Şimdi Ara

Web Projem hakkında Görüşlerinizi alabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz geliştirilme aşamasında olan proje, Türkiye'deki tüm marketlerin insertlerinde yayınlanan
    indirimli market ürünleri gruplayarak tek sayfada göstermeyi amaçlamaktadır.
    Yazılımı ve tasarımını kendim yapmaktayım, gelişimi için herşeyden önemlisi yorum ve önerilere ihtiyacım var.
    Sizce www.marketyolu.com yararlı bir site midir?

Geliştirilmesi için ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

• En yakın markete en kolay nasıl gidildiğini yapabilirsin mesela fakat düşününce zor olabileceği aklıma geldi
    Birde sadece belirli markaların ürünlerini koymuşsun bunu geniş bir yelpazede koyu insanlara bir arama motorundan yada bir kategori içerisinden seçtirir sen daha başarılı olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earnest35 -- 8 Ocak 2012; 9:37:12 >
  • türkiyede yemek ve alışveriş ancak hanımlardan sorulur buyuk şehirler farklı biraz, tutması zor gibi bu sitenin fikir iyi ama hanımlar internetle bu kadar ilgili degil cıkıp gorerek ,dokunarak almayı tercih ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

türkiyede yemek ve alışveriş ancak hanımlardan sorulur buyuk şehirler farklı biraz, tutması zor gibi bu sitenin fikir iyi ama hanımlar internetle bu kadar ilgili degil cıkıp gorerek ,dokunarak almayı tercih ederler.

Türkiye de bu tarz çalışmaların tutması dediğin gibi zor ne yazıkki...
  • çok etkilendim ve beğendim. umarım tutar. şu anda bookmarkladım ve takip edeceğim. demekki
    1) reklam yapman lazım
    unutma birisi 10 yıl once facebook gibi bir projeden bahsetse eminim herkes tutmaz abi derdi
    2) bu yuzden tutması için neredeyse tüm marketleri eklemen lazım.
    öncelikle olay senın sitende dönmüyor. indirime basınca firmanın kendi adresine gidiyor. bence olayı kendi sitende bitirmelisin. bunlar için , market websitelerinden websevis ile indirimli ürüneleri iste. olayı kendi sitende bitir
    yani 3) dışarıya müşteri kaçırma
    birsonraki adım olarak bir kurye şirketi kurup insanları bu ürünleri almaya evlere servis yapmaya başlayabilirsin. bir mani göremiyorum. tabi bu kotu bir ornek . yani carefourdan tavuk metrodan ayran alan adam için buralara gitmene gerek yok. ağı iyi kurman lazım.hatta evlere servis yapan migros gibi marketler var. siparişlerin teslimini onlara da havale edersin. yani yapıyı biraz e ticarete dönüştür.
    yani 4) olayı biraz ticarete dökmen gerektiği kanısındayım .
    özellikle şnu da eklemek isterim. alabiliyorsan amrketlerin şube kordinatlarını al ve google geolocation lullanarak internete bağlı olan bilgisayarın nerede olduğunu alıp, yakınlarındaki indirim olan marketleri göstermeyi sağlayabilirsin.
    5)yani insanlar senin sitenden maksimum bilgi ile ayrılmalılar.
    Son günlerin en kral trendlerinden biri yakala.co şehir fırsatı gibi kampanya siteleri. sende kendi sitende belli bir müdded sonra kampanyalar yayınlayabilirsin.
    6) yani işi cazip kıl. sitene girmek cazip olsun
    birde güzel fikirlerin , insan hayatını kolaylaştıran fikirlerin arkasında duran insanlar var. hemen birkaç yatırım firmasına , teknogirişim kosgeb vs başvur. bilgi al sonra para al işi büyüt
    7) yatırım önemli

• Çok İyi Bence. Ama Tasarımı Biraz Toplu Sıkışık Yaparsan Daha Hoş Olur Birbirinden Ayrı Gidiyor Hepsi
  • Proje güzel..

En önemli nokta ise içeriğin güncel kalmalı.

otomatik güncellenmedikçe ya da bu zincir marketlerin kampanya bilgileriyle bir şekilde entegre olmadıkça bence çok sıkıntı yaşarsın.

eline adamların insert ü alıp tek tek bunu siteye girmeye kalkarsan bence zaman kaybedersin.

Otomasyona dönüştürmelisin bir şekilde.
  • Biri söylemiş ben de tekrar edeyim sanki 800x600 lük bir monitörle giriyormuş gibi hissettim resimlerin üst kısımdaki menülerin küçülmesi iyi olur.
  • ürünlere bilgisayar bilişim cep telefonlarını vebenzeri şeyleri kesinlikle eklemelisiniz.En fazla takip edilen güncel bilgi gerektiren ürün yelpazesi bunlar.
  • ürünün üstüne gelince marketleri gosterıyor iyi hoş ama resimler gitmemeli. Görsellik bittiğinde bi anlamı kalmaz. et resmıne geldıgınde hala eti görebiliyor olabıleyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.