Şimdi Ara

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
78.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soulcubee

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54
    @soulcubee
    biz burda ne kadar ram yediğini değil sanırım hızını tartışıyoruz bende bir opera kullanıcısıyım ben hiç şikayet etmiyorum hızı , ram kullanımı, gerek görsellik ve kullanışlılığı çok hoşuma gidiyor bana göre hala en hızlısı opera ram kullanımına göre operayı kıyaslamayın.

Kei$er$oZe ve Gerek Yok ram kullanımına taktı. testlere inanmıyorlar, son resim artık cevap olur. hız konusunda da teste bakabilirsiniz, benim bilgisayarda sayfaların açılış hızı diğer tarayacılardan daha iyi hatta hepsini açmaya çalışıyorum, chrome ilk açılıyor opera ikinci açılıyor ff üçüncü ie dördüncü açılıyor, şimdi aynı anda nasıl açacaksın diye soran olursa .bat dosyası yaptım denemek için...

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?

Arkadaşım sen kendinde misin..Madem tek tab için koyuyorsun o zaman neden yukardaki resmide koymadın..Chrome ile opera arasında 10 sekmede fark bile yok..Şimdi firefox bu testte sonuncu olmuş.Bunun imkanı bile yok.Bu testlerde yanıltıcı olan şey tarayıcıların açıldıktan sonra ram testlerinin yapılması.2-3 sat açık kaldıktan sonra ram testlerinin yapılması daha sağlıklı olur.Tek tabda hadi opera çok ram yiyor.Peki senin o çok övdüğün chrome 10 tabda opera ile aynı değere sahip.Hadi aksini söylesene..Diyosunki benim koyduklarım ne.O zaman bende benim koyduklarım ne derim..
    25 tane sayfa açık ve operanın yediği ram
    Chromedada 6 sayfa açık..

Gelmişin oraya tak tab koyup operayı karalayan ben miyim.Niye diğer testleri koymadın o zaman..
    Şuraya bak İe hepsinden hızlı..

Opera chromedan 3 kat daha hızlı açıyor youtube.

Mozilla Dromaeo JavaScript Testi

Apple'ın geliştirdiği bir JavaScript testi.

Atıp tutuyodun flash ve java konusunda.Ama testlerde opera 1. ci..Yani senin verdiğin link öyle diyor..

Kategori / Test Kazanan
    Açılış Süresi :Opera
    Bellek Kullanımı :Firefox
    Sayfa Yükleme Süresi :Firefox
    HTML :Safari
    CSS :Safari
    Tablolar :Safari
    JavaScript :Chrome
    PeaceKeeper :Opera
    Acid3 :Chrome
    DOM :Chrome
    Flash :Opera
    Java :Opera
    SilverLight :Firefox / Internet Explorer

Ayrıca tekrar söylüyorum..Bu testlerin hiçbir geçerliliği yok.Windows7 ye göre yapılmış.Vista,Xp yada diğer işletim sistemlerinde mutlaka fark olucaktır..Şunuda kafana sok..Herkes kendi bilgisayar özelliğine göre kendisene en iyi gelen tarayıcı kullanır..Chromeda sayfalar bende açılmıyor ve pcyi acayip kasıyor..Firefoxta aynı şekilde..Ama opera bende az kasıyor ve sayfaları çok hızlı açıyor.Senin bilgisayarındada demekki opera iyi açlışmıyor chrome iyi çalışıyor.Ben tarayıcı fanatiği değilim.Chrome yada Firefox yeni sürümlerinde operaya göre kasılmaları ve hız konusunda iyi olursa onlara geçerim..Ama şuana kadar operayı geçemediler..Benim hergün girdiğim sayfalar belli..Opera kadar verim gösteremiyorlar.Bir başkasının pcsindede firefox daha iyi olabilir..Bu kadar basit..Opera bende az ram yer,sendede chrome az ram yer..Sanki yalan borcumuz var...

