Şimdi Ara

WENTTO F003 Wi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu tlefonda java update yapamıyorum. ayrıca youtube girince videoları da oynatmıyor.

Güncelleme sitesinide bulamadım.

Bu telefon hakkıda bılgısı olan varmı

WENTTO F003 Wi

• Hiçbir update vs. yapamazsın, o telefon çakmadır. Onu öyle kabul edip bağrına bascaaksın, dur aman fazla basma SAR tehlikesi var...
  • En az 1000 Tl ya satılan telefonun mükemmele yakın benzerini300 TL sına aldınız, üstelik orjinaline göre daha fazla meziyetleri var çift hat, TV vs., internette Opera ile sorunsuz geziyor, eh fena da çalışmıyor, gerçi geleceği belirsiz ama iyi kötü ithalatçısı, garantisi, servisi var. Hele bir de şansınız yaver gider de en az iki sene sorunsuz çalışırsa deymeyin keyfine. Resmi site, update falan falan yok, ama buna ne kadar gerek var tartışılır doğrusu. Nokia sitesini açılış sayfam yapmıştım bir zamanlar, oysa şimdi en son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum bile...

Bir noktayı açığa kavuşturayım, Wentto kullanıcısı değilim, almayı düşünmüyorum, sahibi ya da ithalatçısı ile bir yakınlığım yok, ama teknoloji takipçisiyim ve reklamlarla şişirilen her kazığa atlama çağını da geçtim çoktan. Bütçesi kısıtlı ama teknoloji meraklısı olan, sözgelimi Iphone'a kesik ama parası yetmeyen veya toplasan bir kaç dolarlık malzeme taşıyan aletlere binlerce lirayı yatırırken içi acıyan tüm dostlara bu tür "çakma" aletleri tavsiye ederim. Çevremde kullanan onlarca kişi var ve hepsi çok memnun. Eğer mobil tv ve radyo veya çift hat gereksimim olsa ben de alırdım. Tüm bu özelliklerin hemen tüm çakmalarda sorunsuz çalıştığını gördüm, hele radyo dinlemek için anten olarak kulaklığa gereksinim duymamalarını görünce bizim kazıkçıların epey kulaklarını çınlattım.

Sağlıcakla,

• Motan kardeş, telefon olayını "çok iyi" bildiklerini yazdıklarıyla ve "alaycı" laflarıyla belli etmeye çalışan bir takım çevrelere kapak kıvamında bir yazı yazmışsın tebrik ederim.
    Binlerce dolar verip üzerine soguk su içip, sonra onlardan onda bir fiyatına daha fazla özellikli telefon alanlara "yandınız çin malıdır atın, satın" diyip ah vah çekenler, bu yazını okuyamayacak, okusalarda sinirden küplere binmekle ugraşacaklardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo a830- Şebeke sorunu
    10 yıl önce açıldı
    SATIŞ İPTAL
    dün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.