Şimdi Ara

webmaster olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wepmaster olmak istiyorum gerekli programalrı veya videoları sizn aklınızda olanları söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekin07080 -- 19 Mart 2011; 23:15:32 >

• Bugünden yarına olunabilecek birşey değil,hayatında topa vurmamış birinin profesyonel futbolcu olmak istiyorum demesiyle eşdeğer (Bknz:Webmaster)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 19 Mart 2011; 23:09:04 >
  • önce şunu diyim dunyada WEPMASTER'lık yok ... WEBMASTER'lık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

önce şunu diyim dunyada WEPMASTER'lık yok ... WEBMASTER'lık var

neyse ne olabilir sen orjinalini biliyosan sorun yok adamım bişe sorduk ciddi bi şekilde
  • adam sıfırdan başlamak istiyor beyler, belirtmek istemiş zaten yokmu bu işin bi egitimi falan amatör olsada farketmez webmaster dediyse illaki master olmasına gerek yok temel şeyleri bilsin yeter
  • insallah memlekete millete hayırlı bir webmaster olursun
  • ewt bu konuya kafayı takmış bulnuyorum bilgisayar2. sınıf ögrencisiyim teknik servis okumayı düşünüyodum 3. sınıfta ama şimdi webmaster okumayı düşünüyorum ama bu arada düşünmekle olmuyo yapmam lazım şimdiden ilerde sıkıntı çekmiyim birazda ögrenim masraflarını çıkarmak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-ticaret yapmak istiyorum...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce İngilizceyi su gibi öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gui-Wan

Önce İngilizceyi su gibi öğren.

yapma bee :S
    bunu kimse demiyor sen nerden çıkartıyorsun, mantıken zaten gerek yok ingilizceye gibi geliyor çünkü bunları yapıcak programların türkçe yaması var türkçe desteği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gang.related -- 22 Mart 2011; 10:42:18 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gang.related -- 22 Mart 2011; 10:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

önce şunu diyim dunyada WEPMASTER'lık yok ... WEBMASTER'lık var

yardımcı olacaksan yaz. oraya buraya muhahaha yazarak kimseye yardımcı olamassın.
  • up
  • Tamam arkadaşlar , arkadaş belki aceleden yanlış yazmış olabilir , hepimizin başına gelen bir olay , büyütmeyelim bu kadar

Soruna gelirsek webmaster olmak , arkadaşın dediği gibi kolay değil. Bende zamanında çok heveslendim , çok site kurdum , geri kapattım.

Öncelikle kendine amaç belirle , ne sitesi kuracaksın? Kurduğun sitenin amacı ne olacak? Örneğin son teknoloji ürünler , amacın olsun diyelim. Bunun için , teknoloji temalı bir site , forum veya blog açman gerekicek. Düzenli olarak her gün belirli saatler içerisinde sitene yazılar , uygulamalar , kendi çektiğin videoar (ordan burdan kopyala yapıştır yaptıkların değil !!!) ekleyip yazıcaksın ki yavaş yavaş ziyaretçiler siteni günlük takip etmeye başlasın. Sonra günlük ziyaretçi sayını büyütünce (bu kavram bu arada çooooooooook çoook uzun bir süre gerektiren bir kavramdır) paralı üyelikler , bağış sistemi , paralı üyelere özel avantajlar indirimler gibi seçenekler ile internetten para kazanmaya başlıcaksın.

Kısaca ilk önce şunları yap

1-Amaç belirle
    2-Blog aç (en azından ücretsizdir)
    3-Günlük ve devamlı olarak birşeyler ekle (kendin yaptıkların olucak)
    4-Günlük ziyaretçi sayını arttır.

5-Reklam al , yayınla (para kazan)
    6-Paralı üyelik aç , özel imkanlar sun (para kazan)
    7-Bağış sistemi aç , ziyaretçiler çok işine yarayan şeyleri sende bulursa bağış yapacaktır (para kazan)

Umarım yardımcı olmuşumdur , yalnız moralini bozmak istemem ama inan ki çooooooooooooooooooooook uzun zaman gerektiren ve emek isteyen şeyler bunlar. Dediğim gibi ben zamanında çok site açıp kapattım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.