arkadaşlar selamlar.win 7 ultimate yi indirdim kuruluma başladıktan bir kac dakika sonra "Windows belirtilen [install.wim]yansıma dosyası mevcut olmadığından [OS IMAGE] için bilgi toparlayamadı" hatasını veriyor ve kurulum yapamıyorum.ayrıca dvd yi alcohol de 4x de yazdırdım ve yazdırırken hiç bir şeye dokunmadım.
2. olarak windows açıkken iso dosyasından kurulum dosyalarına çıkartıyorum bir klasöre ve setup u çalıştırıyorum.yine install.wim 0x8007000D error unu alıyorum.hadi diyeceğim cd yi hızlı çektik yaktık cd yi dosyaları kopyalayamıyo ama iso dan masaüstüne cıkardım dosyaları yine aynı hata.yardımcı olursanız çok sevinirim.
başka bir tane indir indirdiğin image dosyası bozuk olabilir
kardeşim sağolasın.tekrar indirdim iso yu oldu,teşekkürler.
kardeşim win7 yi kurmaya çalısıyorum ama boyle bi hata verio neden ''this installation disc isn't compatible with your version of windows.To upgrade,you need the correct insrallation disc.For more information,check yout computer's system information.To install a new copy of Windows, restart(boot) your computer using the installation disc, and then slect custom(advanced) nasıl cozebilirim bu sorunu????
Xp'nin üstüne win7 kuramazsınki.Upgrade tabiki yapamazsın.Xp yükler gibi biosdan sonra cd'den başlatıcaksın pc'yi sonra yönelgeleri takip ediceksin.Sistemin özelliklerine göre 30-45 dk arası sürebiliyor...