c4n senden çok yardım bekliorum :D<

veya pvp için warior/cleric veya rogue/clericmi yapsam nasıl kral olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorGuarD -- 5 Mayıs 2012; 16:09:05 >

• Warrocktan korkuyorsan warlock sana vız gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 5 Mayıs 2012; 13:32:14 >
  • WARLOCK
  • Rogue warlock öneririm
  • Warlock tan korkmak... Önce bu korkunu yenmelisin. Warlock çok tehlikeli görünsede ufak numaralarla onları alt edebilirsin. Tabi burda illegallik giriyor işin içerisine birazda tecrübe :)
    Pvp buildi için önce warlock olmaya kesin karar vermelisin. Eğer arada kaldıysan ben sana açık olarak en iyi pvp buildi şudur diyemem. Bana göre, en iyi pvp buildi benim kullandığım herhangi bir chardır. Yani Silkroad'ta adından bahsettiricek bir karaktere sahip olmak için tecrübe edinmen gerekir. Buda o build üzerinde uzun süre deneme yaparak gelişecektir.. Tecrübe işi düşünüldüğü kadar basit değildir. Mesela bazıları avatar dress e neden 1 str basıyorsun diye sorar.. Ama o 1 str yeri gelir okadar çok işe yararki. Tüm buildleri kullanırkende bu tecrübeden anladığın yolda gitmen gerekir.

Şimdi senin kararsız kaldığın Rogue/warrior - Cleric/warlock. Önce ana skilllerine sonrada yan buildine karar vermen gerekiyor.
    Şuanda charının buildi wizard-cleric sanırım. Elinde legend +12 staffında var. Charını warlock-wizard'a çevimeye ne dersin ? Hem unique kesebilirsin hemde pvpde güzel işler başarabilirsin. Ama yok ben unique istemiyorum pvpde de cok dayanıcam dersen. Europan da pvp de en çok dayanan build warrior-cleric tir. İstese 3 kişiye bile yatmaz..
    Elindeki silahta güzel ise değıtır geçer. Rogue crit charıdır. Daggerının critini %80 denemeni öneririm. Aşşası kurtarmaz. Crit gelmeden karşındaki ölmez. Bu Clericte böyle tabi. Warlock yaparsan criti beklemezsin.
    Warrior - Warlock a gelelim. Bu char tamamen taktik charıdır. istesen karşındaki kımıldayamaz bile :) elindeki 2 h iyise dağıtır geçersin.

Mümkün olduğunca kısa tutmaya çalıştım. Tam olarak buildine karar verip bana ulaşırsan sana o buildle ilgili taktikler verebilirim.Unutma önemli olan senin istedğin bir charı severek kullanman. Warlock düşünücek isen açtığım warlock rehberine kesinlikle göz atmalısın

Kolay gelsin..

• roque warlock yap... roque ile crit vuruslar yaparsın guzel bi pvp carı tavsiyemdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

Warlock tan korkmak... Önce bu korkunu yenmelisin. Warlock çok tehlikeli görünsede ufak numaralarla onları alt edebilirsin. Tabi burda illegallik giriyor işin içerisine birazda tecrübe :)
    Pvp buildi için önce warlock olmaya kesin karar vermelisin. Eğer arada kaldıysan ben sana açık olarak en iyi pvp buildi şudur diyemem. Bana göre, en iyi pvp buildi benim kullandığım herhangi bir chardır. Yani Silkroad'ta adından bahsettiricek bir karaktere sahip olmak için tecrübe edinmen gerekir. Buda o build üzerinde uzun süre deneme yaparak gelişecektir.. Tecrübe işi düşünüldüğü kadar basit değildir. Mesela bazıları avatar dress e neden 1 str basıyorsun diye sorar.. Ama o 1 str yeri gelir okadar çok işe yararki. Tüm buildleri kullanırkende bu tecrübeden anladığın yolda gitmen gerekir.

