Ukrayna fiatı nedir cihazın bilgisi olan varmı? hangi mağazalarda varmışki??
yunanistanda 99€ fiyatı var bende yunanistan pasaportu var aslında gitsem istediğim kadar getiririm ama şimdilik laptopta izliyorum.Gümrük sorunum olmaz zaten her bir yolcuya bir tane versen eline kimse bişey diyemez zaten bizim oralı türkler gelip giderken hep öyle yaparlar. işte burada:; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980
arkadaşlar hdd bu cihaza bağladığımız zaman hdd FAT 32 mi yoksa NTFS mi olması gerekiyo saygılar
tam hayal ettiğim makine... ama nasıl alacağım mechul...
2sinide destekliyor
Değerli arkadaşlar, Acaba bu cihaz sony camera görüntü formatı olan dv formatını oynatabilir mi? Windows movie makerla capture yaptığımız dv formatını divx veya dvd formatına çevirmek hem zaman alıyor hem de görüntü kaybı yaşanıyor.Direkt dv formatında görüntü kaybı yok denecek kadar az.Bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirlerse sevinirim.Teşekkürler.
vestelin divx playerini alacakken kafamı karıştırdınız. bu oynatıcı da optik ses çıkışları var mı merak ettim
quote:
Orjinalden alıntı: airtor
vestelin divx playerini alacakken kafamı karıştırdınız. bu oynatıcı da optik ses çıkışları var mı merak ettim
Var
quote:
Orjinalden alıntı: andrommeda
Değerli arkadaşlar, Acaba bu cihaz sony camera görüntü formatı olan dv formatını oynatabilir mi? Windows movie makerla capture yaptığımız dv formatını divx veya dvd formatına çevirmek hem zaman alıyor hem de görüntü kaybı yaşanıyor.Direkt dv formatında görüntü kaybı yok denecek kadar az.Bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirlerse sevinirim.Teşekkürler.
bu aksam denerim
quote:
Orjinalden alıntı: airtor
meajlarda bu yazıyor zaten
kadaşlar kusura bakmayın bu cihaz hakkında tam bilgiye sahip olamadım ancak arkadaşlar tam olarak memnun değiller sanırım doğru mu bu?
Bu cihazın şimdilik iki kusuru var. Birisi türkçe altyazı sorunu. Diğeri de DTS sesi çözememesi. Bu sorunlar da güncellemeyle çözülebilecek sorunlar. Yani kesinlikle alınabilecek bir alet.
neden boyle bir yargiya vardin anlamadim hocam cihaz cok iyi bir cihaz
Arkadaşlar, Cihazın hdmi versiyonu kaç ? 1.3 mü ? Teşekkürler.
DTS cozme isinin guncellemeyle asilabilecek bi durum oldugunu hic sanmiyorum , ek bi donanim gerektigini dusunuyorum chip misali , ayrica bu durum eksik yada problem degil, aletin fiyatini asagida tutmak icin sanirim bu ise girmemisler , DTS lisansli bir marka ve cod cozucusu de belli bir ucret karsiligi kullanilabiliyor yanilmiyorsam , ancak ilerde bu cihazin bir ust versiyonu diye cikaracaklari alette DTS cozucu kullanilabilir ki o zaman da aletin fiyati bu kadar ucuz olmaz , ilk surumler cogunlukla eksikleri gormek adina suruluyor piyasaya ikinci ve diger surumlerde de bu eksikler kapatiliyor ama bu DTS cozmeme olayinin bilincli olarak (diger hd player lardan daha ucuz cikmak icin) yapildigini dusunuyorum...
HDMI versiyonuna dair en ufak bir ipucu yok arkadaşım...
dts'i hiç cözmüyor değil arkadaşlar .anladığım kadar ile optik bağlantı ile dts 'de çözebilen bi av recever'e bağlantı ile halledilebiliyor. zaten dts'in kalitesini algılamak için de av recever olmazsa olmaz gibi birşey. sadece dts kodlu filmler hdmi ve arkadaki stereo jak'tan ses gelmiyor. ama optikten iletebiliyor. durum bu. türkçe fw ise şimdilik turkçe karakterleri ingilizce karakterlere çeviren programlarla halledilebiliyor. yapa yine bazı programlarla film'e gömülebiliyor. buda sanırım bir fw ile aşılabilir yakın zamanda..12-13 gibi almanyadan gelecek olan teyze'me bir tane siparş ettim. 99 ero + masraflar. ve almanyada heryerde bulunmuyor, mediamarkt'a bile yok. internetten kapıda ödeme usulu alacak teyze oğlu, siparişi verdi. sabırsızlıkla beklıyorum. kullanıcıların dediğine göre video kalitesi iyi durumda. aksiyon sahneleri bile çok iyi diyorlar. e sonuçta 99 ero..sabırsızlıkla bekliyorum. şu batman'i seyredeyim 1080p başka bişi istemem ...
quote:
Orjinalden alıntı: strider_4242
DTS cozme isinin guncellemeyle asilabilecek bi durum oldugunu hic sanmiyorum , ek bi donanim gerektigini dusunuyorum chip misali , ayrica bu durum eksik yada problem degil, aletin fiyatini asagida tutmak icin sanirim bu ise girmemisler , DTS lisansli bir marka ve cod cozucusu de belli bir ucret karsiligi kullanilabiliyor yanilmiyorsam , ancak ilerde bu cihazin bir ust versiyonu diye cikaracaklari alette DTS cozucu kullanilabilir ki o zaman da aletin fiyati bu kadar ucuz olmaz , ilk surumler cogunlukla eksikleri gormek adina suruluyor piyasaya ikinci ve diger surumlerde de bu eksikler kapatiliyor ama bu DTS cozmeme olayinin bilincli olarak (diger hd player lardan daha ucuz cikmak icin) yapildigini dusunuyorum...
Pardon da bu dts çözme işi neden kafaya takıldı anlamadım. O kadar az dvd ve dolayısıyla filmde dts vardır ki. Ve benim bildiğim dts sesi olan butun filmler dolby digitali de destekler. Ve yanlış hatırlamıyorsam zaten artık filmlerin çoğu dolby digitaldir ve dts artık kullanılmayan bir sitemdir (sadece bazı sinema salonları hariç) Yanılıyorsam düzeltin, nedir bu dts i sorun etme anlamış değilim????
DTS kod çözücü yok dediğiniz nedir? Cihazın arkasında analog 5+1 çıkış olmamasından mı bahsediyorsunuz? Bunu beklemek biraz fazla olur bence. Onun haricinde optik ses çıkışından, kaynak DD olsun, DTS olsun, TrueHD, DTS-HD vs. olsun hepsini olduğu gibi aktaracaktır AVR cihazınıza veya benzerine. Zaten DTS kod çözmeyen surround amfi günümüzde pek yok gibi. Elinde olmayanlar da DTS kodlanmış film indirmemeye dikkat etsinler derim.