Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün akşam bestbuy.dan alacaktı arkadaşım stokta kalmamış bir iki gün daha NY.da bakınıcak , bulabilirse getirecek foruma yazarım elim ulaştığında.
    Laptop'la uğraşmaktan bıktım , bende sabırsızlıkla bekliyorum.
    tamam dostum. bende teyzem gelecekti almanyadan bayrama, ebay'dan alıp onun adresini vererek turkıyeye getirmesini saglayacaktım. bıraz bekleyelım. "strider_4242" dostum olmazsa senden de alabilirim..heralde turkçe alt yazı sorunu yakın zaman da çözülür ..teşekkürler arkadaşlar çok yardım seversiniz..
  • Arkadaşlar önceki sayfalarda yazan oldumu bilmiyorum ama bugün internette gezerken bunu gördüm.

http://www.sanalmarketim.com/urun/722b8f4ce80cb7a9000863cfcf58a090/WESTERN-DIGITAL-WESTERN-DIGITAL-WDAVP00BE-HD-Media-Player

Bu aleti sanalmarketim.com' da satacaklar. siteye koymuşlar ama fiyat belli değil.
    Aralık ayı sonunda stoklarda olacakmış
  • arkadaslar belki saçma soru olacak 2.kez soruyorum ama
    altyazı problemi sadece mkv uzantılı filmlerdemi mevcut?
  • Bu çok iyi haber. Zaten sanalmarketim genelde en uygun fiyatlı satış yapan sitelerden biridir.

quote:

Orjinalden alıntı: kponedin

Arkadaşlar önceki sayfalarda yazan oldumu bilmiyorum ama bugün internette gezerken bunu gördüm.

http://www.sanalmarketim.com/urun/722b8f4ce80cb7a9000863cfcf58a090/WESTERN-DIGITAL-WESTERN-DIGITAL-WDAVP00BE-HD-Media-Player

Bu aleti sanalmarketim.com' da satacaklar. siteye koymuşlar ama fiyat belli değil.

• quote:

Arkadaşlar önceki sayfalarda yazan oldumu bilmiyorum ama bugün internette gezerken bunu gördüm.

hadiiii, bunu bekleyelim bari. kaç paradan girer acaba. yada ne zaman.

• quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

arkadaslar belki saçma soru olacak 2.kez soruyorum ama
    altyazı problemi sadece mkv uzantılı filmlerdemi mevcut?
    elimde sadece mkv film oldugu icin onu deneyebildim baska tur deneyemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fh-b170

quote:

hadiiii, bunu bekleyelim bari. kaç paradan girer acaba. yada ne zaman.

Güncel Fiyatıyla Aralık Ayı Sonunda Beklenmektedir. yazıyor sanalmarketim.com'da

• Sanalmarketim de üyeliği olanlar, cihazın Türkçe altyazı desteği olup olmadığı hakkında müşteri hizmetlerine sorabilirler mi?
  • Sordum sanalmarketime bakalım cevaplayacaklarmı?
  • YARDIM LÜTFEN! Bu cihazı almayı düşündüğüm için proshow gold 3.5 sürümünü satın aldım.Fotoğraflarımdan pc ye 1080p video file yapıyorum 3 şarkı süresindeki dosya 6 gb oluyor.Bunu daha makul boyutlara getirme şansım var mıdır acaba?(başka bir slayt programı ile olmasın lütfen çünkü buna 66usd ödedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalhus -- 28 Kasım 2008; 18:45:16 >
  • arkadaslar turkçe altyazı destegi olmasada notepad programında acıp utf8 yapıp
    http://www.hlst.sabanciuniv.edu/TL/ascii.html adresinden turkce karakterleri kaldırıp ingilizce karakter uygulaması 30 sn alıyor. bu cihazda tek derdimiz altyazı olsun bence
  • sanalmarketime sorduğum soru cevaplanmış.

Merhabalar ****** bey,
    WESTERN DIGITAL WDAVP00BE WD TV HD Media Player'ın Türkçe altyazı desteği konusunda, net bir bilgi edinemedik fakat, ürün stoklarımıza geldiğinde test edilecek ve ürün özelliklerine mutlaka eklenecekir. Web sayfamızdaki açıklamaları takip edebilirsiniz.

Türkçe desteğinin teknik olarak şu şekilde olması gerekmektedir.
    *.SRT formatındaki dosyanın UTF-8 dil desteğine uygun olarak kodlanmış olması yeterlidir. Fakat net bilgi testlerden sonra ortaya çıkacaktır.

