|
Bildirim
5 GHz kapatıp 2.4 GHz bandını kullanan ben
|
her wifi jenerasyonunda sürekli 2 kat artıyor,ama telefon 2 yan odadaki wifi cekmiyor.
|
b-g-n deki N'de kaldım ben daha ötesine geçemedik :d
|
Wifi kaç bilmem 7 yıl önce türk telekom hangi modemi taktıysa o:)
|
Para lazım para adamlar 7 çoktan bitirmiştir wifi 8 geçmişlerdir.Haberleri alıştıra alıştıra piyasaya yayıyorlar ki herkes duysun bilsin.
|
En iyi yanı mesafe zaten yoksa daha fazla hıza pek kimsenin ihtiyacı kalmadı.
|
Şöyle düşünün şahine ferrari motoru takılması gibi bişi bluetooth bazı avantajları wifi de yok wifi geniş bant bağlantı için ideal ayrıca bağlantı protokolleri ve frekansları birazdaha farklı buda küçük cihazlar için taşınmaz bir yük getiriyor ayrıca pil performansı olarak wifi bir kulaklıkta kullanılması çok kötü bir seçim olur yani özetler isek birinin çok iyi yapabildiği birşeyi diğeri eksik veya aşırı yüksek kalıyor yukarıda verdiğim özetten gidersek ferrari motoru şahine takılır fakat kilometrede 2 litre benzin harcadıktan sonra ve yapaısı gereği o hiza ulaştığında araba kaportası kaldırmadıktan sonra masraftan başka bişi değil. Wifi uzun süre kulaklıkta göremezsin çünkü veri aktarımı konusunda çok fala gelişiyor makas çok açılıyor Bluetooth ise az enerji ile yapılabileceklern en iyisini yapma peşinde olduklarından paralel bir gelişme olmayacaktır. Ayrıca 5.2 sürümü yakın mesafede wifi aratmayacak şekilde ses aktarımı yapabilecek düzeye geldi tek yapmanız gerek destekleyen bir kulaklığınız ve bir telefonunuz olması
|
Çoğu Cihaz 2.4 desteklerken ne 7 si
|
|
2.4 Ghz kullanan bne :/ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 1 Haziran 2021; 22:8:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 1 Haziran 2021; 23:54:59 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 2 Haziran 2021; 00:05:21 > |