Warlock ile ilgili tek bir konu var, her sitede kopyalanıp aynısı yayınlanıyor. malazgirtte warlock bard açtım, full int. hybird kasamam ve gereksiz olur. Yan build cleric olmalı bunu bende biliyorum malesef sp farm yapıcak durum yok yeni serverda, askere kadar kasıp zevk almak istiyorum(bu arada önceki açtığım konuda elle kaça kadar kasabilirim dedim, kasılmıyor yaşasın bot)
Warlock kullanan arkadalar, skilleri çok iyi seçmem lazım çünkü sp sıkıntım olucak. dotalardan en işe yarayan hangileri. zehir statüsü ve bleed statüsü veren alan vurmayan dotaları ben uygun görüyorum. zehir bilindiği gibi hem can götürüyor hemde can potunun etkisini düşürüyor. dull güzel ama zaten rakibi sürekli kitleyeceğimiz için dulla ihtiyaç yok gibi geliyor.
50 lvldeki 2. atak skilli 1. atak skillini kapıyormu yoksa 2side bağımsız skillermi? ve bu 50 lvldeki skill kaç sn yede tekrar doluyor.
trap peşine sleep atınca rakip bugda kalıyordu bu hala geçerlimi?
warlock hakkındaki düşüncelerinizide yazarsanız güzel olur..
50 lvldeki 2. atak skilli 1. atak skillini kapatmıyor.
warlock güzel ama sadece warlock+rogue ve warlock+cleric.Warlock+ bard denedim 43 lvl ama çok yattım sevmedim gereksiz buldum vs. vs.
93lvle kadar kasan biri olarak warlockun cok eglenceli bi char olduğunu düşünüyorm. Pvpyi pek denemedim ama lvlimdekilerle yaptıgım pvplerin genelini kazanmıştım. Cok sp istiyor bunuda belirteyim onglarda kastıgım 650k sp ve 93e kadar pre plus + sp ticketla kasmama ragmen 93lvlde kalan sp 150kydı. Tek başına bottada kasabiliyor elinde shield oldugu için yatma olasılıgı cok az. Hybird yapılandırma full int yapılandırmaya göre daha güçlü oluyor birde
quote:
Orijinalden alıntı: Lufler
50 lvldeki 2. atak skilli 1. atak skillini kapatmıyor.
warlock güzel ama sadece warlock+rogue ve warlock+cleric.Warlock+ bard denedim 43 lvl ama çok yattım sevmedim gereksiz buldum vs. vs.
40- de çok sorunlu ama impotent statusü yediren buff 1. atak olarak kullanırsan moblar sana az vuruyor hatta 9 10 gibi komik damagelerde gelebiliyor. can dolduran skill bence eu strcilerden bile dayanıklı yapıyor warlocku.
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood® 93lvle kadar kasan biri olarak warlockun cok eglenceli bi char olduğunu düşünüyorm. Pvpyi pek denemedim ama lvlimdekilerle yaptıgım pvplerin genelini kazanmıştım. Cok sp istiyor bunuda belirteyim onglarda kastıgım 650k sp ve 93e kadar pre plus + sp ticketla kasmama ragmen 93lvlde kalan sp 150kydı. Tek başına bottada kasabiliyor elinde shield oldugu için yatma olasılıgı cok az. Hybird yapılandırma full int yapılandırmaya göre daha güçlü oluyor birde
evet zevkli, hybird oldunmu cleric olman lazım ve dotalara güvenmek gerekiyor, hybird yapanlar pişman oluyor genellikle. zaten ilerde hybird olma şansım var, önceden vermediğim strleri veririm hybird olur ama hybird olan charı geri çevirme imkanı olmuyor.
Ben de 58 lv warlock cleric char aldım tam olarak ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum LifesGood® daha detaylı yardımlarını bekliyorum