Şimdi senin kararsız kaldığın Rogue/warrior - Cleric/warlock. Önce ana skilllerine sonrada yan buildine karar vermen gerekiyor.
    Şuanda charının buildi wizard-cleric sanırım. Elinde legend +12 staffında var. Charını warlock-wizard'a çevimeye ne dersin ? Hem unique kesebilirsin hemde pvpde güzel işler başarabilirsin. Ama yok ben unique istemiyorum pvpde de cok dayanıcam dersen. Europan da pvp de en çok dayanan build warrior-cleric tir. İstese 3 kişiye bile yatmaz..
    Elindeki silahta güzel ise değıtır geçer. Rogue crit charıdır. Daggerının critini %80 denemeni öneririm. Aşşası kurtarmaz. Crit gelmeden karşındaki ölmez. Bu Clericte böyle tabi. Warlock yaparsan criti beklemezsin.
    Warrior - Warlock a gelelim. Bu char tamamen taktik charıdır. istesen karşındaki kımıldayamaz bile :) elindeki 2 h iyise dağıtır geçersin.

Mümkün olduğunca kısa tutmaya çalıştım. Tam olarak buildine karar verip bana ulaşırsan sana o buildle ilgili taktikler verebilirim.Unutma önemli olan senin istedğin bir charı severek kullanman. Warlock düşünücek isen açtığım warlock rehberine kesinlikle göz atmalısın

Kolay gelsin..

öncelikle kararsız kaldım 2 build üstünlükte
    rogue/warlock veya warior warlock yapıcam sen yanlış anlamışsın galiba Rogue/warrior - Cleric/warlock

bide elimde dagger olarak
    phy %80 crit %93 reform %0 dagger var ve bide phy 60 crit %87 reform 60 2h var senden çok şey istediğimin farkındayım ama bu 2build hakkında neler yapmam gerek ne tercih etmem daha iyi olur yoksa warlock yerine yan build olarak clericmi yapsam bana bi akıl ver
    ve build kesinleştirdim atıorum pvp ne nasıl davranmalıyım ki adamı indireyim
    hayatımda hiç bukdar kararsız kaldığımı bilmiorum ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorGuarD -- 5 Mayıs 2012; 19:51:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tbot Hakkında yardım...
    17 yıl önce açıldı
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Warior-rogue ve warlock-cleric i ben build olarak değil biri ana ( warior veya rogue ) diğeri yan ( warlock veya cleric ) skilin ilk onu seçmen gerekli diye söyledim...

Rogue-warlock ile Warrior-warlock un pvp taktik sayıları aynıdır. Warlock a kesin karar verdiysen , ana skill olarak sana önerim önceden hangi buildi oynadın tecrüben varsa o buildi seçmendir.

Warlock chin charlara karşı %99 üstündür. Cleric te sadece defansın olur. Cleric düşünüceksen ben rogue tavsiye ederim..

Şunlarda kafanın bir köşesinde bulunsun;
    Warlockla beraber:
    *Rogue pvp de warriora göre daha çabuk ölür
    *Rogue pvp de warriora göre daha çabuk öldürür
    *Rogue de ekstra olarak xbow ile uniq te kesebilirsin.
    *Rogue kale savaşlarında en yararlı charlardan biridir.
    *Warrior da silah değiştirmek daha kolaydır
    *warrior da ek olarak axe de 3. stun ve shield ile ittirme vardır
    *Warrior da kalkanını hiç cıkarmadan 1h ilede adam öldürebilirsin
    *Warrior da reflec şansın da vardır.
    *Warrior un kendine özel hp si vardır.

Buildini tam anlamıyla seçebilirsen ben sana karşıdakini nasıl daha kolay yıkabiliceğini anlatabilirim. Önce seçmen gerekli

• quote:

Warior-rogue ve warlock-cleric i ben build olarak değil biri ana ( warior veya rogue ) diğeri yan ( warlock veya cleric ) skilin ilk onu seçmen gerekli diye söyledim...

