Şimdi Ara

Webcamdeki 'Sorry,you have no video capture hardware'uyarısına lütfen bir çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
52.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Benim Philips SPC 200NC webcam çalışır durumdayken
    Birden "Sorry,you have no video capture hardware" uyarısı vermeye başladı:(((
    programı kaldırıp yeniden yüklemeyi de belki onuncu denemeden sonra vazgeçdim. Görüntü yok, lambası yanmıyor.
    Hep aynı uyarıyı veriyor?????? Görüntü aygıtlarında ! sarı ünlem işareti olarak gözüküyor
    sürücü güncelleştirmede işe yaramıyor.
    yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa şimdiden teşekkürler....
    saygılar...

• Aynı sorun WM Maker'da da mevcut mu? Ayrıca anakartın sürcüsü güncel mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

Aynı sorun WM Maker'da da mevcut mu? Ayrıca anakartın sürcüsü güncel mi?

Cevapladığın için teşekkür ederim Algol . Bilgisayar konusundaki bilgilerimi mazur görün
    WM maker nedemek hiç bilmiyorum.Casper dizüstü kullanıyorum Anakartında mı güncellemesi oluyormuş????
    Hay Allah aklım karıştı şimdi!!!????
    Philips webcami alıdığımda verilen cd den kurmaya çalışıyorum.Bilgisayar önceden çalıştırdığı webcami şimdi kabul etmiyor
    acaba sorun Anakartdan mıdır?Ben bunu nasıl anlayabilirim?

• Aynı hatayı Windows Movie Maker'a girdiğinde her hangi bir dosya açmak istediğinde de alıyor musun? Ayrıca eğer bu web-cam USB'den bağlanaıyorsa -ki öyledir- USB'lerin doğru çalıştığından emin olmak için sürücülerini güncellemen lazım.

Ayrıca web-cam'i nasıl kabul etmiyor anlamadım. Tekrar kurulum yaptığında sorun devam ediyor mu yine, yoksa kurulum dahi yapamıyor musun?
  • Aygıtı tamamiyle temizle sonra driverları tekrar yükle.
    düzelir.
  • Arkadaşlar ilginiz ve cevaplarınız için çooooook teşekkür ederim.

Algol yazdığın gibi hemen movie maker'a girdim. Dosya açmada ve oynatma hiçbir problem çıkmadı.
    yani düzgün çalışıyor.Webcami takdığım USB lerde fare yi ve flaşh belleği denediğimde çalışıyor.
    Yinede güncelleme yapmalımıyım ve nasıl yapılıyor???

xXx-xXx arkadaşım Aygıt temizlemek yeniden yüklemek sanırım benim boyumu aşıyor:)))
    Umarım elimden gelebilecek yöntemlerle halledebilirim....

Saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bberill -- 23 Ekim 2007; 22:17:18 >
  • O kadar zor bir iş değil yau. Şimdi web-cam'in sürücülerini komple kaldır. Ondan sonra web-cam'i de USB'den çıkar. Bilgisayarı kapat; USB'ye tak cihazı. Bilgisayarın ilk açılışında tekrar cihazı görecek sistem; bu sefer sıfır haliye. Sürücüleri isteyecek ondan sonra falan.

Bu arada anlattığına göre USB'ler sağlam. Eğer yukarıda bahsettiğim taktik de bir işe yaramaz ise sorun web-cam'de demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Algol Evet bu yazdığın işlemi daha öncede birçok defa denemişdim.
    Donanım ekleme sihirbazından webcami kuramıyorum E: deki cd'yi görmüyor
    ama direkt cd deki setup üzerinden webcami kuruyorum.
    Ama bilgisayar yine birkaç kere webcami yeni bir donanım olarak uyarıyor.
    bilgisayarım/Aygıt yöneticisi/görüntü aygıtlarında /philips SPC 200NC olarak gözüküyor ama sarı ! ünlem işareti ile beraber
    Kurduğum webcamı açtığımda yukardaki uyarıyı veriyor?????????
    En azından sorunun nerden olduğunu anlayabilsem........
    Teşekkürler.....
  • bende de aynı sorun var kaldırdım tekrar yükledim pc komple güncelledim aynı :S bu camre acılmıyor
  • Usb Gİrişlerini Değiştirip Deneyin,Öne Takıyorsanız Arkaya Takın Mesela .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.