Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
802.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam olarak 21-18-9 atbi bu kargo olursa boutlar bira daha buyur bavula konacaksa olculer bu
  • WD nin kendi sitesindendir

Please note the WDTV also supports the following languages for subtitles:

* Chinese (Simplified)
    * Chinese (Traditional)
    * English
    * French
    * German
    * Italian
    * Japanese
    * Korean
    * Spanish
  • Arkadaşlar bu cihaz kaç gb a kadar destek veriyor? Bir de değişik marka HDD lerde de çalışıyor mu? Örneğin seagate 1.5 Tb harici HDD de sorunsuz çalışır mı? Teşekkürler...
  • Yurt disindaki forumlarda kullanıcılardan biri 2 adet 1 er TB lik HDD yi sorunsuz kullandıgını yazmıs. Ama 1.5 tb takinca sorun olur mu bilemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cony35

Arkadaşlar bu cihaz kaç gb a kadar destek veriyor? Bir de değişik marka HDD lerde de çalışıyor mu? Örneğin seagate 1.5 Tb harici HDD de sorunsuz çalışır mı? Teşekkürler...

ben seagate 640GB (sayı biraz garip biliyorum:) )+120 GB WD bagladım saat gibi calısıyor
  • bende arkadasıma soyledım 21'i gibi gelecek insallah fakat altyazı sorunu nasıl duzelecek orası muamma gibi duruyor
  • Ses le ilgili bir kaç soru sormak istiyordum.
    DTS li sesleri duymak için WDHDPlayerda harici kod çözücülü Yani anfili hoparlörler gerekli
    olduğu belirtiliyor. Anfili sistemler oldukça pahalı gibi.
    Muadili satılan diğer markalı HDPlayerların bazılarında DTSyi çözdüğü
    ve 5.1 analog çıkışları mevcut olduğu belirtiliyor.
    Diğer HDPlayerlarda yanlış anlamadıysam böyle bir durum yok.

Diğer HDPlayerlarda 100$ lık anfisiz 5.1 hoparlörlerle sesler alınabilirmi.
    Alınırsa performansı hakkında bilgi verebilirmisiniz.
    Neticede sesi zaten fazla açamıyorum.

1080p ve 720p mkvli filmlerde Ses codeği olarak genelde AC3 yada DTS olarak
    belirtiliyor. Başka bir ses codeği kullanılıyormu. Yani bu HDPlayerlarda farklı ses codeği
    olduğu için sesin gelmeme durumu olabilirmi.
  • WD şu anda hiçbir şekilde DTS i kendi içinde çözemiyor, Bitstream (çözülmeden) olarak çıkışına aktarıyor, DTS kodlu sesleri duyabilmek için harici bir cihaza ihtiyacınız var, bu cihaz DTS çözebilen bir AVR (Audio Video Receiver) ya da optik girişli DTS çözebilen kendinden amfili DVD player olabilir. Bunun dışındaki alternatif de DTS'i, AC3 e çeviren programlar olabilir. Ama eğer bütçe de elveriyorsa, film izlemenin %50 si (bence) surround ses olduğu için AVR li 5.1 bir sistem kurmak aldığınız keyfi kesinlikle arttıracaktır.

Edt: Evet DTS ve AC3 harici, yeni nesil ses kodekleri (DTS HD, DD+, Dolby True HD) içeren HD rip filmler mevcut ki bunlar için bu kodekleri çözen AVR gerekli!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 2 Aralık 2008; 17:26:36 >
  • Yani anlaşılan 99 dolara bunu alacan bide 750 ytl z5500 alacan. dts çözebilen bi hdbox varmı acaba
  • 175-250 ytl arasi dts çözebilen uygun fiyatli 5.1 ler var. yani illa bütçenizi 750 ytl verecegiz gibi ayarlamayın..
  • Cok iddiali bir ses sistemi istemiyorsanız asagi linkteki cihaz işinizi rahatlıkla gorecektir. Hem DTS var hem Optik giris, hemi de SONY..

http://www.mavibilgisayar.com/ud/9345
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

iyi baslikmis bu bende kasa alicam okumaya basliyim simdiden

eğer sırf HTPC için alıcam diyorsan biraz bekle derim:
    http://resim.donanimhaber.com/m_27568909/tm.htm

Ufkumu genislettin joyberk tessekürler valla bitanesin usta..

