Şimdi Ara

Win 7 makina donuyor.. acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar temiz 7 yükledim xp ile dual boot olarak.. upgrate ettim, crack ledimde.. fakat makina masaüstünde iken er yada geç donuyor.. son ekran kartı driver ını felanda yükledim fakat değişen birşey olmadı..ayarlardan en iyi performansı seçip kullanmaya başladım ve ilk defa bu kadar uzun süre kilitlenmedi 20 dk dır sadece arada karıncalanıyor.. driver mı başka birşeymi anlamadım sorun nerede.. birde aygıt yöneticisinde 2 tane Temel Sistem Aygıtı sürücüsü yüklenmemiş görünüyor.. bunların ne olduğunu nasıl bulabilirim

sistem
    monster z97v laptop
    p8600
    geforce m 9650gt
    2*2 kingston 800mhz ddr2 ram
    intel pm45+ich9m anakart

işletim sistemi : windows 7 ultimate 64bit tr - kilitleniyor
    işletim sistemi : windows xp pro 32bit sp3 - sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasew vasilli -- 2 Kasım 2009; 15:17:03 >

• hiç fikri olan yokmu yav..

not : ekran kartı sürücüm güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasew vasilli -- 2 Kasım 2009; 23:02:24 >
  • up.. hala cevap bekliyorum arkadaşlar.. güvenli kipde ve tüm aero vs kapalı iken makina çalışıyor ama normal kullanımda kitleniyor.. yardıımmm
  • kimse sorun yaşamıyormu yav.. yoksa o kadar bencilmi olduk!?
  • Benim de başım ekran kartı driverı ile dertte.
    2 X 1GB Ati 3870 X2 CrossFire ekran kartlarımın Ekim 2009 driverı Windows 7 Retail ile sorun çıkarıyor. 4 günde 10 defa Win 7 Ultimate 64 kurdum. Düne kadar sistem mavi ekran hatası verip çöküyor ve bir daha açılmıyordu. Dün SSD disklerime ince ayar yaptım. Düzelir gibi oldu. Ama bu sefer nerde ne zaman takılacağı belli olmadan mavi ekran hatası verip restart yapıyor. Ama bu sefer sistem kendini kurtarıp açabiliyor o yüzden yeniden kurmaya ihtiyaç hissetmedim.
    Her mavi ekran hatasında da sorun ekran kartı sürücüsünde diyor.
    Son çare eski ekran kartı sürücülerini deneyeceğim olmada Kasım 2009 sürücüsünü bekleyeceğim.
  • BIOS güç yönetiminde, BIOS'u S1 veya S3 (STR) olarak ayarlayın.

bunu bi denermısın aynı sorunu yasayan bi arkadasım bunu yaparak sorunu duzeltmıstı

harddiske güçuylu ilgili bişeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

BIOS güç yönetiminde, BIOS'u S1 veya S3 (STR) olarak ayarlayın.

bunu bi denermısın aynı sorunu yasayan bi arkadasım bunu yaparak sorunu duzeltmıstı

harddiske güçuylu ilgili bişeydi

kardeş kusura bakma ama biraz daha açık söylersen sevinirim.. ayrıca bios a baktım dediğin gibi birşey göremedim.. bizim bioslarda hiç birşey yok neredeyse boş!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC res atıyor yardım lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum biosda power. manager gibi bişeyler yazması lazım o bölume girince orda dedigim seyler yazar çözumu budur demıyorum ama denemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Benim de başım ekran kartı driverı ile dertte.
    2 X 1GB Ati 3870 X2 CrossFire ekran kartlarımın Ekim 2009 driverı Windows 7 Retail ile sorun çıkarıyor. 4 günde 10 defa Win 7 Ultimate 64 kurdum. Düne kadar sistem mavi ekran hatası verip çöküyor ve bir daha açılmıyordu. Dün SSD disklerime ince ayar yaptım. Düzelir gibi oldu. Ama bu sefer nerde ne zaman takılacağı belli olmadan mavi ekran hatası verip restart yapıyor. Ama bu sefer sistem kendini kurtarıp açabiliyor o yüzden yeniden kurmaya ihtiyaç hissetmedim.
    Her mavi ekran hatasında da sorun ekran kartı sürücüsünde diyor.
    Son çare eski ekran kartı sürücülerini deneyeceğim olmada Kasım 2009 sürücüsünü bekleyeceğim.

Ramlerinizi kontrol edin. Mutlaka farklı bir modulle deneme yapın büyük ihtimal ramlerinizde bir sorun var yada ramlere yanlış voltaj vermiş olabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.