Sayın DH üyeleri bu oyunun neden bu kadar dışlandığını anlamadım. Çok sağlam bir rpg oyunu (ve taktiksel) ,ayrıca falloutun atası olan bir oyun.Merakım bu oyunu türkçeye çevirecek kimse yok mu yahu el insaf. |
Wasteland 3 türkçe yama?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
+1 -
Anonymous yapıyor şuan yama -
Makine çeviri yapsa daha iyi ve hızlı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 2 Ocak 2021; 1:30:57 > -
öyle bir durum yok çevirdikleri falan da yok nereden çıkardınız en son yakuza ile uğraşıyorlardı web sitelerine de baktım lakin bir kayıt göremedim.Yani üzgünüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arcleader65öyle bir durum yok çevirdikleri falan da yok nereden çıkardınız en son yakuza ile uğraşıyorlardı web sitelerine de baktım lakin bir kayıt göremedim.Yani üzgünüm
Yeni başladılar
-
ben msj attım başlamışlar
-
Vaybe sizin öneminiz nedir ki bir mesajınızla başladılar? Kojimanın kayıp oğlu mu?
-
Evet görünmüyor başlayıp başlamadıkları. Net olarak başladılar diyemem ben de. Başlamadılar da diyemem.
-
-
bu oyunun oyun motoru unıty
şuna bakmanızı tavsiye ederim ben yaparım ama şuan ben rage 2 ye tr yama yapıyom malesef
link=
bölüm 2=
-
westland3 yaması suan itibari ile başlamıştır. anonymus tarafından.
sitelerinde yüzde 3 olarak gözüküyor. -
Benzer içerikler
- hotline miami türkçe yama
- blasphemous 2 türkçe yama
- shadow of war türkçe yama
- red dead redemption 2 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- farthest frontier türkçe yama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X