Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar bulabildiğim en pratik yöntem notepad++. Bu program ile birden fazla dosya aynı anda açılıp find replace yapılabiliyor. Sırf bu işi yapan programlar da var. Örnek olarak bir klasör ve alt klasördeki dosyalar içinde find replace yapılabilir. Fakat denemelerimde "ı" gibi türkçe karakter yerine "i" yazdığını gördüm. Fazla deneme şansım da olmadı. Dediğim gibi en pratik yöntem tüm srt dosyalarını aratıp hepsini seçtikten sonra notepad++ ile açıp find&replace yapmak. Tabii ilk önce cihazın bu yöntemle çevrilen altyazılarda sorun çıkarmadığından emin olmamız gerekiyor.
  • Güzel fikir.
  • Ebay'dan Türkiyeye getirmek 250 ytl'ye maloluyor. Getirmeye değer mi?
  • Resmi olarak gelicek diyorlardı Aralık-Ocak gibi, eğer doğruysa yurtdışından almayın.
  • Bahsetmis oldugunuz maliyet WD Turkiye distributorunun gondermis oldugu maile gore ($129+kdv) yurtdısı ile aynı fiyat.

- Erken gelsin yazılım cıkana kadar sabredip kullanırım derseniz yurt dısından alabilirsiniz.
    - Ama degisim/garanti vs gibi durumları da goz onunde bulundurmak gerekli o yuzden bekleyip Aralık sonu / Ocak basi gibi Turkiyeden alınabilir.

Kısaca secim size kalmıs...
  • bu ürünü yurt dışından bile temin etmek oldukca zor. şu anda yurt dışında piyasaya cıktı ama anında tükenmiş. gittigiyorda 455 gibi faiş bi fiyata satılık var şu andaa.
  • Turkiye'ye 1-2 ay gibi kısa vadelerle gelecegini düşünmek malesef çok iyimser bir tahmin olur. Urun su an yurtdısında tabiri caiz ise yok satıyor. Bizim WD distirbütorlerinin de o kadar proaktif davranıp da ürünü getirmek icin ithalat işlemlerine başladıgını bile sanmıyorum. Yuksek ihtimalle halen ürünün Turkiye pazarında ilgi görüp görmeyceginin, ellerinde kalma riskinin fizibilite çalışmalarını yapıyorlardır.

Birkaç ay sonra ürün iyice oturduktan ve yurtdışındaki iştah açan satış rakamlari keşfedildikten sonra ve hatta hatta pazara yeni rakipler, yeni ürünler de girdikten sonra ürünün ithal edilmesi makul gözükecek ve ithalat için gerekli adımlar atılmaya başlanılacak.

Kişisel en iyi tahminimle 3-4 aydan önce cihazın resmi satışını görmemiz zor. Umarim beni yaniltarak daha erken getirebilirler.

Bunu hepberaber görecegiz

saygılar,

• Böyle yaparlarsa benim gibi birçok müşterileri cihazı yurtdışından edinir. Cihazı getirdiklerinde de alan almış olur, beklediklerinden daha az satarlar.
  • turkiye distiributorlerinin ne zaman gelecegi konusunda bir bilgilri yok kaldıkı arkadasların dedigi gibi yurtdısında bile yok satıyor cihaz amazonda hergun fiyatı artıyor
  • Arkadaşlar sadece filmi yükleyip hiç dert etmeden izlemek istiyorum. Altyazıyı falan düşünmek istemiyorum. Lakin diğer ürünler çok pahalı. En azından bu ürünü alıp güncelleme çıkana kadar sabredip, o an gelene kadar da notepad ve subtitle workshopla bikaç dakika uğraşmayı göze alanlar için (benim gibi) çok uygun bir cihaz değil mi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: etacarinae

Arkadaşlar sadece filmi yükleyip hiç dert etmeden izlemek istiyorum. Altyazıyı falan düşünmek istemiyorum. Lakin diğer ürünler çok pahalı. En azından bu ürünü alıp güncelleme çıkana kadar sabredip, o an gelene kadar da notepad ve subtitle workshopla bikaç dakika uğraşmayı göze alanlar için (benim gibi) çok uygun bir cihaz değil mi..

kesinlikle uygun bir cihaz, elime firsat gecerse ben de imkanlarımı zorlayip getirtecegim. Aynen notepad ile firmware cıkana kadar devam...