Son bir sorum olcak yalniz olmadi ben kesin almak istiyorum bu ürünü ama ayni katagoride birde wireless hd player var. nasil bisey sence almanca yazilar ama teknik terimler ayni umarim anlarsin.ben ilk kez gördüm böyle bisey cevabini bekliyorum usta tessekürler simdiden.

Not : Ben avusturyada oturuyorum link o yüzden buraya ait bir sirket reklam olarak anlasilmaz umarim

• quote:

Orjinalden alıntı: cony35

Arkadaşlar bu cihaz kaç gb a kadar destek veriyor? Bir de değişik marka HDD lerde de çalışıyor mu? Örneğin seagate 1.5 Tb harici HDD de sorunsuz çalışır mı? Teşekkürler...

Dostum WD nin tanirim dedigi cihazlarin listesi burda =»

The following USB Storage devices have been tested and are compatible with the WD TV HD Media Player. (Asagidaki USB Depolama Aygitlari test edilmis ve WD TV HD Media Player ile uyumlu olduklari gorulmustur).

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player

WD nin de dedigi gibi bu listedekiler cihazla calistigi kesin olan aygitlar , yani bu listede olmayip da calisabilecek cihazlar da vardir elbet fakat ilk agizdan ve resmi aciklama bu kadar , liste disinda yer alan ve WD TV ile uyumlu aygitlari da cihazi satin alan arkadaslar deneyip burda paylastikca ogrenmis olcaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strider_4242 -- 2 Aralık 2008; 19:14:24 >

• stoklarda kalmadi.. Türkiye'e maviden başka bu ürünü satan yer e görmedim.

quote:

Orjinalden alıntı: cembasmaci

Cok iddiali bir ses sistemi istemiyorsanız asagi linkteki cihaz işinizi rahatlıkla gorecektir. Hem DTS var hem Optik giris, hemi de SONY..

http://www.mavibilgisayar.com/ud/9345
  • Amerikada bulunan dostlarımı aradım.
    Bugün yarın irtibata geçicekler.
    Gelecek olan varsa getiricek yanında.
    Gelir gelmez bilgi veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatokato

Yani anlaşılan 99 dolara bunu alacan bide 750 ytl z5500 alacan. dts çözebilen bi hdbox varmı acaba

Z5500 ve 1 TB Smartdisk mevcut. Sadece WD HD TV eksik.
  • Herkes okadar şanslı olamıyor malesef selodonanimhaber :(
  • Bu cihaz Ukrayna, Sırbistan, Suudi Arabistan ve Yunanistan dahil birçok ülkede satışta görünüyor ama bizde yok. Bizim ithalatçılar, her zamanki "bekle-gör" mantığı ile hareket ediyor. Yoksa altyazı göstermemesi falan hikaye. Şu yazdığım ülkelerin hangisinin alfabesini düzgün altyazı olarak gösteriyor acaba bu cihaz?

Dün akşam ABD'deki büyük bir siteden almadığıma pişman oldum, şimdi aynı site cihazı stoklarda yok gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 3 Aralık 2008; 16:01:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Orjinalden alıntı: fatokato

Yani anlaşılan 99 dolara bunu alacan bide 750 ytl z5500 alacan. dts çözebilen bi hdbox varmı acaba

Z5500 ve 1 TB Smartdisk mevcut. Sadece WD HD TV eksik.

Ama en önemli şeyi unuttum. LCD TV yok.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.