Bildirim
Wifi yi lan ile dağıtmak.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Onun yerine evin içine bir adet repeater koyup kablosuz olarak paylaştırsan ? -
Evdeki hız 0.10 mbs çektiğim bağlantı 20 mb metro upload+dowload hızları aynı ben bu bağlantıyı digitürk ıqda kullanıcağım.
sorunumu kablosuz ağ ve yerel ağ bağlantısını köprüleyerek çözdüm.
koblosuz gelen ağdaki interneti pc nin ethernet portundan kabloyla alıp digitürke bağladım ama kullandığım ağ 802.11x destekli olduğu için kimlik doğrulama sayfası gelde bende diğitürkle kimliğimi doğrulayamayacağım için köprüye el ile ıp atamaya çalışıyorum yani kimliği pc den doğrulayıp pc nin ıp sinide digiye yazıp kimlik doğrulatmış olacağım ama bir türlü beceremedim farklı ıp ler atayınca pc deki net te gidiyor.Ne yapmam lazım ? -
senin ihtiyacın connectify programı bana dua edeceksin -
ben bağlantıyı sağladım zaten ama bağlandığım hattın kimlik doğrulama sayfasına girdiğimde kullanıcı adı şifre soruyo diğitürklede yazamıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: onurkibar576
ben bağlantıyı sağladım zaten ama bağlandığım hattın kimlik doğrulama sayfasına girdiğimde kullanıcı adı şifre soruyo diğitürklede yazamıyorum.
bu programı hiç kullandınmı? içeriğini okudunmu? azda olsa afaştırmalısın.bu program pcne gelen interneti farklı ıp grubu yaparak dagıtır dediğin sorunu yaşamazsın.lütfen biraz arastırmacı olalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o program kablolu bağlantıyı kablosuz yapmak için benim dediğim tam tersi oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: onurkibar576
o program kablolu bağlantıyı kablosuz yapmak için benim dediğim tam tersi oluyor.
alakası yok kablosuzuda kablolu yapıyor bizzat denedim.hatta laptoptan cıkan kabloyu switch ile coğalttım.orda soruyor ne yapayım diye istediğini seçip yaptırıyprsun
Hangi sürümünü indiriyim o zaman bu programın gezginlerdeki 7.---- sürümünü indirdim az bişey yüklendi sonra kaldı ilerlemedi. -
connectfy pro yazıp cracklisini bulup indirmen lazım
Tesekkur ederim cevap icin pc ye gecince deniycem
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim bağlantıyı sorunsuz yaptım . Ip felanda sorun olmadı . -
rica ederim bildiğim için bana dua edeceksin demiştim zaten ilk mesajda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X