Rogue-warlock ile Warrior-warlock un pvp taktik sayıları aynıdır. Warlock a kesin karar verdiysen , ana skill olarak sana önerim önceden hangi buildi oynadın tecrüben varsa o buildi seçmendir.

Warlock chin charlara karşı %99 üstündür. Cleric te sadece defansın olur. Cleric düşünüceksen ben rogue tavsiye ederim..

Şunlarda kafanın bir köşesinde bulunsun;
    Warlockla beraber:
    *Rogue pvp de warriora göre daha çabuk ölür
    *Rogue pvp de warriora göre daha çabuk öldürür
    *Rogue de ekstra olarak xbow ile uniq te kesebilirsin.
    *Rogue kale savaşlarında en yararlı charlardan biridir.
    *Warrior da silah değiştirmek daha kolaydır
    *warrior da ek olarak axe de 3. stun ve shield ile ittirme vardır
    *Warrior da kalkanını hiç cıkarmadan 1h ilede adam öldürebilirsin
    *Warrior da reflec şansın da vardır.
    *Warrior un kendine özel hp si vardır.

Buildini tam anlamıyla seçebilirsen ben sana karşıdakini nasıl daha kolay yıkabiliceğini anlatabilirim. Önce seçmen gerekli

seni çok yoruorum farkındayım ama sen kadar warrock bilgisine sahip birini tanımadım yardımcı olduğun için sana minnetttarım

kafamda rogue oluştu kesin olarak silahtada phy %80 crit %93 reform %0 yan build olarak ne seçsem pvp de daha başarılı olabilirim
    bide uniqe hayatımda hiç kesmediğim bişeydir ve hiç sevmem roguenin yanına hangi build koyayım pvp kral olayım bilemiorum
    WEpon= legned+12
    L armor set = rare+12
    acc set= rare+12
    sheld= legend+12
    şuan hazır olan itemlerim

• Şimdi kral lafında 2 kasıt vardır. Ölmeyen bir kralmı. Öldüren bir kralmı. İkisinide aynı charda toplamak zordur..

Rogue ile pvp de ölmeyen kral olmak istiyorsan cleric secmen gerekir. Fakat bu build skıcıdır. Taktiği , xbowla yatır daggerla batır şeklindedir..

Cleric seni pvp de daha çok korur daha az ölürsün. Fakat chine ve europana karşı pvplerin uzun sürer.
    Warlock seni pvp de daha az korur. Heleki roguesen tek kurtarıcın 2 adet stunundur. Europnla pvpen uzun fakat cleric e göre daha kısa , Chn ile pvpen çok kısa sürücektir.

*Cleric ile partylerdede çok rahatlıkla yer bulabilirsin. Warlockta bu daha zordur.

Eğer setini legend +12 yaparsan sana warlack-rogue öneririm

• quote:

Şimdi kral lafında 2 kasıt vardır. Ölmeyen bir kralmı. Öldüren bir kralmı. İkisinide aynı charda toplamak zordur..

Rogue ile pvp de ölmeyen kral olmak istiyorsan cleric secmen gerekir. Fakat bu build skıcıdır. Taktiği , xbowla yatır daggerla batır şeklindedir..

Cleric seni pvp de daha çok korur daha az ölürsün. Fakat chine ve europana karşı pvplerin uzun sürer.
    Warlock seni pvp de daha az korur. Heleki roguesen tek kurtarıcın 2 adet stunundur. Europnla pvpen uzun fakat cleric e göre daha kısa , Chn ile pvpen çok kısa sürücektir.

