Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giriş videosu geldi ve Brian dede soruları yanıtlamış twitch de.

http://www.twitch.tv/reseronetwork/b/531714110

• Fallout 3 new vegas tarzı olsaydı veya 3. kişi kamera açısı olsaydı tadından yenemezdi sıra Tabanlı olunca çevre detayı hissedilmiyor sanki oyuna disaridan izliyorsun gibi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaz iyice ısınacak ortamlar.

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Fallout 3 new vegas tarzı olsaydı veya 3. kişi kamera açısı olsaydı tadından yenemezdi sıra Tabanlı olunca çevre detayı hissedilmiyor sanki oyuna disaridan izliyorsun gibi oluyor

Sana göre dostum. Fallout 1-2 fanlarının senelerdir beklediği tarzdır bu
  • Beta bütün destekçilere açıldı ve ek olarak şu an steam de %15 indirimli. (ama steamdeki deluxe edition, normalden pahalıydı 50 dolar şu an.)
    Şu an Arizona'nın büyük bir kısmı oynanabilir durumda ve çoğu seçenek açık o bölge için.

Bir aksilik yaşanmazsa Ağustos sonuna doğru çıkacak oyun.

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 20 Haziran 2014; 9:25:57 >

• Bir an sevindimde benim gibi Torment'le birlikte alanlar için eklememişler daha. Bekleyelim bakalım.
  • Bu arada betayı sadece steam üzerinden oynayabiliyoruz ve eğer steam keyi kabul edersek oyun çıkış yaptığında da oradan geliyor bize. GoG dan veya başka bir yerden isteyenler hiç bir şekilde betaya ve steame bulaşmasın.

@archVillain Onunla ilgili birşey göremedim hocam, çözerler herhalde bir haftaya. (umarım...)

Edit: Torment hesabına girince gözükmesi lazımmış sistemde, eğer yoksa "support@inxile.net" e başvurmak gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 20 Haziran 2014; 13:58:54 >
  • Parça parça dağıttıkları içinmiş. Geldi şimdi. Çok iyi oldu bu.
  • oyun şuan $40. bence kesinlikle kaçmayacak son fırsat deluxe edition için
  • şu anda flash sale den aldım...
  • Hayırlı olsun :) Tamamen çıkmadan oynamayın derim ben, az biraz göz atmak için bile girince duramıyor insan. Sonra beta olduğu için tıkanıyor ve şevkimiz biraz kırılıyor. 3 ay daha sabret derim hocam.
  • bildiğim kadarıyla ağustos sonu çıkacak. o yüzden 2 ayı kaldı ^^

ayrıca ben de dün aldım ve indirdim. yemin ediyorum özlemişim şöyle oyunları ya. karakter yaratma ekranında 90 dakika harcamışım tam olarak. şimdi senaryolara başlasam mı başlamasam mı diye ikilemde kaldım. bir an evvel başlamak ve açlığımı gidermek istiyorum ama spoiler yemekten de korkuyorum açıkçası
  • Eyvallah, aynen bekliyeceğim :)
    Sırada dragon age ve sonrasında witcher WH var...

• Bekliyoruz bakalım. Çok özlemiştim bu tip bir oyunu.
  • Slm arkadaşlar bende steamden almış bulunmaktayım gerçekten oynamamak için kendimi zor tutuyorum ama sabredip tamamlanmasını bekleyeceğim :)

Hocam benim sorum bu oyun için Türkçe altyazı desteği olacak mı olursa tadından yenmez gerçekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitrixxx

Slm arkadaşlar bende steamden almış bulunmaktayım gerçekten oynamamak için kendimi zor tutuyorum ama sabredip tamamlanmasını bekleyeceğim :)

Hocam benim sorum bu oyun için Türkçe altyazı desteği olacak mı olursa tadından yenmez gerçekten :)

brian fargo ve ekibiyle temas halindeyim şu sıralar. oyunun çeviri işini üstlenmeye çalışıyorum. kısa zamanda haberdar edeceğim ^^
  • Şimdiden ilginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederim hocam umarım karşı taraftan her türlü desteği alırsınız böyle bir oyunu anlayıp oynamak ayrı bir tat katacak çünkü.

Sizi takipteyim hocam :)
  • an itibari ile resmi olarak türkçe çeviri işine girdik, haydi hayırlısı bakalım. inxile'ın hızlıca sorulara ve isteklere cevap vermesi, oyuncuyla ilgilenmesi vesaire çok hoşuma gitti.

şimdi çeviri için gönüllü arkadaşlar bulunuyorsa benimle iletişime geçmelerini beklemek kaldı. aranan özellikler bakımından ingilizceye ve özelilkle türkçe'ye hakim olması yeterli. onun dışında lütfen gelip ertesi gün çıkacak arkadaşlar iletişime dahi geçmesinler. serinin hayranları ve takipçileri ile çalışmak daha zevkli ve keyifli olacaktır.
  • Gerçekten süper bir haber verdiniz hocam hayırlı olsun inşallah güzel bir şekilde sonuçlanır çeviri işinde iyi olsam yardımcı olurdum ama ingilizcem iyi değil fakat maddi konuda yardımcı olurum yeterki çıksın Türkçe olarak :) ama iyi ingilizcesi olan bir kaç arkadaşıma söyleyip sizinle temas geçmesini söylerim bu arada çeviri için forumda ayrı bir konu açılırsa çeviri için gönüllü arkadaşlar toplanır diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitrixxx

Gerçekten süper bir haber verdiniz hocam hayırlı olsun inşallah güzel bir şekilde sonuçlanır çeviri işinde iyi olsam yardımcı olurdum ama ingilizcem iyi değil fakat maddi konuda yardımcı olurum yeterki çıksın Türkçe olarak :) ama iyi ingilizcesi olan bir kaç arkadaşıma söyleyip sizinle temas geçmesini söylerim bu arada çeviri için forumda ayrı bir konu açılırsa çeviri için gönüllü arkadaşlar toplanır diye düşünüyorum

inşallah er ya da geç tamamlayacağız.

yeni konuyu bugün açmayı planlıyorum. desteğin için teşekkür ederim ^^

edit:

hop, konuyu açtım bile

Wasteland 2 Türkçe oluyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 28 Haziran 2014; 0:58:56 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.