Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyazı turkce karakter problemi kalmadıgında ve dts gibi ses formlarında problemsiz calıstıgı an kaparım bir tane yoksa binlerce dizi dosyasının altyazılarını tr karekter olmadan düzelt fln zor iş cok zor iş
  • Son anda bir surpriz oldu is yerindeki arkadasımın annesi ve babası almanyadan gelirken almışlar. Cihaz Pazar gunu elime gecti. Bu arada cihazın Almanya satis fiyati 94€.

Muhtesem diyebilirim. El kadar aletin oynatamadıgı film yok. Elimdeki tum 720p ve 1080p mkv leri oynatabildim. 8600 GS ekran kartlı HDMI cıkıslı ACER 5920G laptopumun takılarak oynattigi (zar zor purcodecpack ile frame atlayarak oynatıyor) 1080p belgeseli en ufak sıkıntı olmadan oynattı. Sanırım bende burada arkadasların sıkıntı yasadigi sekilde yuksek bitrate li mkv ler yok. Ev sinema sistemimde optik giris oldugundan hemen baglantıyı yaptım ve dogal olarak bende DTS sorun teskil etmedi.

Turkce altyazi destegi kesinlikle yok. Turkce karakterler bozuk degil, hiç gözukmuyor. Ben de cozumu noyancelebi gibihttp://www.hlst.sabanciuniv.edu/TL/ascii.html adresinden turkce karakterleri ingilizce ile degistirerek kullanma yoluna gittim. Pratik ve hızlı.
    Yazılım cıkana kadar bu sekilde devam edecegim...

Imkanı olan ve arsivini DVD ler yerine Ext HDD lerde tutan tum arkadaslara şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: cembasmaci

Son anda bir surpriz oldu is yerindeki arkadasımın annesi ve babası almanyadan gelirken almışlar. Cihaz Pazar gunu elime gecti. Bu arada cihazın Almanya satis fiyati 94€.

Muhtesem diyebilirim. El kadar aletin oynatamadıgı film yok. Elimdeki tum 720p ve 1080p mkv leri oynatabildim. 8600 GS ekran kartlı HDMI cıkıslı ACER 5920G laptopumun takılarak oynattigi (zar zor purcodecpack ile frame atlayarak oynatıyor) 1080p belgeseli en ufak sıkıntı olmadan oynattı. Sanırım bende burada arkadasların sıkıntı yasadigi sekilde yuksek bitrate li mkv ler yok. Ev sinema sistemimde optik giris oldugundan hemen baglantıyı yaptım ve dogal olarak bende DTS sorun teskil etmedi.

Turkce altyazi destegi kesinlikle yok. Turkce karakterler bozuk degil, hiç gözukmuyor. Ben de cozumu noyancelebi gibihttp://www.hlst.sabanciuniv.edu/TL/ascii.html adresinden turkce karakterleri ingilizce ile degistirerek kullanma yoluna gittim. Pratik ve hızlı.
    Yazılım cıkana kadar bu sekilde devam edecegim...

Imkanı olan ve arsivini DVD ler yerine Ext HDD lerde tutan tum arkadaslara şiddetle tavsiye ederim.

Öncelikle cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın, Almanya'dan nerden almışlar acaba?

• Berlinde cyberport diye bir magazadan almışlar.

Asagida linkini de buldum:

http://www.cyberport.de/item/2977/1176/0/124794/western-digital-wd-tv-hd-media-player-hdmiusb20.html
  • @cembasmaci
    cihazın çıkışlarını tam yazabilir misin biyerde bulamadım bende ses için home theatre ın amfisine bağlayacam: Optik çıkışı var mı cihazın?
    tv de görüntüyü nereden alıyorsun kompozitmi? umarım değildir...
    hdmi veya scart çıkış var mı ?

cihazı getirip satan varsa alıcıyım pm ile temasa geçiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 1 Aralık 2008; 13:26:57 >
  •  Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furtem -- 1 Aralık 2008; 13:25:02 >
  • arkadaslar bende yurtdısından getırtmek ıstıyorum fakat benim icin kutu buyuklugu onemlı, kutunun kaca kac cm oldugunu yazabilecek birisi var mı?
  • Metric
    Height 40 mm (Max)
    Length 100 mm (Max)
    Width 125.5 mm (Max)
    Weight 303 g
  • quote:

Orjinalden alıntı: furtem

Metric
    Height 40 mm (Max)
    Length 100 mm (Max)
    Width 125.5 mm (Max)
    Weight 303 g

sanırım siz aletin buyuklugunu yazdınız benim istedigim pakedinin buyuklugu yani ana ürün kutusunun
  • Bence bu subtitle olayında yapamadığımız bir şey var. Çünkü adamlar özellikle UTF8'i desteklediklerini yazmışlar. Acaba altyazıyı UTF8'e çeviren bir program varmı?
  • quote:

Bence bu subtitle olayında yapamadığımız bir şey var. Çünkü adamlar özellikle UTF8'i desteklediklerini yazmışlar. Acaba altyazıyı UTF8'e çeviren bir program varmı?