Teşekkür ederiz...
  • Cihazın original firmware dosyasını yayınlarlarsa, bizim firmware edit uzmanı arkadaşlar Türkçe altyazı sorununu kökten çözerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 28 Kasım 2008; 14:18:57 >
  • noyancelebi kardeş dts'den ac3'e çevirmek için gönderdiğim programı deneyebildin mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

zaten 720p filmler cogunlukda
    1080p kaç tane varki
    en azından bende yok

her blu-ray 1080p bulabilirsin nette.ben odamda Dvico ile 720p kullanıyorum ekra 32 inc olduğu için

ama 1080p yok demek yanlış bilgi vermek olur.
  • Bana bu cihaz 15 güne kadar gelicek bakalım nasılmış bir arkadaşımda pocorn hour alıyor 300usd olan model karşılaştımalı bir test de yapabilirim vakit bulabilirsem.
  • UTF-8 destekliyorsa Türkçe karakter sorunu olmaması lazım. Denenen srt dosyalar büyük ihtimalle UTF-8 değildir.

Cihaz Popcornhour ile karşılaştırılabilecek bir cihaz değil. Aynı Sigma çipini kullanan bütün cihazların medya oynatma özelliği aynı. Bunun eksileri internete bağlanmaması, dahili HD kullanamaması ve en önemlisi altyazı konusunda Popcornhour kadar esnek olmaması. 8635 çipini kullandıktan sonra bu tip cihazların dış tasarım, kumanda işlevselliği, Türkçe altyazı desteği dışında birbirlerinden hiçbir farkı yok. WD'nin cihazı bunlardan biraz farklı ama diğerlerinin gerisinde olan bir cihaz. Sadece fiyatı iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seko92

UTF-8 destekliyorsa Türkçe karakter sorunu olmaması lazım. Denenen srt dosyalar büyük ihtimalle UTF-8 değildir.

Cihaz Popcornhour ile karşılaştırılabilecek bir cihaz değil. Aynı Sigma çipini kullanan bütün cihazların medya oynatma özelliği aynı. Bunun eksileri internete bağlanmaması, dahili HD kullanamaması ve en önemlisi altyazı konusunda Popcornhour kadar esnek olmaması. 8635 çipini kullandıktan sonra bu tip cihazların dış tasarım, kumanda işlevselliği, Türkçe altyazı desteği dışında birbirlerinden hiçbir farkı yok. WD'nin cihazı bunlardan biraz farklı ama diğerlerinin gerisinde olan bir cihaz. Sadece fiyatı iyi.

WD'nin cihazının artıları:
    1) Çipseti Sigma Designs 8635 (yani uyduruk bir çip koymamışlar en azından)
    2) Western Digital gibi köklü bir firmanın arkasında olması
    3) Türkiye'de distribütör ve yetkili servis ağının bulunması
    4) Fiyatının mukabil ürünlerden 2-3 kat daha ucuz olması
    5) Muhtemelen yakında elektronik satış zincirlerinde satılacak olması
    6) Oldukça kompakt ve şık denecek bir yapıda olması
    7) Diğer büyük ölçekli firmaların bu pazar konusunda iştahlarının arttığı ve farklı ürünlerin yakında yaygınlaşacağının sinyalini vermesi

WD'nin NMT'lerden (Istar, Tomacro, Tvix, Egreat, Popcorn Hour vb) eksileri:
    1) Ağ desteği sunmaması
    2) Internet ulaşımının olmaması (gerçi diğer cihazlardaki torrent desteği de pratikte pek kullanılacak düzeyde değil)
    3) Görüntü çıkışlarının (komponent, skart vb) bol olmaması
    4) Firmware'inin henüz emekleme döneminde olması (muhtemelen yakında altyazı problemleri aşılacaktır)
    5) DTS dekoder'inin olmaması (ya yazılımsal veya DTS lisanslamasının yapılmamış olmasına bağlı)
    6) Dahili HDD kullanamaması (gerçi eksternal bağladığınızda diğer cihazlardan yine de daha az yer kaplayacak)

• quote:

Orjinalden alıntı: furtem

hocam şu programı da bizahmet denermisin?

http://www.videohelp.com/tools/PopCorn_MKV_AudioConverter

hocam program 2 bilgisayardada uzantı hatası verdi denemelerim devam ediyor bu baska bir program tavsiyesi varsa alabilirim
  • @noyancelebi
    Ses işlemleri için eac3to'yu deneyebilirsin. Oldukça işlevli bir programdır. Her türlü dönüşümü yapabilir. :)
    http://www.videohelp.com/tools/eac3to

Ancak ses kodeklerine sahip olman gerekiyor. Ac3 için Nero'nun 7. versiyonu gerekebilir.
    Daha fazla bilgi doom9'da
    http://forum.doom9.org/showthread.php?t=125966

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.