*Cleric ile partylerdede çok rahatlıkla yer bulabilirsin. Warlockta bu daha zordur.

pt konusunda saten çar 120 %99.99 ama sen olsan rogueyi clericmi yapardın warrockmu sw herkesin kısacası azına etmek istiorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorGuarD

quote:

Şimdi kral lafında 2 kasıt vardır. Ölmeyen bir kralmı. Öldüren bir kralmı. İkisinide aynı charda toplamak zordur..

pt konusunda saten çar 120 %99.99 ama sen olsan rogueyi clericmi yapardın warrockmu sw herkesin kısacası azına etmek istiorum

göster onlara şampiyon !! Acı yok warrior guard !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 5 Mayıs 2012; 22:16:49 >

• quote:

quote:

öldürmekse amacın warlock. Yok öldürmek okadarda önemli değil , ben ölmim yeter diyorsa cleric

• quote:

quote:

quote:

öldürmekse amacın warlock. Yok öldürmek okadarda önemli değil , ben ölmim yeter diyorsa cleric

benim yerimde olsa nası bi build yapardon rogue warrockmu yoksa rogue clericmi pvp de artık karşımdakinden üstün olup onu kesmek istiorum
    amacım karşımdaki kişiyi kesmek yani 1vs1 de ağlatak istiorum yani kısacasi delete ettirmek

bide yaptığın pvplerdeki vidioları bana yolllayabilirmisin deneyim kazanabilmem için tabi mümkünse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorGuarD -- 6 Mayıs 2012; 19:19:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim yerimde olsa nası bi build yapardon rogue warrockmu yoksa rogue clericmi pvp de artık karşımdakinden üstün olup onu kesmek istiorum
    amacım karşımdaki kişiyi kesmek yani 1vs1 de ağlatak istiorum yani kısacasi delete ettirmek

bide yaptığın pvplerdeki vidioları bana yolllayabilirmisin deneyim kazanabilmem için tabi mümkünse

Ben Rogue-warlock yapardım. Ch karşı %100 etklisin. Eu ya karşıda taktikleri bilirsen ekli olabilirsin.

Malesef oyunu bırakmadan önce isteseydin videoaımı verebilirdim fakat bıraktığm gün tekrar teşvik etmesin diye sildim hepsini

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Rogue-warlock yapardım. Ch karşı %100 etklisin. Eu ya karşıda taktikleri bilirsen ekli olabilirsin.

Malesef oyunu bırakmadan önce isteseydin videoaımı verebilirdim fakat bıraktığm gün tekrar teşvik etmesin diye sildim hepsini

çok düşündüm sonunda rogue warrock olucam kesin kararım bu kararımdan inş pişmanllık duymam ve inş warrock çarı rezil etmem değerini verebilirim

senden pvp hakında tüyolar eu karşı napmalıyım şimdi elimde warrock rogue var geldik eu larla pvp lere :D

• rogue warlock oluyorsun youtubedan bol bol videolarını izliyorsun inceliklerini kapıyorsun sonra en iyi itemleri dahada iyilerini yapmaya uğraşıyorsun :)
  • Oynayabilirsen Warrior/Rogue yap onune gelen herkese kafa tut. Ustune bide 100-120 FB Job set yap , tadindan yenmiyo.

Nerden biliyorum..
  • rogue warlock bence başarısız bi build olur şöyle.
    avrupa chara karşı attın stunu cektin desperadoyu vurdun pricki ölmedi sonra napcan adam sana kayma yaptı axe ile stun attı!!! el değiştirip alcan shieldi eline sonra tekrar desperadoyu bekliyeceksinki dolsunda dmg veresin.Bence başarısız bi build
    Warriordada durum aynı sağlam charlar zaten bi dare devile ölmüyorlar
    warlock charı ile ancak chine kesersin
    Benim tavsiyem eğer keyif alacam dersen warrior/rogue dir.
    Hem oynaması zevkli sürekli silah değiştiriyorsun hem seri hemde her chara karşı koyabilirsin hiç farketmiyor blade nuker warrior xbow bow warlock hiç farketmiyor.
  • bide warlock rogue de rogue açılcakları biliorum ama warrock hiç bilmiorum hangi sikilleri açıcağım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.