Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8993217&st=WESTERN+D%DDG%DDTAL&type=product&id=1218008588808

8993217 Front Large

* View More Photos

Western Digital - WD TV HD Media Player for Select USB Storage Devices
    Model: WDAVN00BN | SKU: 8993217

Customer Reviews: 4.6 out of 5 stars 4.6 Read reviews (24)

Backordered: Usually leaves our warehouse within 1-2 weeks Estimate Arrival Time

Store Pickup: Check Stores
    Special Offers:

* Free Shipping

Financing:

* Great Financing Offer

Our Price:
    $129.99

Add to Cart Add to Wish List

• quote:

Backordered: Usually leaves our warehouse within 1-2 weeks Estimate Arrival Time

bunun anlami nedir acaba
  • önsaiparış durumunda deniyor ürünü sipariş verenin cihazına en erken 1 veya 2 hafta içerisinde eline ulaşacağını belirtiliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: befuzorro

quote:

bunun anlami nedir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: noyancelebi

hocam mkv ye srt altyazı gomdum (farklı isimliydi yanlız)okumadı sebebi ne olabilir acaba farklı isim haricinde

Okumamasi cok normal... Zaten yurt disi forumlarda kullanıcılar tarafindan WD nin en elestirilen yanı MKV lerde gomulu altyazıyı okumamasi.

Yine yabancı forumlardan derledigim bilgilere gore altyazi gostermesini istiyorsanız:

1. Altyazi mkv dosyasi ile aynı klasorde olacak.
    2. Altyazi mkv dosyası ile aynı adı tasıyacak.
    3. Altyazının uzantısı srt olacak. ***
    4. Notepad ile srt yi acip, save as yapıp enconding UTF-8 seklinde tekrar kaydedilmeli.

*** Burada dikkat !!! srt yi notepad ile actıgınız da icerisinde sureler

00:03:36,615 --> 00:03:40,869
    -Silahınızı bırakın Dr.Jones ! Kacacak yeriniz kalmadı.
    -Sen oyle san !!!

seklinde olmalı. Eger farklıysa o gercek srt degil demektir. Dosyanın uzantısı sub veya baska bir formattan isin kolayına kacarak srt olarak yeniden adlandırılmıs demektir ki bu durumda WD TV HD bu altyazıyı okuyamıyor. Genelde PC lerde sorun olmuyor. BS player felan bu sekilde de okuyor.

Cihaz elinde olan arkadaslarin bu sekilde denemesini rica ederim.

PS: Bu arada Turkce karakter sorunu cozen firmware cıkana kadar her film icin iskence olacak ama:
    5. Word ile srt dosyasını acıp sorunlu tukce karakterleri EDIT>FIND>REPLACE>Replace all ile degistirilmeli ve kaydedilmeli.

• cok tesekkurler hocam sunu sormak istiyorum.srt yi anladimda sub da altyazi nasil gorunuyor nasil ayirtedecegiz
  • {466}{582}Silahınızı bırakın Dr.Jones ! |Kacacak yeriniz kalmadı.

Eger Notepad ile actıgınızda yukaridaki sekilde ise icerigi sub uzantılı demektir...
  • Aletin arayüzleriyle her şeyiyle uğraşmışlar, fakat altyazı için Türkçe desteği de olan bir OpenType font koymak zor gelmiş yapanlara, hiç anlamıyorum doğrusu... Yani ben bile fontları FontLab kullanarak Türkçe'ye çevirebiliyorken bu iş bu kadar zor olmamalı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luciferman

Verbatim de yeni bi ürün çıkarmış.

Dostum bu cihazı nerden duydun ? Link verebilir misin ?
  • Türkçe altyazı desteği konusunda bazıları desteklediğini bazıları ise desteklemediğini söylüyor. UTF-8 ile kodlanmış olduğu halde text dökümanları bildiğim kadarı ile Türkçe karakterleri de gösterebiliyor. Elinde cihaz olan arkadaşlar PM'den mesaj atabilirse deneme için kendilerine UTF-8 ile kodlanmış içinde Türkçe karakter olan bir altyazı gönderebilirim. Türkçe karakterli bir dosyayı UTF-8 olarak kaydedince karakterler bozuluyor. Bu şekilde kaydettikten sonra bozulan karakterleri düzeltip kaydettikten sonra da deneme yapılabilir. Elinde cihaz olan arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.
  • noyancelebi@gmail.com gonder hocam deneyelim
  • Gönderdim hocam. Umarım işe yarar.
  • Yaradı mı ?
  • Dikkat eger dusundugum cihaz ise Verbatimin ki MKV desteklemiyor. Icinde Sigma chipset yok. Philipsin multimedia serisi ext hdd den farkı yok.

