Şimdi Ara

WD TV Live ile PC'deki filmleri izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde WD TV Live medya oynatıcı, TP-LINK TD-W8980 modem ve TP-LINK TL-W8200nd kablosuz usb adaptör var.

PC'me bağlı 3 adet WD 2tb'lık harici hardiskimde bulunan büyük boyutlu filmleri kablosuz olarak tv'mde oynatmak istiyorum ve Aynı zamanda internetimi 2 alt kattaki komşumla paylaşmak istiyorum. Nasıl bir kurulum yapıp ne gibi bir yöntem izlemem gerekiyor? Bu konuda epey acemiyim, tv işleriyle ilk kez haşır neşir oluyorum. Modemle tv arasında 2 oda, yaklaşık 15m mesafe var.

Kafamı kurcalayan nokta verimli bir bağlantı kurabilmem için adaptörü neye monte etmem gerek? Komşumun pcsine mi yoksa medya oynatıcıya mı veya benim pcme mi? Ayrıca bir ev ağı mı kurmam gerek? Eğer öyleyse harici diskleri paylaşıma nasıl açacağım?

Tecrübeli ve bilgili arkadaşlar önerilerini esirgemezse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
     WD TV Live ile PC'deki filmleri izlemek WD TV Live ile PC'deki filmleri izlemek WD TV Live ile PC'deki filmleri izlemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vonoxe kullanıcısına yanıt
    Şu linktekileri uygularsanız ağ üzerinden film izleyebilirsiniz.http://www.emrekiyakoglu.com/?p=765
  • Teşekkürler çok işime yaradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.