• son olarak şunları söyleyeceğim başka da söze gerek yok boşu boşuna yarışıyoruz çünkü ve çocuk gibi benmki seninkini döver mantığı ile hareket ediyoruz halbuki herşey ortada daha lafa ne gerek var :

quote:

ben zaten opera kötü pis kaka demiyorum devir yarış devri geçen gün ie dün ff bugün chrome yarın belki opera, belli olmaz hangisi kolayımıza giderse hangisi bize daha iyi gözükürse onu kullanmamız gerekli fanteziyi ve fanatikliği bırakmak lazım böyle yaparak bize birşey kazandırmıyoruz sadece adamların daha çok reklamını yapıyoruz o kadar. eski sürümlerde ff operadan hızlıydı o zamanlar ffi savunuyordum ama şu anki güncel sürümlerde opera fften kat kat önde ama operanın da önünde chrome var. bu yarın değişir opera öne geçerse onu kullanırım, ie9 çıkar en öne o geçerse onu kullanırım...

• Bence en hızlısı. Google Chrome.
  • http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=3BL0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gios -- 19 Mart 2010; 0:53:42 >
  • arkadaşlar ben teli pc ye bağlayıp nete öyle giriyorum ama veri hızım çok az 96 kb ile bağlanıyorum benim için sayfa sekme flaş vs.vs.önemli değil sadece yavaş internet ile en hızlı hangisi açar sayfayı benim ilgi alanıma dediğim gibi sadece sayfanın en erken açılması 1 saniye bile erken olanı önemli benim için dediğim gibi net hızı yavaş olduğu için yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim benimle ilgilenen ve bilgi veren arkadaşlara
  • inadına internet explorer 8 ml gibi kullanmayı bilmiyorsanız ne yapalım lan

ayarlarını yapınca cok hızlı

microsoft ürünblerinden başkası yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

inadına internet explorer 8 ml gibi kullanmayı bilmiyorsanız ne yapalım lan

ayarlarını yapınca cok hızlı

microsoft ürünblerinden başkası yalan

Yok o dediğin ml lık sende sanırım. 1 senelik konuları hortlatıp durduğun yetmiyor, birde millete hakaret ediyorsun..
  • Google Chrome bir Chromium tarayıcıdır. Google Chrome'la aynı açık kaynak yazılımı kullanan bir çok tarayıcı vardır. Opera, Baidu Browser, 360 Browser, Yandex Browser, Comodo Dragon, Torch vs. Google chrome'dan daha hızlı olan Opera ya da 360 Browser var. Anlayacağınız, kimse Google Chrome en hızlısıdır diyemez. Diyenler ise bilgisayarın 'b' si ve yazılımın 'y' sinden anlamayan insanlar topluluğundan ibarettir. Bu topluluğu aydınlatıp bilinçlendirmek gerekir. Forumda neden bunları yazmaktan üşeniyoruz? Kimse eli kanlı google'a sevgi ya da beğeni duymasın. Google veri hırsızıdır. İnsanların verileri satarak para kazanan bir şirkettir. Bu nedenle en yerinde olanı Firefox ve Firefox tabanlı tarayıcıları kullanmaktır. Google Chrome beladır ve bilgisayarınızda gizlice arka düzende dolaşan bir iğrenç kan emici bir keneden farkı yoktur. Chromium kaynaklı tarayıcı olarak Google Chrome yerine 'kesinlikle Opera kullanın. Memnun kalacaksınız. Ama motoru olarak StartPage kullanın. StartPage google üzerinden arama yapar sizin arama ve diğer bilgisayar bilgilerinizin kaydını tutmaz. StartPage, tarayıcınızda çerez bile bırakmaz. Google'dan çıkan sonuca tıkladığınızda Google takip çerezleri size sülük gibi yapışır. StartPage'de tek bir iz bile olmaz. Türkçe ve kesin sonuçlar için Yandex arama motoru kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 28 Mayıs 2015; 18:19:52 >

• Konunun tarihine baktim. Sonra enson yazıya gelip en sonlarına doğru baktım

Yandex görünce direk cevap tuşuna bastım.
    Ne varsa cromda var. Ekle adblck. Üstune bide asblck pro oh mis ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 27 Mayıs 2015; 18:50:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Hem pc hem de mobil için tekrar böyle bir video cekseniz oldukça yararlı olur

• Actim izliyorum bende ya kim upladi bunu ayiptir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome candir gerisine gerek yok sade tertemiz