Bahsettigim cihaz bu:

http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_mediastation-pro-wireless-network-multimedia-hard-drive_13342.html

MKV den veya H264 den hic bahsedilmemis. Divx / Xvid agirlikli bir cihaz olsa gerek. HDMI cıkısı olduguna gore upscale yapıyordur iyi ihtimalle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembasmaci -- 24 Kasım 2008; 17:37:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Yaradı mı ?

Sonucu ben de merakla bekliyorum. Şimdi dikkatimi çeken bir nokta, indirdiğim srt uzantılı altyazı dosyalarını notepad ile açınca Türkçe karakterler görünmüyor. Media player classic ile oynattığımda da eğer ayarlardan altyazı için fontu Türkçe seçmezsem yine görünmüyor ama Türkçe seçince normal görünüyor.

noyancelebi'ye gönderdiğim altyazı ise UTF-8 kodlaması ile kaydedilmiş, onu oynatırken de Türkçe seçmesem bile Türkçe karakterleri doğru gösteriyor. Bu nedenle umutluyum. Şimdiden tüm altyazılardaki karakterleri topluca değiştirebileceğim bir yöntem arıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cembasmaci
    PS: Bu arada Turkce karakter sorunu cozen firmware cıkana kadar her film icin iskence olacak ama:
    5. Word ile srt dosyasını acıp sorunlu tukce karakterleri EDIT>FIND>REPLACE>Replace all ile degistirilmeli ve kaydedilmeli.

http://www.hlst.sabanciuniv.edu/TL/
    http://www.hlst.sabanciuniv.edu/TL/ascii.html
    http://www.hlst.sabanciuniv.edu/TL/deascii.html

quote:

Orjinalden alıntı: hugosan_tr
    Şimdiden tüm altyazılardaki karakterleri topluca değiştirebileceğim bir yöntem arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myso -- 24 Kasım 2008; 18:13:54 >

• Ben de sonucu cok merak ediyorum... Eger firmware cıkana kadar sadece UTF-8 ile halledilebilecek ise bir program bulunur elbet (subtitle workshop vb.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktamer

quote:

Orjinalden alıntı: Luciferman

Verbatim de yeni bi ürün çıkarmış.

Dostum bu cihazı nerden duydun ? Link verebilir misin ?

Bu adreste bahsediliyordu. Tepesindeki anten acaba kablosus kullanıma açık olduğunu mu gösterir!

http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=4&t=171711&st=0&sk=t&sd=a&start=30

• Ben inceleme ve testleri bitirdim. Hiç memnun kalmadım. Normal şartlarda görüntü kalitesi güzel bir alet. Altyazıları problemli. Bendeki cihaz zırt pırt kilitlenmeye başladı. Sebebini bilmiyorum. Kilitlenmeler yüzünden adam akıllı test de yapamadım. Bir filmi 30 dakika boyunca aralıksız izleme şansım olmadı kilitlenmeler yüzünden. Sanırım bu genel değil, bendeki cihaza ait bir sorun. Çözmeye çalışacağım. Şimdilik inceleme yazımı erteliyorum.

Birkaç cümle ile özetlemek gerekirse, WD, hal-i hazırda olan ve bilinen özellikleri daha küçük bir cihazda piyasaya sürmüş. Donanımsal olarak iyi olsa da, yazılımsal güncellemelerle biraz daha yol almaya ihtiyacı var. Türkçe altyazı sorunu da cabası. Birkaç ay daha beklemek akıllıca olacaktır diye düşünüyorum.
  • Baslıktan da anlasılacagi uzere burada WD TV HD yi konusmak daha yerinde olur ama daha once de dedigim gibi Verbatimin MKV & H264 destegi yok.

http://www.computeractive.co.uk/computeractive/hardware/2227662/review-verbatim-mediastation

Zaten linkteki sitede eksi verdikleri yerlerden bir tanesi de okudugu formatların sınırlı olması. Beraberinde gelen yazılımla oturup filmi bastan sona re-encode edilmesi gerek. (10 gb lik 1080p filmi siz dusunun) Cihazın kendisinin 500 gb lik bir wireless HDD olmasi olumlu bir ozellik. Ama gerek emule gerekse torrentlerde 720p ve 1080p ler bu kadar revacta iken WD TV HD yi fiyat/performans olarak tek gecerim...

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Yaradı mı ?

henuz bakmadım hocam makina basına yenşi oturabildim 2 saat daha bakamam islerden yapınca yazarım buraya
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.