Şimdi Ara

Win7 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar hemen sorunumu açıklıyım bilgisayarım zaten yavaştı arada mavi ekran hatası alıyordum mavi ekran geliyordu ve reset atıyordu bi gün pc yi açmaya çalıştım win7 logosunda kalıyordu reset atıyordu ve yine ve yine bende format atıyım dedim format tamamlandıktan sonra yeniden başlattığımda 2tane win7 çıkıyor yani alt alta yazıyor birini seçiyorsunuz üsttekini seçtiğimde kuruluma gönderiyor alttakini seçtiğimde ise yine win7 logosunda kalıyor ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Luci854

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar hemen sorunumu açıklıyım bilgisayarım zaten yavaştı arada mavi ekran hatası alıyordum mavi ekran geliyordu ve reset atıyordu bi gün pc yi açmaya çalıştım win7 logosunda kalıyordu reset atıyordu ve yine ve yine bende format atıyım dedim format tamamlandıktan sonra yeniden başlattığımda 2tane win7 çıkıyor yani alt alta yazıyor birini seçiyorsunuz üsttekini seçtiğimde kuruluma gönderiyor alttakini seçtiğimde ise yine win7 logosunda kalıyor ne yapmam lazım

bendede win7 logosunda takılma sorunu başladı ama biraz tuhaf oldu şimdi bilgisayar açıktı bi anda böyle çok ses çıkmaya başladı sonra dondu bende res attım ilk başta error no disk dedi harddistken kaynaklanacağını düşündüm bida resetledimde de logoda kaldı sonra pc ciye götürdüm işte anlattım ilk başta error no disk dedi sonra açılmadı diye bakıcaz dedi sonra sorunun arkadaki power fişimi girişindenmi ne öyle bişeyinden kaynaklanıyo dedi orayı düzeltmiş galba sonra açıldı pc

• Bende olmadı tamirciye götürücem biraz bekliyim belki yanıt gelir boşuna para vermiyim basit bir çözümü varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Luci854

Bende olmadı tamirciye götürücem biraz bekliyim belki yanıt gelir boşuna para vermiyim basit bir çözümü varsa

Wind 7 yazıları siyah ekran üzerine geliyor değilmi ?
  • Msconfig de başlangıç var oradan silebilirsiniz muhtemelen. (Başlat>Çalıştır>Msconfig)

Öneri ise, farklı bir işletim sistemi versiyonu ile deneyip, sistem bileşenleri değiştirerek kontrol etmenizdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonso Menendez kullanıcısına yanıt
    Evet siyah ekran üzerinde geliyor

• Dostum şimdi şöyle senin çözüm yolun doğru format atman lazım ama sen c Disk'ini silmeden format atmışsın gibi veyahut d diskine kurmuşsun gibi görünüyor her iki bölümüde c d Bilgin yoksa sil kur %100 düzelir bu şekilde yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows uygulamaları açılmıyor
    3 hafta önce açıldı
    Bilgisayarım Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GBilisim G kullanıcısına yanıt
    windows açılmadığı için silemiyorum biosdan veya başka bir yerden silmek mümkünmü acaba

• Format esnasında sileceksin format atmasını bilen biri yapsın sorun kalmaz

• GBilisim G kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.