herhangi bir .srt uzantılı altyazi dosyasini notepad ile acin , farkli kaydet e tikladiginizda assagida 3 secenek belirecek bunlar sirasiyla dosya adi,kayit turu,kodalama...kodlama yazan kisim normalde ANSI secilidir , onu UTF-8 yapin ve kaydet e tikalyin...bu kadar,hicbir extra program gerekmedigi gibi bi de toplam 10 saniye kadar suruyor
  • Bu dediğin şeyi zaten biliyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: strider_4242

quote:

Bence bu subtitle olayında yapamadığımız bir şey var. Çünkü adamlar özellikle UTF8'i desteklediklerini yazmışlar. Acaba altyazıyı UTF8'e çeviren bir program varmı?

herhangi bir .srt uzantılı altyazi dosyasini notepad ile acin , farkli kaydet e tikladiginizda assagida 3 secenek belirecek bunlar sirasiyla dosya adi,kayit turu,kodalama...kodlama yazan kisim normalde ANSI secilidir , onu UTF-8 yapin ve kaydet e tikalyin...bu kadar,hicbir extra program gerekmedigi gibi bi de toplam 10 saniye kadar suruyor

• TR Altyazı desteğini Türkiyede satılmaya başlarken düzeltilebilir.(Yeni Firmware)
    Gözüken tek sorun Sesle alakalı. Uygun Hoparlör seçimi yapmak gerekli.

Benim merak ettiğim şey,
    Görüntü kalitesinin CRT Tüplü TV lerdeki performansı nasıl.
    LCD TV şart mı ? Deneyimi olan arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur.

Bir de kullanılan ses codeclerini (DTS, Dolby vs..) gibi uygun fiyatlı çözebilecek
    Hoparlör tercihleri konusunda Fiyat aralıklarıyla yardımcı olursanız herkese faydası olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mzkn

TR Altyazı desteğini Türkiyede satılmaya başlarken düzeltilebilir.(Yeni Firmware)

Benim merak ettiğim şey,

Bir de kullanılan ses codeclerini (DTS, Dolby vs..) gibi uygun fiyatlı çözebilecek
    Hoparlör tercihleri konusunda Fiyat aralıklarıyla yardımcı olursanız herkese faydası olur.

"Ev Sinema Ses Sistemleri" başlığında işinize yarayabilecek bütçenize uygun, AVR (Amfi) (hoparlör değil) bulabilirsiniz.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 1 Aralık 2008; 17:53:03 >
  • quote:

TR Altyazı desteğini Türkiyede satılmaya başlarken düzeltilebilir.(Yeni Firmware)

Benim merak ettiğim şey,

Eger bu cihazı crt ye baglamayı dusunuyorsan hic alma derim.

• Eger bu cihazı crt ye baglamayı dusunuyorsan hic alma derim.

Normal TV yayınlarında CRT ekranlarla pek fark olmuyor. Hatta Tv yayınlarının 4:3 olması nedeniyle
    TV seyrederken tercih sebebi bile olabiliyor. Fakat XBox tarzı yüksek çözünürlüklü oyunlarda ve yüksek çözünürlüklü Filmlerde LCD TV farkı hissediliyor herhalde.

teşekkürler...
  • haklısın dostum ayrıca burada destekliyor ise 1080p goruntu almaya calısıldıgı icin cok masraf yapılıyor ornegin mkv biriktirmeye basladıgın zaman bir film 4gb tan baslıyor 50ye kadar gidiyor bunun download masrafı suresi ve isciligi ayrı bir dert depolanması ayrı bir dert bu derdin tek devası guzel goruntu almak full hd de o goruntuyu gorunce serin sular dokuluyor. bu sebepledirki en fazla 420p alacagın bır cihazda bu goruntuyu alamazsan cok uzulursun

saygılar
  • quote:

Normal TV yayınlarında CRT ekranlarla pek fark olmuyor. Hatta Tv yayınlarının 4:3 olması nedeniyle
    TV seyrederken tercih sebebi bile olabiliyor. Fakat XBox tarzı yüksek çözünürlüklü oyunlarda ve yüksek çözünürlüklü Filmlerde LCD TV farkı hissediliyor herhalde.

teşekkürler...

Benim gibi bir çok insanın bu cihazı sabırsızlıkla beklemelerinin asıl sebebi, hd içerikli mkv uzantılı filmleri HD ready ya da full HD lcd tv'lerde seyretmenin keyfini yaşamaktır. Eğer CRT TV'ye bağlamayı düşünüyorsanız almayın denmesinin sebebi CRT tvlerde HD film seyretmenin pek bir manası olmayacağı. Bunun yerine bir divx oynatıcı ile divx filmleri seyredebilirsiniz. CRT televizyonda fark pek anlaşılmayacaktır. Bu nedenle CRT TV için çok da gerekli değil. Ama küçük olması ve taşınabilirliği ya da ileride LCD almayı düşünüyorsanız tercih sebebi olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: peace_346

quote:

Metric
    Height 40 mm (Max)
    Length 100 mm (Max)
    Width 125.5 mm (Max)
    Weight 303 g

sanırım siz aletin buyuklugunu yazdınız benim istedigim pakedinin buyuklugu yani ana ürün kutusunun

yardımcı olabilecek kimse var mı
  • quote:

quote:

quote:

Metric
    Height 40 mm (Max)
    Length 100 mm (Max)
    Width 125.5 mm (Max)
    Weight 303 g

yardımcı olabilecek kimse var mı

yaklasık 22-25
    10
    18-20 cm

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.