Yalnız unutmamak gerek yurtdisindan getirince Tukiyede garanti durumları nasıl olur bilemeyiz. WD nin global garantisinden yararlanilabilir mi bilemeyiz.

Cunku elektronik tam bir sans işi yukarıdaki mesajlara dikkat ederseniz .ZeuS.'un cihazi arızalı cıkmıstı, surekli kilitlenmelerden testi tamamlayamamıstı bile...

• Ben kardeşime getirteceğim ve orada yapabilirse belli bir süre kullanıp sonra göndermesini isteyeceğim. İlgin için çok sağol.

Bu arada arkadaşlar ben bu ürünlerden birisini almayı kafaya koydum (Istar ın yeni çıkacak modeli -bayağı bir dikkatimi çekiyor fikri olan olursa paylaşsın lütfen-, Tvix, Tomacro vs...) WD yi seçmemin sebebi tabii ki fiyatı. Ama bu yeni nesil ses kodekleriyle ilgili olarak bir zaafı varsa ( en azından diğer ürünlerden çok daha zayıfsa almıcam. En azından diğer ürünler hangi kodekleri çözüyorsa bu da çözmeli bence. Veya indirdiğimiz mkv uzantılı filmlerde bu yeni nesil ses kodeklerini çözmeye zaten ihtiyacımız yoksa ac3 ü hepsi çözüyorsa ve uzun bir sürede böyle gidecekse WD yi kesinlikle getirticem. Bilen arkadaşlar aydınlatabilirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etacarinae -- 25 Kasım 2008; 17:50:34 >
  • Bizim distribitörlerin sorunu bu işte. Bu tür meraklısına hitab eden cihazları çok kısa zaman içinde piyasaya sürmezseniz bunu alacak olan kesim zaten bir şekilde elde eder kalanlar zaten ilgi ve bilgisi sınırlı tiplerdir, flat tvsi olup hdmi dediğinizde suratınıza bakakalacak çok insan var onlara satamazsınız zaten bu tür şeyleri. Sonra piyasa doyduktan sonra elinizde cihazlarla kalıverirsininiz, Örneğin EEE Pc. Asus bunu getirene kadar atı alan üsküdarı geçti, kendi ithalatlarından daha fazlası kaçak getiririlip satıldı.
  • tam bluray player almak üzereyken sanırım bu cihaz bana ilaç gibi gelecek,ancak bazı şüphelerim var;Proshow gold programının bluray yakabilen versiyonunu görünce iştahım kabardı.amacım fotoğraflarımı blurayde slayt yapıp hdtvimde 1080p seyretmek idi. yalnız bunun için bir bluray writer 300usd artı bluray player 500usd gibi harcama yapmam gerekecekti oysa şimdi sadece bu kutuyu alıp mevcut hdd ile aynı işi göreceğimi sanıyorum.sorum şu harici diske slytı ne şekilde kayıt etmeliyimki full hd olarak tvye aktarayım bir de bu proshow gold 3.5 de bunu yapabilir miyim?
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalhus

tam bluray player almak üzereyken sanırım bu cihaz bana ilaç gibi gelecek,ancak bazı şüphelerim var;Proshow gold programının bluray yakabilen versiyonunu görünce iştahım kabardı.amacım fotoğraflarımı blurayde slayt yapıp hdtvimde 1080p seyretmek idi. yalnız bunun için bir bluray writer 300usd artı bluray player 500usd gibi harcama yapmam gerekecekti oysa şimdi sadece bu kutuyu alıp mevcut hdd ile aynı işi göreceğimi sanıyorum.sorum şu harici diske slytı ne şekilde kayıt etmeliyimki full hd olarak tvye aktarayım bir de bu proshow gold 3.5 de bunu yapabilir miyim?
    teşekkürler

