Arkdaslar bugun electro world de gittim ve ne goreyim, harici hdd lerde inanilmaz derecede kampanya wardi.Ben PS3 icin kullanacagim sizce hangisini almaliyim?
hangisini almaliyim yardiminiza ve tawsiyenize ihtiyacim var.
2 firmada dünyanın en iyi hdd firması ayırt etmek çok zor ben şuan 2 firmanın yani seagate ve wd 12 hdd sini kullanıyorumn 4 ü taşınabilir aralarındaki tek fark wd hddler çok çabuk bad sector olşturuyor 2 yılllık seagatede tık yokken 3 ay önce aldığım wd bad sector kurbanına gitti değişim geldi ama bana kalırsa wd al sessiz serin performanslı çalışır 1 tb alman yeterlidir
quote:
Orijinalden alıntı: xLasper
2 firmada dünyanın en iyi hdd firması ayırt etmek çok zor ben şuan 2 firmanın yani seagate ve wd 12 hdd sini kullanıyorumn 4 ü taşınabilir aralarındaki tek fark wd hddler çok çabuk bad sector olşturuyor 2 yılllık seagatede tık yokken 3 ay önce aldığım wd bad sector kurbanına gitti değişim geldi ama bana kalırsa wd al sessiz serin performanslı çalışır 1 tb alman yeterlidir
Bende almayı düşünüyodum bu yorum işime yaradı teşşekür ederim
WD
bende WD diyorum.
Kesinlikle WD tavsiye etmiyorum, 1 hafta once aldim aldigimda taktim kullandim , bugun bilgisayari actimki calismiyor. ABD teknik servisinide aradim cozemediler, simdi aldigim yere geri goturecegim, tabiiki yukledigim bilgilerde ucmus oldu.
Valla güzel bir soru sordun..Benim elimde şuan wd 1 tb var 2-3 kere düşürdüm yüksek yerlerden hala sağlam bişe olmadı.Seagate kullanmadım daha.Wd doldu.Şimdi seagate almayı düşünüyorum..Ama western digital'ta çok iyi tavsiye ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme