Şimdi Ara

Weapon Damage ( Pois., Flame...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz bakındım ama bir türlü bulamadım forumda. Weaponlara damage basarken nasıl bir tercih yapılmalıdır. Mesela benim elimde iron impact var. Hangi damageyi basmalıyım. Böyle bir seçim varmıdır? ( Yani hangi damageyi [Flame, Lighting vs] basabileceğimi seçebilir miyim? ).

Ayrıca nereden ve hangi scrollarla basılabilir. Benim bu konuda hiç bilgim yok anlayacağım dille anlatılırsa çok sevinirim.

Ben oyuna yeni başladım. Başlangıç rehberini okudum. Forumlara göz attım ancak bulamadım. Dolayısı ile mecburen buraya konu açtım.

Eğer bilgisi olan paylaşırsa veya ilgili Topic e yönlendirirse çok mutlu olurum.

Teşekkür ederim...

• Oyunda belli itemlerin belli damageleri vardır.

Örneğin iron impact için lighting damage İron bow için poison damage vs.

bu tur itemlere turuncu kağıtla (adını unuttum) damage basılır ve değiştirilemez.

Ancak mage asalarına uniqueler dışında istediğin damage yi basabilirsin cok az ingilizcen varsa kağıtların üzerinde yazar.

Yanlışım varsa düzeltin
  • Bana yeterli oldu dostum çok teşekkür ederim.

Bir ricam da forumda bilgi paylaşan arkadaşlara olsun izninizle.

Arkadaşlar basit konularda soru soran kişiler oyun hakkında fazla bilgisi olmayan kişiler. Forumda gezinip gördüğüm kadarıyla anlatım dili pek onlara uygun olmuyor. O kişi söylediğiniz onca şeyi anlayabilecek olsa bence zaten o konuyu açmaz oraya

Bu nedenle, oyuna yeni başlayan karakterlere hitab eden bilgilendirme yazıları hazırlarken lütfen onların anlayabileceği seviyede anlatmaya çalışın. Böylece emeğiniz amacına ulaşır. Teşekkür ederim.
  • sarı kağıdın adı blessed elemantel scroll

staff damage değiştirmek için dispell scroll kullanırsın dispell scroll basarken üstünde para olması lazım 500 k civarı bir para gidiyor damage değiştirirken
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ZerO

Bana yeterli oldu dostum çok teşekkür ederim.

Bir ricam da forumda bilgi paylaşan arkadaşlara olsun izninizle.

Arkadaşlar basit konularda soru soran kişiler oyun hakkında fazla bilgisi olmayan kişiler. Forumda gezinip gördüğüm kadarıyla anlatım dili pek onlara uygun olmuyor. O kişi söylediğiniz onca şeyi anlayabilecek olsa bence zaten o konuyu açmaz oraya

Bu nedenle, oyuna yeni başlayan karakterlere hitab eden bilgilendirme yazıları hazırlarken lütfen onların anlayabileceği seviyede anlatmaya çalışın. Böylece emeğiniz amacına ulaşır. Teşekkür ederim.

Önemli değil amacım yardım etmek zaten

• Poison: Dagger, Bow, Spear
    Glacier: Axe, Staff
    Flame: Sword, Staff
    Lightning: Club, Staff

Elemental damage'i Blessed Elemental Scroll ile basabilirsin. Staffların sadece elemental damage'i değişebilir. Poison olamazlar. Staff damagelerini Dispell Scroll sayesinde değiştirebilirsin.
    Verilen bilgiler rare itemları kapsamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 23 Temmuz 2011; 15:39:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

Poison: Dagger, Bow, Spear
    Glacier: Axe, Staff
    Flame: Sword, Staff
    Lightning: Club, Staff

Elemental damage'i Blessed Elemental Scroll ile basabilirsin. Staffların sadece elemental damage'i değişebilir. Poison olamazlar. Staff damagelerini Dispell Scroll sayesinde değiştirebilirsin.
    Verilen bilgiler rare itemları kapsamaz.

+ olarak unique stafflara dispell scroll basılmaz. Örnegin Scorching Staff ı, Oasis Staff veya Chaotic Staff a donusturemezsınız.

Edit: Reverse Stafflarda da kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 23 Temmuz 2011; 16:05:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.