Şimdi Ara

win xp ağ sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yerimde 3 adet xp 1 me den olusan networkum var
    ancak son aldıgım xp bılgısayarı aga tanıtamıyorum
    her cesıt ayarı denedım
    bazen goruyor ama 10 dakıka sonra baglantı kopuyor

hub ve kablolar saglam

ne yapmam gerekıyor bılen varmı

• bağlı kalıp on dakika sonra düşmesi çok tuhaf. kartın yerine oturması gibi saçma şeyler söylemek istemiyorum ama böyle ince bir noktadır. çünkü bağlanması demek herşey yolunda demek. kopması ilgiç.
  • kablo yanlıştır renk kodlarına bak
    yb,y,tb,m,mb,t,kb,k olacak ( yeni kablolarda böyle)

kablonun üstünde numarası yazar 568A yada 568B gibi, o numarayı bulup numaraya ait renk kodunu bul ve kabloyu ona göre hazırla, bide tester ile dene kablonun çalışıp çalışmadığını, bide sabit ip ver.
  • bunu benim bi arkadas yasamıstı fabrikadaki 200 pclik serverde. belli zaman soona hattı kapatıyoodu pcler. nasıl cozdugunu cumartesi kursta oorenip sana donecem oki.
  • Merhabalar,
    Benzer sorunları ben de yaşamaktayım. Genel bir ağ üzerinden internete bağlanıyorum. Normal olarak bağlantım gerçekleşiyor, sorunsuz internete giriyorum. Fakat bir saatkadar sonra ağa bağlıyım, ip adresi de alabiliyorum fakat hiçbir sayfaya giremiyorum. Yanıbaşımdaki makinede sorun yok. Makineyi 5-10 dk kapatıp tekrar açtığımda yine bağlanıyorum. İlginç ama gerçek. Ethernet kartı onboard. Anakart Asus P4P800. Çözüm önerileri olan varsa memnun oluruz.
    Hoçcakalın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 98 kurulumu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.