Şimdi Ara

Win10 kurulu eski harddiski yeni pc takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba mutlaka teknoloji ile yakından ilgilenen arkadaşlarımız vardır benim bir sorunum var.
    Yakın zamanda yeni bir sistem kurmayı düşünüyorum.İ5 6500,msı r7 360,kingston hyperx 8 gb tek modül ddr4 ram,Msı b150m bazooka anakart alıcaklarım bunlar.Şuanda kulladığım harddisk 1 TB ve 6 senelik olmasına rağmen hiç sorun çıkarmadı aynı harddisk'i kullanmak istiyorum ancak bu harddiski yeni topladıgım bilgisayara taktıgım zaman problem çıkartırmı yani merak ettiğim zaten yeni pcye format atıcam temiz win10 kurucam lakin ilk açılışta ve bios ayarları açılana kadar bir sıkıntı yaşarmıyım pcnin açılmaması vs gibi?

• HaunterTR kullanıcısına yanıt
    Bi sıkıntı olmaz. Oyun içinse 6400 alın. Kalan parayı ekran kartına yatırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.Peki bu harddiske format nasıl atabilirim C: ve D: sürücleri var.Win10 C: sürücüsünde biçimlendiremiyorum.Çünkü,kasadaki eski parçaları söktüğümde geriye dönüşüm olması zor hdd çalışmasını garantiye almak istiyorum.Taktığımda sıkıntı olursa büyük problem yaşayabilirim.
  • Sistem çalışırken aynı sistemin kurulu olduğu diske bölümüne format atamazsınız. Kurulum esnasında format seçeneği çıkar. Uefi kurulum yapmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustus -- 4 Haziran 2016; 17:34:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.