• Yürüyen Ölü kullanıcısına yanıt
    Türkçe 'de 'stabil' diye bir sözcük yoktur. Türkçe olarak 'Kararlı' diyebiliriz. Chromium tarayıcıların çalışma şekli aynı olduğundan herhangi bir chromium tarayıcı kurulabilir. Ancak google chrome değil. Çünkü chrome çok fazla uzak bağlantı kuruyor ve işletim düzeneği açılır iken arka düzende çalışır durumda başlıyor. Google Chrome güvenli değildir. Hem bilgisayar kullanılmadığı durumda devreye girer ve bağlantıyı yavaşlatır, hemde çok uzak bağlantı (casusluk amaçlı) kurarak windows içerisinde çok kayıt girdisi yazar. En doğru seçim Firefox ve Firefox tabanlı tarayıcılar. Ha ille de chromium tabanlı olacak diyor isek, Opera ve 360 Browser'dan gerisi chromium tarayıcılar arasında yalan. Tabi şimdilik. Google chrome 'u kaldırın, bilgisayarınızdaki google ile ilgili tüm dosyalrı aratıp siliniz ve Opera kurunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 14 Haziran 2015; 1:11:16 >
  • ferhaaattt F kullanıcısına yanıt
    Chromium tarayıcıların tamamı aynıdır. Google'ın chromium tarayıcısı chrome'dur. İlle de google'ın kini vurgulamanın manası nedir? Chromium tarayıcıların hız farkı pek olmaz. Temelleri aynı yazılımla oluşturulmuştur. Google chrome 'un işletim düzeneğini, bağlantını ve senin özelini olumsuza alması hoşuna gidiyor demek ki. Chrome tarayıcıların kralı Opera'dır. Dene gör. Google her yere dosyalarını bulaştırıyor. Sülükten farkı, sülük gibi doğal olmamasıdır. Burada bencilce düşüncelerimizi dayatmıyoruz. Ayık olun kafanız diye uyarıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 6 Haziran 2015; 1:56:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayulun

Chromium tarayıcıların tamamı aynıdır. Google'ın chromium tarayıcısı chrome'dur. İlle de google'ın kini vurgulamanın manası nedir? Chromium tarayıcıların hız farkı pek olmaz. Temelleri aynı yazılımla oluşturulmuştur. Google chrome 'un işletim düzeneğini, bağlantını ve senin özelini olumsuza alması hoşuna gidiyor demek ki. Chrome tarayıcıların kralı Opera'dır. Dene gör. Google her yere dosyalarını bulaştırıyor. Sülükten farkı, sülük gibi doğal olmamasıdır. Burada bencilce düşüncelerimizi dayatmıyoruz. Ayık olun kafanız diye uyarıyoruz.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

• Bana google chrome daha hızlı gibi geldi ama ben opera kullanıyorum.
  • Chorme bize yeter :))
  • exptouch kullanıcısına yanıt
    Chromium tarayıcıların tamamı aynıdır. google'ın chromium tarayıcısı chrome 'dur. İlle de google chrome bize yeter' diye vurgulamanın manası nedir? Chromium tarayıcıların hız farkı pek olmaz. Temelleri aynı yazılımla oluşturulmuştur. google chrome bilgisayarın belasıdır. işletim düzeneğini (windows), bağlantını ve senin özelini olumsuza alması hoşuna gidiyor demek ki. Chromium tarayıcıların kralı artık Opera 'dır. Dene gör. google her yere dosyalarını bulaştırıyor. Sülükten farkı, sülük gibi doğal olmamasıdır. Burada bencilce düşüncelerimizi dayatmıyoruz. Ayık olun, küresel sermayenin uşakları kafanızı bulandırmasınlar diye uyarıyoruz.
  • Arkadaşlar genelde tarayıcıların açış hızına yada ram kullanımına göre değerlendirmişler. Farklı bir yorum katayım dedim ben de. chrome java desteğini 2015 yıl sonunda sonlandıracağını açıkladı. Java eklentisi olmayan bir tarayıcı ne işe yarayacak bakalım. Zaten e-okuldan rapor almaya çalışanlar java eklentisi sorunları yüzünden bir hayli sorun yaşıyor.Bu arada web tasarımla uğraşıyorum. Kullandığımız programlar explorere göre tasarlanmış zamanında.Herşey ie'de normal çalışırken chrome sapıtıyor.Bir çok konuda uyum sorunları yaşanıyor.Ancak ie de son sürümleri kullanmıyorsanız o da işe yaramıyor. ie11 kurmak önce servis packleri kurmayı gerektiriyor. o da saatler sürüyor. windowsun kendisini kurmak daha kolay.Bu sebeplerden dolayı her ikisinden de şu an vazgeçiyorum ve arkadaşların önerisine uyarak operaya geçiyorum. Hepinize kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.