Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de facebook grubunda gördüm manual'i buraya yapıştırayım:

https://docs.google.com/file/d/0B3LlgONcNnMUUnVzRGxiUUJYb2M/view?pli=1&sle=true
  • Bu Cuma çıkıyor değil mi oyun - bir değişiklik olmadı herhalde arada.
  • Yok gecikme 19u hala, İnxile ın dükkanı yıkıarlar bu saatten sonra geç kalınırsa zaten
  • Şu oyun çıksa da Torment'ten biraz güncelleme görsek
  • Geliyor

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

Edit: burada güzel custom portreler var oyun içinde kullanmak için. 2. sayfada beğendim bir kaç tane.

https://wasteland.inxile-entertainment.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=7440

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 17 Eylül 2014; 9:22:04 >

• Yarım saat içinde açılıyor oyun!

Edit: Açıldı her türlü, oyunlar başlasın!

Buradan oyunla ilgili bütün bilgileri okuyabilirsiniz, DL bitene kadar zaman geçirmek için süper bir kaynak. İlk Oyunun hikayesini de anlatıyor hızlıca.

http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/240760/manuals/Wasteland_2_Ranger_Field_Manual.pdf?t=1411113497

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 19 Eylül 2014; 11:14:10 >

• Partiyi kafamda oluşturdum ben (o kadar işim var ama uğraştığım olaya bak...) Baya klasik bir parti oldu gib.

-Karizmatik lider, ağzı laf yapacak, SMG kullanacak ve gözünden detay kaçmayacak.
    -"Shotgun surgeon" Pompali tüfek kullanan doktorumuz. Anatomi bilgisini düşmanların zararına kullanacak yeri gelince bilgisayar kullanmayı da bilecek.
    -Klasik sniper, yedek tabancası olacak. Tuzaklar ve kilitler ondan sorulacak.
    -Eli baltalı manyak. Patlayıcı ve doğada hayatta kalma uzmanımız olacak aynı zamanda. Silah söküp takmayı da bilecek az çok.
  • İlk incelemeler 75-80 gibi. Bir Divinity değil sanırım ama vasatın üzerinde gibi. Alacağız tabi mecbur, inşallah 1.0 versiyonu saç baş yoldurmuyordur.
  • Brian Fargo tanıtımlarda çok atıp tuttu, Div:OS gibi süpriz çıkmaz bundan, 8 in üstünde verecek az site çıkar bence. Sırf Fargo'ya inat :P
    Ki Div:OS içinde öyle verirler diyordum ama şaşırttı beni sitelerin çoğu, iki oyunda birbirine çok yakın tarz olarak, sadece kullandıkları mekan ve zaman farklı.
    WL2 nin dövüşleri Div:OS kadar eğlenceli değil ne yazık ki, ondaki taktiksel çeşitliliğe ulaşamaz ama WL2 de de içerik çok üstün ve birden fazla yaklaşım şansı var bunlara. görevler zincirleme reaksiyon ile dallanıp budaklanıyor, karşımıza ilginç, akılda kalıcı karakterler çıkıyor (çoğu deli ) Div:Os un zayıf kaldığı nokta burası, 1-2 karakter dışında akılda kalıcı tip yok oyunda ve diyaloglar, görevler güzel olsa da bir kere oynayınca çoğu şeyi görebiliyoruz.
    WL2 daha ilk dakikalardan ucu çok ilerilere dokunan kararlar verdirtiyor, ağır seçimler yapmak zorunda kalıyoruz, tam olarak iyi-kötü ayrımı yok çoğunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 19 Eylül 2014; 13:52:28 >

• Verdik parasını aldık bakalım. Akşam kendi gözümüzle görürüz artık.
  • Ohoo oyun çıkmış be, akşam oynayıp yorumlarımı yazarım buraya.
    Ayrıca herkese bir öneride bulunayım ign gibi hıyar sitelerin puanlamalarına bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 19 Eylül 2014; 15:30:51 >
  • Kerow kullanıcısına yanıt
    A Takımı bekliyorum hocam senden.
  • Ya bir doktor bir tekniker elbet NPC'lerden bulunur. Anam babam vurucu takım kurma niyetindeyim ben. Başlangıç SMG / Assault gider sonra 3 Energy + 1 Sniper olur diye düşünüyorum.

Hayatta inanmadığım şey de melee weapon kullananlar. Makineli tüfek yerine taş sopa kullanan adamın benim takımda yeri yok.
  • Metacritic'te User Score 6.8 olması çk kötü oldu
  • Wasteland 2 - Release Trailer

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Metacritic'te User Score 6.8 olması çk kötü oldu

Onlar beta'dan kalan uydurmalar. 5.5 falandı ilk başladığında 12-13 review falan varı, şimdi 7.3'e çıkmış. Millet oynadıkça puanı artar, 8.0'a falan gelir herhalde.
  • @Fabrice: Sanmam, hakediyor ne de olsa, sırf 90$'dan aşağıya beta vaad etmeyen politika izlemeleri ve bu kadar paraya rağmen genel olarak tembel dizayn anlayışları ve böylesi kırık oyundan (siberarmi'nin objektif kritikleri sağolsun) daha fazla beklentiniz olmamalı. (Bakınız millet o paranın 1/10'uyla neler gerçekleştiriyor, bkz: Sui Generis, Insomnia vs)

Oyundan umudum olmasa da, Mark Morgan amcaya saygılarımı sunarım;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 19 Eylül 2014; 18:30:52 >

• tek kelimeyle muazzam, bu oyunu o kadar çok bekledim ki (fallout hayranıyım) oynarken heyecandan elim ayağım titriyor.

karakter yaratma ekranında en az 2 saat harcamışımdır. sonra da oyunu oynayacak halim kalmadı ve çıktım. gece şöyle bir 4-5 saat daha oynarım artık ^^
  • Takımımı şöyle düşündüm:Lider Jacob dahi biri tıp konusunda uzman enerji silahı kullanıyor,Mekrown insanüstü kuvvete sahip yumruğuyla indiren bir tip.Max salak ama hem şansı hem güçlü biri sopayla dövüşmeyi tercih ediyor.Natalia avrupalı sniper, alarm ve tuzak konusunda uzman.

Oyun fena değil gibi şuan için pek fazla oynamadığım için şuanlık yorumlamam bu kadar ilerleyen zamanlarda daha detaylı bir şeyler yazabilirim.
  • Bu RPG hadiselerinin en zevkli yanı karakter yaratma. 1.5 saat harcadım 4 tane eleman için.

2 Erkek + 2 Kız. Doktor moktor yok, NPC buluruz elbet.

Kızlar bomba oldu yanlız, görenin dibi düşecek.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.