Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya büyük bir yama geldi oyuna, performansı uçurmuşlar (50 fps den 100 e çıktı :)) ve büyük problemlerin büyük bir kısmını temizlemişler. Tam liste burada var ama hayli uzun göz atmak bile uzun sürüyor. Oyunun çıkışını Eylül ün ortalarına ertelemişler.

http://wastelandrpg.tumblr.com/post/93519958511/wasteland-2-beta-update-51166-notes

Özetlemek gerekirse;

-Bütün oyun denge açısından elden geçmiş her noktada.
    -Düşman yapay zekası ve yetenekleri geliştirilmiş ayrıca çoğunun özellikleri ve dayanıklıkları da gelişmiş.
    -Mini harita eklenmiş.
    -Optimizasyon ve yükleme süreleri elden geçmiş.
    -Kullanıcı arayüzü düzeltimiş.
    -Ambiyans sesler ve NPC konuşmaları eklenmiş.
    -Görsel efektler elden geçmiş.

• 5 gb cık bir yama gelmiş :) oyun çağ atlamış resmen bu arada ingilizce dışında diğer dilleri de eklemişler aklıma gelmişken bizim Türkçe yama ne alem de acaba umarım ilerleme kaydetmişlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitrixxx

5 gb cık bir yama gelmiş :) oyun çağ atlamış resmen bu arada ingilizce dışında diğer dilleri de eklemişler aklıma gelmişken bizim Türkçe yama ne alem de acaba umarım ilerleme kaydetmişlerdir

bayram nedeniyle bir hafta kadar ara verildi ancak tekrardan toparlanıyoruz bir-iki gün içerisinde.

ek olarak şunu da belirteyim, diğer diller oyunun early access çıkışından beri çevirdikleri için beta'nın çevirisine yetişebildiler. bizler ise oyunun "tam sürümünün" çıkışına bir-iki ay kala başladığımız için muhtemelen seneyi bulacak gibi gözüküyor. yine de kim bilir, belki bir sürpriz olur :)

• Anladım hocam olsun geç olsun güç olmasın yeter ki olsun bir sene değil iki sene de bekleriz :)

Tekrar kolay gelsin emeğiniz için çok teşekkür ederim yani maddi manevi her konuda desteğe hazırım
  • dimitrixxx kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam, gerçekten desteğin için çok teşekkürler. heyecanla bekleyen bir kitlenin olduğunu görmek bizi daha çok teşvikliyor. tekrardan teşekkürler
  • Sizin gibi yaptığı işin arkasında duran değerli insanlar sayesinde bu güzel oyunu anlayıp oynamak paha biçilmez olacağı için elimden geleni yapmaya hazırım hocam

Peki çeviri durumu hakkında bilgi vermeniz söz konusu mu yüzde olarak ne kadarı tamamlandı hocam
  • dimitrixxx kullanıcısına yanıt
    şımartıyorsun bizleri

oyunun şu ana kadar olan tüm diyaloglarını görüyoruz sadece. oyun çıkışını yaptıktan sonra yeni diyalog dosyaları gelecek. ancak betanın diyaloglarına göre şuan %10 diyebilirim.
  • Siberarmi hocam sabırla bekliyorum. Hala indirmedim yüklemedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuros kullanıcısına yanıt
    Tam sürümü beklemek en mantıklısı :) İlk heyecan güzel oluyor.
  • Oyunun dijital versiyonu Kickstarter ile 15 Dolar ile satışa çıkmıştı, oyun tam sürüm çıkınca alırım demiştim ama fiyat çok yükseldi 60 dolar oldu.

Oyun tam sürüm olsun biraz zaman geçsin alırız acelesi yok, hem çeviren arkadaşlar da işlerini bitirmiş olur
  • Çıktığında 40 dolar olacak oyunun normal versiyonu. Şu an steamdeki erken erişim için açılan dijital delux versiyonu ve ekstralar var içinde.
  • Eylül 19'da çıkacak oyun.Fargo Twitter'da söyledi.
  • Keşke sıra tabanlı olmasaydı
  • Fallout'un sanat yönetmeni Leonard Boyarsky, bu portre ile katkıda bulunmuş.

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Ağustos 2014; 15:27:26 >
  • Filmlerde hep en sevdiğim ikon karkaterlerden olmuştur eline silahı alıp dağ taşa sallayan peder karakteri. Bunu Firefly'da, Machete'de de bolca gördük .

Ama bundan daha iyi olan birşey varsa heralde eline silahı alıp dağ taşa sallayan bir rahibedir.

Umarım bu karakteri bir yerde companion olarak fln alırız yanımıza. Gerçi companion sitemi yok galiba Wasteland'de başladığımız grupla bitiriyoruz?
  • utku191 U kullanıcısına yanıt
    Parti dışında var gruba aldıklarımız baya da iyi sayıları ve karakterleri.
  • İyimiş peki bunlar geçici mi yoksa bir parti kurarken onları da düşüneblir miyiz partiyi tamamlama açısından. Bir de kaç tane alınabiliyor tahminim 2 dir heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 24 Ağustos 2014; 1:19:02 >
  • utku191 U kullanıcısına yanıt
    2 tane alabiliyoruz, bazıları geçici bazıları kalıcı. BG2 Yoshimo tipinde arkadan bıçaklama bekliyorum ben. Hepsi dahil değil tabi daha betaya ama onlara göre düzenleyebiliriz partiyi.
    Kalma gitmeleri yaptığımız seçimlere dayanıyor, ilk katılanlardan Angela Death ismine rağmen pek iyilik sever bir ranger, yanlışa fazla tahammülü yok.
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • Çıkışa yakın yeni video geldi savaşı anlatan.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.