Bildirim
win 7 ekran kartı driveri hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim görüşüm Vistaya dönmeniz.Bu süreç içerisinde ekran kartı ilgileriyle bir bildirim yapamayacaksınız.Vistaya geçerek beklemenzi öneririm.Eğer bu zamana kadar çıkmayacaksa bu süreden sonra çıkmasını beklemek zor olur. -
http://driverscollection.com/?H=Radeon%20X1200&By=ATI&SS=Windows%207
bu driver ı yüklemeyi dener misin? (Win 7 32 bit) Ya ben mi sorunu anlamadım bilmiorum. Win 7 ekran kartı driver ını kendi yükler senin extra dan herhangi bi yükleme yapmana gerek yok. -
Benimde bildiğim Windows 7 Ultimate kendiliğinden bütün driverları yüklüyor.Siz aygıt yöneticisi fotoğrafını eklerseniz daha çok yardımcı olmaya çalışırız. -
KESİN ÇÖZÜM
TECRÜBEMDEN DOLAYI YAZIYORUM
ARKADAŞIMIN EKRAN KARTI ONBOARD X1250 İDİ ARADA Bİ MAVİ EKRAN VERİODU HEMDE HER TÜRLÜ HATASINI KAFAYI YEDİM. EN SON BİGÜN ALDIM O DRIVER CD SINI KIRDIM. WIN 7 KURARKEN INTERNET KABLON TAKILI OLSUN DRIVERINI KENDISI BULUYO ZATEN. SONRA BIDE BAKTIM DRIVERIMI BULMUUUS CHIPSETI EKRAN KARTINI VS OOOH MIS GIBI NE MAVI EKRAN VAR NE DONMA. BENCE ELINDEKI DRIVER HER NE ISE ONUNLA VEDALAS VE WIN 7 NIN YUKLEDIGI EKRAN KARTI DRIVER I ÜZERINE DRIVER KURMA SAKIN -
Aygıt Yöneticisinden ekran kartınızın üstüne gelip donanımı güncelleştir deyin ve ardından internette ara diyin o Microsoft'un sitesinde arıyor buluyor ve yüklüyor. Çok defa böyle yaptım. Yüklediğim bir adet notebook'ta böyle bulmadı onda da NVIDA'nin sitesinden bulup indirip yükledim düzeldi. -
Vista sürücüsünü zorla tanıtın sisteme -
arkadaşlar hallettim teşekkür ediyorum sorunumu cozdum en son wista sürücüsünü yukledim oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X