Şimdi Ara

Win 7 Denetim Masası Sorunu. Nolur çok acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlerden bir konuda acil yardımlarınızı rica edecem. Zira benim için çok önemli bir konu.

İşletim sistemim windows 7 basic. Bu sabah internet seçeneklerinden bir işlem yapmak için herzaman yapmış olduğum gibi; Denetim Masası sekmesinden Internet Seçenekleri bölümüne tıkladım. Ancak 2-3 saniye beklemenin ardından açılmayıp, ekranda

Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (XC0000005) Uygulandırmayı sonlandırmak için Tamam düğmesini tıklayın.

Uyarısı verdi. PC'yi kapatıp açtım falan tekrar denedim ama sonuç aynı. Internet Seçeneklerine giremiyorum. Pc deki tüm programlar ve antivirus (Kaspersky) orjinal. ve pc'yi sadece ben kullanırım. Kasperky'de son zamanlarda hiç virus uyarısı falan da vermemişti.

Ne olur bana bir yardım edin, sabahtan beri google'da sorunun çözümünü araştırıyorum, ama hiçbirisi olmadı, fazla da anlamam birşeyleri bozmaktan korkuyorum.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• internet explorer açıkken araçlara tıklayıp internet seçenekleri kısmına girebiliyormusunuz?
  • Bende de internet seçeneklerine girildiğinde , bazı ayarlarınız "yöneticiniz" tarafınca kısıtlanmıştır yazıyo :)
  • Normalde varsayılan tarayıcım google chorome. Ancak dediğiniz gibi explorer'den seçenekler'i tıklayarak girebiliyorum. Ancak dediğim gibi denetim masası üzerinden giremiyorum.

Yazdıktan sonra aklıma geldi, son günlerde yaptığım tek değişiklik Bareshare diye lanet bir siteye girmek oldu. Gayet masum amaçlar için girdiğim site, meğerse adi bir sohbet sitesiymiş. Sabah hemen uninstall ettim pc'den. Zaten internet explorer'deki açılış sayfamıda değiştirmiş adi program.
    Yani aklıma gelen tek ihtimal bu siteden kaynaklı bişeyler olabilir. Ama dediğim gibi herhangibir virus uyarı almadım.

Sizce ayarlardan bazılarını değiştirmiş olabilirmi bu? Ne yapmam gerekir?
  • Son iki mesajın kaynağı virüs. Kaspersky bilgisayarınızdakini bulamıyor olabilir. Güvenli Modda tarama yaptırın, ComboFix ile de tarayın.
  • hayır virüs değil ayngısı banada olmuştu.bearsharele beraber bi dosya kuruluyor.media bar olması lazım onu silerse düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

hayır virüs değil ayngısı banada olmuştu.bearsharele beraber bi dosya kuruluyor.media bar olması lazım onu silerse düzelir.

Yani dediğin programın virüs değilde yararlı bir program olduğunu mu söylüyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

hayır virüs değil ayngısı banada olmuştu.bearsharele beraber bi dosya kuruluyor.media bar olması lazım onu silerse düzelir.

PC'mi güvenli modda tarattım, herhangibir virüs vs. bulmadı. Ayrıca güvenli modda internet seçeneklerine de girebildim, fakat normal çalışmada halen sorun devam ediyor.
    Media bar nerededir? PC'de göremedim.
  • Casus programlara karşı bir program kullanmanızı tavsiye ederim spybot, spyware doctor gibi
  • hayır yararlı demiyorum virüssüz diyorum.

Program fileste bearsharenin içinde olabılir
  • bearshare mp3 indirme programından mı bahsediyoruz ?

revo uninstall yada total uninstall programını kurun zorla kaldır seçenegi vardır oraya bearshare yazın pc deki tüm izleri silecektir
  • Sorun çözüldü arkadaşlar!

Spyware Doctor ve Kaspersky ile tekrar tarattım, birkaç ıvır zıvır önemsiz bulgu dışında birşey bulamadı yine.
    Bu kez pc'yi güvenli modda tekrar çalıştırıp denetim masasını açtım, ve normal modda gözükmeyen Bearshare'nin ekli dosyası kabak gibi meydana çıktı. Onu'da silip re-start yapınca sorun çözülmüş oldu.

Yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Aman siz siz olun Bearshare'den uzak durun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.