Aşağıdaki programın işinizi görmesi muhtemel.

http://www.al-soft.com/smp/slideshow-movie-producer.shtml

Programın tek kusuru, x264/MKV dosyası üretmemesi. Bunun yerine MPEG2/1080p HDTV çıktıları üretebiliyor. Bu formattaki 1080p dosyaları WD destekliyor mu bilmiyorum.

• benimde degisik bir sorum olacak
    WD media player a baglanacak harddiskin
    harici beslemeli olup olmadıgı
    yada 5400 rpm yada altı dönüş hızında sorun cıkartma olasılıgı varmıdır?
    tsker
  • ya öyle bir şey ki tam almaya niyetleniyorsun bir kusuru çıkıyor başka bir şey alim diyosun onda da aynı olay. kafayı yememek elde deği. sanırım bunu almak için türkiye ye resmi gelişini beklemek en akıllıcası. bir kaç ay daha dvd player ile idare etmek gerekiyor.

bide bir sorum var.
    bende lg nin dvd playerli ev sinema sistemi var optik ses çıkışı hdmı ı falan hepsi mevcut bu WD HD TV yi bu sinema sistemine bağlayabilirmiyim ve sesleri dts alabilirmiyim merak ediyorum

• henuz bakmadım hocam makina basına yenşi oturabildim 2 saat daha bakamam islerden yapınca yazarım buraya

noyancelebi denemeler nasıl ? Altyazı dısında sorun yasadın mı ?

tsklr,
  • optik ses girişi (çıkışı değil girişi ) varsa WD yi buna bağlayabilirsin, DTS sesleri alabilirsin.

saygılar,

quote:

Orjinalden alıntı: Achilles01

ya öyle bir şey ki tam almaya niyetleniyorsun bir kusuru çıkıyor başka bir şey alim diyosun onda da aynı olay. kafayı yememek elde deği. sanırım bunu almak için türkiye ye resmi gelişini beklemek en akıllıcası. bir kaç ay daha dvd player ile idare etmek gerekiyor.

bide bir sorum var.
    bende lg nin dvd playerli ev sinema sistemi var optik ses çıkışı hdmı ı falan hepsi mevcut bu WD HD TV yi bu sinema sistemine bağlayabilirmiyim ve sesleri dts alabilirmiyim merak ediyorum
  • Orjinalden alıntı: cembasmaci

henuz bakmadım hocam makina basına yenşi oturabildim 2 saat daha bakamam islerden yapınca yazarım buraya

noyancelebi denemeler nasıl ? Altyazı dısında sorun yasadın mı ?

tsklr,

hocam hala o dosyayı gomemedim.Lakin jumper filmine altyzı ismi farklı olan turkçe bir srt dosyayı mkvtoolnix programı ile gomdugumde yazıyı goremedim.sunuda belirtmek isterimki simdiye kadar birtek alvin and the chipmunks filminde altyazıya rastladım. o filmin ozelliklerine bakıp altyazı formatını buraya yazarım hocam.

buarada sorulardan biriside hdd besleme destegiydi.Cihaz hem beslemeli hem beslemesiz hdd destekliyor hatta 2 usb girisi var bunlara 2 hdd bagladıgınızda 2 hdd nin mevcut dosyalarını ortak bir menu havuzunda sunuyor. ayrıca search ozelliginin olmasıda ayrı bir guzellik benim hddlerde 1000 kusur gorsel var ve ben search te mkv dedigimde, onume sadece mkvleri dokup getiriyor.

ben cihazdan cok memnunum herkese tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.